Şimdi Ara

PETROL OFİSİNİN YENİ REKLAMINA DİKKAT. BÜTÜN ARABALAR OPEL...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün Petrol Ofisinin Yaban'lı ve Kadir İnanır'lı yeni reklamını izlerken dikkat ettim, arabaların hemen hemen hepsi Opel marka. Acaba neden? PO ile Opel arasında bir ilişki mi var acaba?
    Dikkat ederseniz reklamın en başında Pompanın birinin başında arkası dönük beyaz bir INSIGNIA diğer tarafında da gri INSIGNIA. Sonra Yaban arabasını diğer pompaya çekerken arabasının tam önünde siyah YENİ ASTRA. Tam o Yeni Astra'nın yatayındaki pompada da gri ASTRA H var. Ardından soru sorduğu adamın arabası mavi CORSA ve soru sorduğu kadının arabası siyah INSIGNIA SPORT TOURER. Ve son olarak Kadir İnanır'ın arabası siyah ANTARA. Benim görebildiklerim bu kadar tam 7 farklı Opel. Yalnız bir tek Yaban'ın arabasını anlayamadım ama sanırım o da VW Golf olması lazım.
    İzlemek isteyenler için

http://www.youtube.com/watch?v=irHo7gAnNhc

veya

http://www.izlesene.com/video/reklamlar-kadir-inanir--yaban--petrol-ofisi-reklami/1753821

Nasıl ama?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rafet007 -- 10 Şubat 2010; 22:29:06 >

• dikkat etmeiştim ilginç vardır bir sponsorluk anlaşması kesin
  • Benim de dikkatimi çekmişti, Ford un Opet kartı verdiği gibi yarın öbür günde Opel P.O. yakıt kartı vermeye başlamasın sakın?!?
  • İlişki vardır bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Benim de dikkatimi çekmişti, Ford un Opet kartı verdiği gibi yarın öbür günde Opel P.O. yakıt kartı vermeye başlamasın sakın?!?

kesinlikle böyle birşeydir
  • Ama Ford ile Opet'in sahibi aynı Firma. Koç Holding. Fakat Opel ile PO'nun sahibi aynı firma mı acaba?
  • O siyah Astra yeni model.

Hem petrol ofisi hem Opel reklamı. Opel'in reklam yapmasına gerek yok.

Opel bilidiğim kadarıyla PO ile anlaşmalı. Yakıttan dolayı araçta sorun olursa tamir ücretini PO karşılıyordu sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 11 Şubat 2010; 21:35:28 >
  • Eğer masrafı karşılıyorsa çok güzel birşey ama onu ispatlayana kadar insanın canını çıkarırlar bunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rafet007

Eğer masrafı karşılıyorsa çok güzel birşey ama onu ispatlayana kadar insanın canını çıkarırlar bunlar...

Elinde benzin mazot fişin var. Depodaki yakıta bakarlar. İstasyondaki yakıta bakarlar.
  • Benim bu konudaki hatırladığım PO ile GM in bir anlaşması vardı sanki ama hatırlayamadım ne olduğunu?PO larda GM in ürettiği katkı maddesini mi satacaklardı neydi?
  • En son Opel'de bakım yaptırırsan PO'dan 50TL'lik hediye çeki veriyorlardı. Aralarında birşey olduğu kesin.
  • benim bildiğim opel total i tavsiye ediyor diye biliyodum.
  • O değilde Kadir İnanır'ın getirdiği siyah antara nasıl ama
  • Adam herşeyiyle karizma.
  • Mahallenin zeki çocuğunun Corsası yerine benim Corsayı kullansalardı keşke, daha bir afilli olurdu reklam
  • Evet yakışırmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.