bu fiyata bu araba alınır mı? en fazla 13bin tl ödemek istiyorum piyasada bulunur mu? birde bu araçların parça fiyatları ve ikinci el durumları hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
bence hos bir araba ancak polo ve clıolarada bakmanı tavsıye ederım
ben bu arabayı kesinlikle almam arkadaşımda 2004 var hiç sevmedim.kibrit kutusu kadar.
ayrıca arkadaşım 2004 ünü 48 000 de lpg siz 1.4 benzinli xline herhalde 13.500 e aldı
fiyatı çok gibi 13 bin falan olsa normal bir fiyat olur bence
ben 2004 x line 1.4 benzinli ve 2005 hdi kullandım. Benzinli çok yakıyordu sanki. İkisininde direksiyonu soyulmuştu. İkisinde de vitesden sesler geliyordu. Vites değiştirmede, boşta iken sallayınca bile. O yüzden ben tavsiye etmem.
Ben 2005 0KM 206 x-design aldım.Az yakar, 1.4 olmasın rağmen iyi kaçar.Ama kliması yetersiz. Soğutmaz adam gibi. Kullanması çok rahattır. Vites geçişleri kemiklidir. 13.000 e 2005 bile bulabilirsiniz.
Tabi ki 98-99 honda civic emin ol bu bahsedilen hiç bi sorunu yaşamazsın. Benim aracım 98 model 146.000 de lpg li 14.000 tl verdiler vermedim ;) Saat gibi şıkır şıkır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme