|
Petrol Ofisi'nden deprem bölgesine 100 milyon liralık akaryakıt desteği
-
-
yardımcı olan herkese helal olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Petrol Ofisi satılmamışmıydı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu anki sahibi Holllandalı bir şirket
-
Bu desteği ne zaman vermeye başladılar acaba? Hani ölen ölmüş de, yeni mi başlandı merak ettim.
-
Valla üzülerek söylüyorum ki ilk aklıma gelen şey umarım gerçekten depremzedelerin ihtiyacına yönelik kullanılır.
İşte bizim ülke için asıl sorun bu. İnsanlar bir şeyler yapmak istiyor ama acaba gerçekten ihtiyaç sahiplerine gider mi? Depremden zarar görenlere gider mi diye düşünüyor.
-
Diğer petrol şirketlerinden de aynı duyarlılığı bekliyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Allah razı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
googlede böyle yazıyor nekadar dogru bilemem
Petrol Ofisi A.Ş., Vitol Group'un sahibi olduğu, petrol ve petrol ürünleri üzerine Türkiye'de ticari faaliyet gösteren anonim şirket. Vikipedi
Üst kuruluşu: Vitol
Kuruluş tarihi: 18 Şubat 1941, Ankara, Türkiye
CEO: Selim Şiper (16 Eki 2017–)
Genel merkezi: İstanbul, Türkiye
Kurucusu: Cumhurbaşkanlığı Kabinesi
Çalışan sayısı: 1.020
Yan kuruluşları: Erk Petrol Yatirimlari A.S., Petrol Ofisi Havacılık Operasyonları, Marmara Depoculuk Hizmetleri AS
-
Kimine Göre Boyun Borcu Kimine Göre Kader Planı Of Allah'ım Sen Bizlere Merhamet Eyle
-
Protesto etmek için portakal sıkıtığımız Hollandalılara satıldı. Zaten yerli ve milli olan Demirören Grubunda kalsaydı deprem bölgesine zamlı tarife uygularlardı.
-
ve donanım haberin sitesini yasa özgü düzenlememside düşündürücü :S
-
socar ve opette destek verdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Deprem için gönderilen yardım kolilerinde gıda malzemesi az çıkıyormuş.
Tüm yakınlarınıza kuru gıdaya ağırlık vermelerini söyleyin lütfen.
Bu yazıyı direk kopyalayıp yapıştırabilirsiniz.
Ayrıca yardım toplama noktalarında tüm koliler açılıp kontrol edilip tekrar kapatılmak zorunda kalındığı için süre uzuyor.
Fikir olarak ''Ramazan yardım kolisi'' tarzında kolileme yapılıp ve üstüne de açıklama yazılıp gönderebilirlerse yardımın ihtiyaç sahibine ulaşması çok daha hızlı olur.
Allah yardım severlerden razı olsun.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Valla üzülerek söylüyorum ki ilk aklıma gelen şey umarım gerçekten depremzedelerin ihtiyacına yönelik kullanılır. İşte bizim ülke için asıl sorun bu. İnsanlar bir şeyler yapmak istiyor ama acaba gerçekten ihtiyaç sahiplerine gider mi? Depremden zarar görenlere gider mi diye düşünüyor. |
yardımcı olan herkese helal olsun.
|
Şu anki sahibi Holllandalı bir şirket |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X