Şimdi Ara

peugeot 206 debriyajı bırakınca çıkan ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
5.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkdşlar, aranıza yeni katıldm hayırlı akşmlar herkese, aracmla ilgili bir sorunum var, 2005 model peugeot 206 xline dizel aracm var, rölantideyken debriyaja basınca motor kedi gibi mırlıyor sessiz sakin, ama debriyajı braktğm zaman hırlamaya başlıyor ses çoğalıyor çok sinir bozucu bu sorunu yaşayan arkadaşlar oldumu aranızda? Sebebi neden olabilir yardmlarınızı bekliyorum, şmdiden teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öncelikle merhaba,

araç rölantideyken benim şanzımdandan bilye sesi geliyor debriyaja basınca kesiliyor sanırım seninkide bundan kaynaklanıyor. Debriyaja basılınca boşa çıktığı için ses kesiliyor benım tamırcım ole seoldı ama cok muhım olmadıgını sanzıman indirildiğinde dağıtılıp bakılması gerektıgını söylemişti. Ben bunun üzerine uzun yol yaptım 1600 km sorun cıkarmadı

birde debriyaja ilk basınca kedi gibi mırlayıp gelen ses basılı tutmaya devam ettıgınde ses kesılıyorsa debriyaj bilyasından kaynaklanıyor bende oluyordu takım halınde debrıyaj degıstı zaten debrıyaj bıtınce yapıyormus agırlıklı olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazırmı_cevap -- 29 Kasım 2012; 9:56:55 >
  • Prizdirek bilyasindan olmasi kuvvetle muhtemel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederm arkadaşlar, bi tanıdığın da başına gelmiş aracı yolda kalmış, 3.viteste takılı kalmış debriyaja bassada ayıramamış "kazık gbi kaldı diyordu" çekiciyle almışlar arabayı, onun komple debriyaj takımlarını deiştirmişler 500tl civarı.. Onun aracı da 206, tırstım ben de en kısa zamanda bi ustaya götürücem, aynı sorun mu var bilmiorm ama içim rahat eder brz, duyduğm bu ses benide yolda bırakırmı acaba? Vites öyle takılıp kalsın! Allah korusun trafikte
  • merhaba acaba sorunu coze bildinizmi benımde 206 aracım var sızınde dedıgınız gıbı debrıyaja basınca ses kesılıyo ve trafıkte vıtes takılı kalıyo yada bostan hıc bır vıtese gırmıyo eger bılgınız varsa onerılerınızı beklıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: efekenan53

merhaba acaba sorunu coze bildinizmi benımde 206 aracım var sızınde dedıgınız gıbı debrıyaja basınca ses kesılıyo ve trafıkte vıtes takılı kalıyo yada bostan hıc bır vıtese gırmıyo eger bılgınız varsa onerılerınızı beklıyorum .

Debriyaj teli olabilir.

Balata da aynı şekilde.
  • Thomassee kullanıcısına yanıt
    Debriyaj orjineli ile bilyasıyla birlikte deyistdeyisti daha önce bu sorunla karsilasan yokmu hic olan varsa lütfen yardimci olsun:-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: efekenan53

Debriyaj orjineli ile bilyasıyla birlikte deyistdeyisti daha önce bu sorunla karsilasan yokmu hic olan varsa lütfen yardimci olsun:-)

Debriyaj takili kaliyor mu?

Basinca iceride mi kaliyor yoksa normal mi??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • debriyaz normal sıkıntı yoksanırım sanzıman bılyası ve prizindirek bilyası varmış ondan dıyolar sanzımanı acıp baktırıcam artık kısmet semsıye ne kadar acılırsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.