Şimdi Ara

Peugeot 206 1.4 PRESENCE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu sıralar bir araba almak niyetindeyim ve başlıktanda görüldüğü üzere 206 bakıyorum.
    Geçtiğimiz hafta kıl payı farklarla 206 1.4 XR nın kıyısından döndüm.Şu sıralar bakınmaya devam ediyorum 1.4 PRESENCE nasıl bir araçtır.Tavsiye edermisiniz.Nette baktım ama bulamadım ne gibi özellikleri vardır bu 1.4 PRESENCE'in ?
    Bütçe max. 12800 fazla opsiyon yok ama :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi febmemo -- 23 Mart 2013; 1:33:04 >

• Hocam 206'ların ilk jenerasyonlarında maalesef kronik sorunlar var.

Önerim mümkün mertebe 2004 sonrası modellere bakın.

Mümkünse diğer B sınıfı araçlara da göz atın.Punto,Fiesta ya da Corsa
  • Gittiğin yol yol değil (: Clio ya da mk5 1.25 fiesta ghia öneririm o fiyata.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004 sonrasındada var bende 2005 x design vardı 2 ay kan kustum sonra sattım.Aksarayda gitmediğim parçacı kalmamıştı.Bence uzak durun araç temiz kullanılmamışsa çok sorun yaşatır.
  • Pug alma son çıkanlar hariç 5008 Rcz bunlar ayrı dünyalar artık
  • apaçi arabası
  • Aytürk hocam clio sanki uygun olur gibime geldi diğer arkadaşlarında yazdıklarından sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o fiyata alınan 206 tam olarak hepsi sorunlumu ve nelere dikkat etmek lazım bende alayım diyorum da
  • temizi denk gelirse honda civic si al bana dua edersin
  • Arac nerdeyse full Boyali cilafalan da cekilmise benziyor. Icine girdiginde ortami kokla agir araba kokusu yoksa ideal bir aday olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracı bugün yakından inceledim kısmi çizikler bulunmakta ( önemsiz çizikler var , Aracın sahibi sadece radyatörünü değiştirmiş ) Kısmetse haftaiçi bir usta eşliğindede son bir kontrolden daha geçecek eğer herhangi bir sıkıntı olmazsa hayırlısı ile üzerimize alacağız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.