Şimdi Ara

Petshop'ların Duyarsızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba sayın forumdaşlar, direk konuya girmek istiyorum. Aşağıda bir petshop var, kendimi bildim bileli orada ve yine kendimi bildim bileli içerideki kafeste bir maymun var. Ne zaman gitsem hep kafesin içinde hayvancağız, hadi bari kafese tıktın biraz daha büyük bi kafes bulamadın mı, bütün gün dönüp duruyor olduğu yerde hayvan. Bu petshop'u şikayet edebileceğim bir yer var mı ? Ama öyle sadece şikayetle kalmasın o maymun o kafesten çıksın istiyorum, yani kesin galip gelmem lazım. Dava falan açabilir miyim bir yol gösterin DH halkı.

• yukarı
  • bilgim yok ama up olsun bilen biri çıkar illaki
  • Hiç bişey yapamazsın.Gidip maymunu alırsın en fazla.
  • Normalde vahşi hayvanların satılması veye beslenmesi yasaktır.Ama petshoplar satıyor işte.
  • maymun satılması yasak lan petshopta git polise şikayet et, maymun satıyolar diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MorVampir

Normalde vahşi hayvanların satılması veye beslenmesi yasaktır.Ama petshoplar satıyor işte.

peki hocam nerelere şikayet edebilirim ? bi arkadaş polisi ara demişte pek tınlayacaklarını sanmıyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Petshoplarda aşağılık duygusu oluyor sanırsam hepsi böyle çoğu sattığı hayvanın özelliklerini bilmiyor , hamster alacaktım kaç yıl yaşar dedim 12-13 yıl dedi çıktım gittim hepsi böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Never Trust

quote:

Orijinalden alıntı: MorVampir

Normalde vahşi hayvanların satılması veye beslenmesi yasaktır.Ama petshoplar satıyor işte.

peki hocam nerelere şikayet edebilirim ? bi arkadaş polisi ara demişte pek tınlayacaklarını sanmıyorum..

Boşuna uğraşma arkadaşım burası Türkiye kimse takmaz.Zaten bu tarz hayvanlar birisine satılıyor ama bi süre kafeste bekliyorlar.Biri çoktan almıştır zaten evine gitmeyi bekliyordur.
  • http://www.facebook.com/haysev suraya yaz istersen ilgileniyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.