Şimdi Ara

Petrol Ofisi'nden deprem bölgesine 100 milyon liralık akaryakıt desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Petrol Ofisi'nden deprem bölgesine 100 milyon liralık akaryakıt desteği
    Petrol Ofisi, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerin olduğu bölgelere, arama kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalarının kesintisiz sürdürülmesi için 100 milyon liralık akaryakıt desteği sağlayacak.

Şirketin açıklamasına göre, 5 milyon litrelik akaryakıt, bu bölgelerdeki 10 ilde bulunan akaryakıt istasyonlarındaki otomasyon sistemiyle kademeli olarak AFAD'ın bedelsiz kullanımına sunuluyor.

Şirket, AFAD'a yönelik duyurduğu 100 milyon değerindeki 5 milyon litrelik akaryakıt desteğinin yanı sıra, arama kurtarma çalışmalarında hayati önem taşıyan ulusal ve uluslararası uçak yardımlarının kesintisiz devam edebilmesi için de tüm altyapısını seferber etti.

Açıklamaya göre, bugüne kadar 140 yardım uçağına 1,5 milyon litre akaryakıtın tedariki için Mersin Limanı'nda üç ayrı gemisini de devreye alan Petrol Ofisi Grubu, Adana ve Gaziantep'te yer alan hava ikmal merkezleriyle bölgedeki yardım uçakları trafiğinin 24 saat sorunsuz ilerlemesi için çalışıyor.

Ayrıca Bkz.Tepki gören Netflix ve Starbucks, deprem yardımı açıklaması yayınladı

Petrol Ofisi'nin felaketin ilk anından itibaren tüm kaynakları seferber ettiği vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Ülkemizi derinden sarsan bu zor günlere katkı sağlamak boynumuzun borcu. Tüm kamu kuruluşlarıyla el birliği ile hareket ediyor, bölgedeki bayi ve bölge operasyonumuzun koşulsuz desteği ile kesintisiz akaryakıt ikmali için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu doğrultuda AFAD'a sunduğumuz bu desteğin arama-kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalarına can suyu olmasını ümit ediyoruz.

Afet bölgesindeki hava yardımı, karasal arama kurtarma operasyonlarının önüne geçen zorlu iklim koşulları nedeniyle hayati önem taşımaktadır. Bu çerçevede Petrol Ofisi olarak Türkiye genelinde hava, kara ve deniz taşımacılığındaki tüm operasyonlarımızı afet bölgesine hizmet edecek şekilde yapılandırdık. Bu zor günleri geride bırakmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."

• Valla üzülerek söylüyorum ki ilk aklıma gelen şey umarım gerçekten depremzedelerin ihtiyacına yönelik kullanılır.

İşte bizim ülke için asıl sorun bu. İnsanlar bir şeyler yapmak istiyor ama acaba gerçekten ihtiyaç sahiplerine gider mi? Depremden zarar görenlere gider mi diye düşünüyor.

• yardımcı olan herkese helal olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Petrol Ofisi satılmamışmıydı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SuperVisör kullanıcısına yanıt

Şu anki sahibi Holllandalı bir şirket

• Bu desteği ne zaman vermeye başladılar acaba? Hani ölen ölmüş de, yeni mi başlandı merak ettim.

• Valla üzülerek söylüyorum ki ilk aklıma gelen şey umarım gerçekten depremzedelerin ihtiyacına yönelik kullanılır.

İşte bizim ülke için asıl sorun bu. İnsanlar bir şeyler yapmak istiyor ama acaba gerçekten ihtiyaç sahiplerine gider mi? Depremden zarar görenlere gider mi diye düşünüyor.

• Diğer petrol şirketlerinden de aynı duyarlılığı bekliyoruz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah razı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patience kullanıcısına yanıt
    googlede böyle yazıyor nekadar dogru bilemem

Petrol Ofisi A.Ş., Vitol Group'un sahibi olduğu, petrol ve petrol ürünleri üzerine Türkiye'de ticari faaliyet gösteren anonim şirket. Vikipedi
    Üst kuruluşu: Vitol
    Kuruluş tarihi: 18 Şubat 1941, Ankara, Türkiye
    CEO: Selim Şiper (16 Eki 2017–)
    Genel merkezi: İstanbul, Türkiye
    Kurucusu: Cumhurbaşkanlığı Kabinesi
    Çalışan sayısı: 1.020
    Yan kuruluşları: Erk Petrol Yatirimlari A.S., Petrol Ofisi Havacılık Operasyonları, Marmara Depoculuk Hizmetleri AS

• Kimine Göre Boyun Borcu Kimine Göre Kader Planı Of Allah'ım Sen Bizlere Merhamet Eyle

• SuperVisör kullanıcısına yanıt

Protesto etmek için portakal sıkıtığımız Hollandalılara satıldı. Zaten yerli ve milli olan Demirören Grubunda kalsaydı deprem bölgesine zamlı tarife uygularlardı.

• ve donanım haberin sitesini yasa özgü düzenlememside düşündürücü :S

• corde C kullanıcısına yanıt

socar ve opette destek verdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deprem için gönderilen yardım kolilerinde gıda malzemesi az çıkıyormuş.

Tüm yakınlarınıza kuru gıdaya ağırlık vermelerini söyleyin lütfen.

Bu yazıyı direk kopyalayıp yapıştırabilirsiniz.

Ayrıca yardım toplama noktalarında tüm koliler açılıp kontrol edilip tekrar kapatılmak zorunda kalındığı için süre uzuyor.

Fikir olarak ''Ramazan yardım kolisi'' tarzında kolileme yapılıp ve üstüne de açıklama yazılıp gönderebilirlerse yardımın ihtiyaç sahibine ulaşması çok daha hızlı olur.

Allah yardım severlerden razı olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.