Şimdi Ara

Petrol Ofisi mi? Shell mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
35.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam şu mesajının mantıklı bir yanı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman Shell alsam yakıt sanki uçuyor. O yüzden Opet tercih ediyorum daha iyi menzil var

• Hiç kimsede dememiş hepsi aynı rafineriden geliyor sadece içine atılan katkılar farklı diye :)
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

bir istasyonun firmaya mı yoksa şahsa mı ait olduğunu nasıl anlıyoruz? shell sitesine baktım ama öyle bir şey yazmıyor sanırım.

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

arkadaş hayal dünyasında yaşıyor belli bir standartı varken bunu hep yazması ayrı bir durum

• 1.6 TDCİ için shell derim. Performansı güzel oluyor.

Ancak Opetten aldığım yakıt daha uzun menzilli gidiyor benim aracımda ama performansı shell den daha az oluyor.

• Petrol ofisinden su bile almam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shellin yakıtı performans olarak iyi de menzili diğerlerine nazaran düşük

• metinTasci M kullanıcısına yanıt

Çünkü öyle bir şey yok.

• eyokus E kullanıcısına yanıt

İstasyonun kurumsal adı ve EPDK lisans numarası totemin alt kısmında yazar.

• pusat1249 kullanıcısına yanıt
    Kendisine ait bayiyi nerden anlıcaz hocam
  • Üstad sende de cdti corsa vardı galiba, ben de shell kullanıyordum son 2 senedir, fakat son 1 aydır opet deneyeyim dedim. Menzil olarak opet daha iyi gibi. Opet ve Shell karışık alacağım gibi duruyor bundan sonra.

• Shell den şaşmam. OPET ve Shell bence en iyileri. Po ya güvenmiyorum nedense.

• quote:

Orijinalden alıntı: cormen

Çünkü öyle bir şey yok.

peki her istasyon nerden yakıt alıyor acıklar mısınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: eyokus

bir istasyonun firmaya mı yoksa şahsa mı ait olduğunu nasıl anlıyoruz? shell sitesine baktım ama öyle bir şey yazmıyor sanırım.

Petrol Ofisi mi? Shell mi?

Burdan bakabilirsiniz. Hepsi shellin kendine ait istasyonları. Benim evime en yakın olan 4. Satırdaki istasyon. Hep ordan alırım. Doğuş otomotive gelmeden konya yolu üzerinde

• quote:

Orijinalden alıntı: Mhmmd.239

Kendisine ait bayiyi nerden anlıcaz hocam

Burdan bakabilirsiniz. Hepsi shellin kendi istasyonlarıdır. Şahıslara ait değil yani denetim ve bi yamukluk kolay kolay yapamazlar

• quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Burdan bakabilirsiniz. Hepsi shellin kendine ait istasyonları. Benim evime en yakın olan 4. Satırdaki istasyon. Hep ordan alırım. Doğuş otomotive gelmeden konya yolu üzerinde

Alıntıları Göster

hepsi bu mu listenin ? taşıt tanıma olan istasyonları listelemiş ondan soruyorum bunlar dışnıdaki istasyonlar şahsa mı ait

• quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

hepsi bu mu listenin ? taşıt tanıma olan istasyonları listelemiş ondan soruyorum bunlar dışnıdaki istasyonlar şahsa mı ait

Alıntıları Göster
    Shell petrol anonim şirketi dediği için doğal olarak shellin kendisine ait oluyor. Taşıt tanıma dediğine bakmayın bende burdaki bi konudan aldım bu listeyi.

Şahsa ait firma olursa başka bişey yazar. Örneği bpden vericem

Bakın soldaki istasyon isimlerine bp petrolleri anonim şirketi yazıyor bide başka isimlere firmalara ait şirket isimleri var. Bp petrolleri anonim şirketi yazan bpnin kendi yeri, diğerleri şahıslara ait olan

Yukardaki listede shellin hepsinin kendine ait olduğu istasyon yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 7 Şubat 2021; 18:57:16 >

• Petrol ofisi , total yada aytemiz bence en verimlilileri. Shellin yakiti ince çabuk bitiyor
  • Ford fiesta 1.4 dizel için hep bp den alıyorum. Çok memnunum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.