Şimdi Ara

Petrol Ofisi mi? Shell mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
0
Favori
34.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabi birde ne istenildiği de önemli hız mı tasarruf mu? Lt fiyatının uygun olması mı
  • Mazotu herkes aynı rafineriden alıyor. İcerisine koydukları katkı maddelerinde fark olabiliyor.

Chevron keza amerikada tuketicinin bu bilinci sebebi ile direk kullandıkları katkı maddesini över lisanslar ve pazarlar.

İstasyonun tankları ne kadar yeni ve temiz ise, pompası ne kadar kalibreyse, aldığınız yakıt o kadar iyidir.
  • Hangisinde kampanya olursa. Petrol Ofisi mi? Shell mi? 

Fakat shell müşteri hizmetleri çok kötü.

• TUM FIRMALAR AYNI YERDEN ALIYOR MAZOTU..SONUCDA HEPSİNİN CIKISI AYNI RAFİNERİ.. HATTA COGUNUN DAGİTICISI BİLE AYNIDIR İCİNE KOYDUKLARİ KATKI DEGİSİYOR ODA 1 TONA 1 LT GİBİ BİSEY SANIRSAM .MAZOT COK KATKILIYSA ARAC İYİ GİDER AMA MENZİL DUSER COK YAKAR. MAZOT BİRAZ KALINSA MENZİL ARTAR AMA PERFORMANS DİGERİNE GORE DUSUK OLUR . COKDA KAFA TAKMAMAK LAZIM..YILLARDİR PODAN VE DİGER FİRMALARDAN ALIYORUM HIC BİR SIKINTI YASAMADIM..

• berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Bende shellciyim, bende zorda kalırsam opet tercih ediyorum tuvaletleri çok temiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: entigin

Dizel araçlar için kesinlikle Shell V-Power en iyisi. Motor hem daha sessiz hem de DPF daha az tıkanıyor.

Benzin için ise Opet ya da Shell.
    Shelllale elbette, hiç kıyasa gerek yok

Aracınızı temiz kullanıyorsanız asla yakıta bağlı sıkıntılar yaşatmaz, ithal araçlarda şarttır Shell'den yakıt almak...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

Bende shellciyim, bende zorda kalırsam opet tercih ediyorum tuvaletleri çok temiz.

hdi motor opet benim motoru acayip sesli çalıştırıyor. shell yakıtı ince derler daha sessiz oluyor ama desibel ölçer aletle gözle görünür fark oluyor. bp hiç denemedim sonraki depoda denemeyi düşünüyorum.

• En verimlisinin bp olduğunu düşünüyorum. Performans menzil dengesini iyi ayarlıyorlar

• promil06 P kullanıcısına yanıt

Bu konu her acildiginda hep ayni yerden aliyorlar yakiti lafi doner. Ama o konu tam olarak oyle degil

tum firmalar cogunlukla ayni rafineriden yakit aliyor dogru, ama akaryakit ithalati serbest ve fiyat avantajina gore firmalar ithal yakit da alirlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi aynı arkadaşlar hepsi tüpraştan tankerlerle alıyor.

• Ben istasyonların temizliğine ve işletme kalitesine bakıyorum. Temiz Petrol Ofisi sanırım hiç görmedim. Opet ve Shell’i bu yüzden tercih ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6AC68B14C -- 28 Şubat 2021; 23:37:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Petrol Ofisi Ve Opet

• Hepsi aynı rafineriden alıyocular gelmeden yazayım, menzil PO, performans Shell, kişisel görüş:güvenilirlik de shell.
  • 1.4 HDI 54HP motorlu aracım var. Opet performans-menzil ortalama fakat motor sesli ve titreşimli çalışıyor. Total Opete göre hem daha performanslı hem de en uzun menzili veren yakıt oldu. Shell V-Power performans açısından en iyisi ancak menzili en kısa olanı. Eve yakın olduğu için genelde Totalden alıyorum, denk geldikçe de Shellden alıyorum. Zor durumda kalmadıkça Opet tercih etmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangisi iyi çok bir fikrim yok ancak bildiğim çok net bir şey var.

Çok sadık bir Shell müşterisiydim. Benzin fiyatlarına zam geleceği zaman, istasyonlarını kapattıkları gün bittiler benim için.

Örneğin ertesi gün benzin fiyatlarına zam gelecek. 3-4 farklı shell istasyonunda bu deneyimi yaşadım. Ağabey benzinimiz kalmadı şeklinde açıklama yaparak benzin vermediklerine bire bir şahit oldum. Merkezlerine şikayet ettim. Resimler çektim. Çok bir işe yaramadı.

Öğrendiğim kadarıyla geçen aylarda böyle bir uygulama yaptıkları için çok sağlam geçirmiş rekabet kurumu. İçimin yağları eridi resmen...

• aman shell'den vazgeçmeyip zengin edin. hepsi de aynı. en ucuz neredeyse oradan alacaksın. bu kadar basit. 4 bilinmeyenli denklem çözmüyorsun. UCUZ MAZOT CANDIR Petrol Ofisi mi? Shell mi? 

• Yakıtı shelden gazi po dan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • opetten alıyorum her ne hikmetse shell den aldığım benzinden daha hızlı gidiyor . bp veya shell den almak istemiyorum ünlü yahudi ailesine ait paralarına para katmamak için . petrol ofisinden almak istemiyorum içindeki benzin diğerleri kadar kalite değildir diye . mecburi shell den alıyoruz yoksa memlekette 6.90 a bile benzin satan yerler var .

• Petrol Ofisi mi? Shell mi?

Türkiye’de 1940 yılına kadar petrol ürünleri(akaryakıt ürünleri) yerli ve yabancı özel şirketler tarafından pazarlanmıştır.(Sekoni, Stenau, Raman, Naft-Sendikat, Shell gibi)

1941 yılından itibaren kurulan Petrol Ofisi A.Ş.(POAŞ) , Opet, Turkuaz, Pet-line, Tu-ta, Selyak, Aytemiz, Bölünmez Petrolcülük A.Ş. gibi yerli, Shell, BP yabancı, Total-Elf, Turcas ise ortak sermayeli şirketlerdir

Akar yakıt firmaları TÜPRAŞ dan alıyorlar.Bu nedenle kullandığımız yakıtlarun pek farkı yok.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.