Şimdi Ara

peugeot 206 dizel mi lpg mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 206 almayı düşünüyorum yalnız dizel mi almalı yoksa lpgli mi ?
    performans kaygım yok maksat az yaksın ..Lpg li araç 1 yıldan fazla kullandım fakat dizel hiç kullanmadım. Dizel araçlar çok aşırı masraf çıkarıyor diyorlar sizin görüşünüz nedir?

• Benim için her zaman dizel. Özellikle torkunun yüksek olması sebebi ile, yokuş çıkarken çekişi beni her zaman benzinlilere karşı cezbetmiştir. LPG de en iyi şartlarla da olsa %5 güç kaybı yaşandığını düşünürsek.
    Aracına iyi bakarsan, zamanında yağını suyunu kontrol edersen, kırıcı kullanmazsan, devirli kullanırsan, dizel in açacağı masrafın benzinliden abartılacak kadar çok olmadığını düşünüyorum. Özellikle de yeni teknoloji dizeller süper.
    Tamam belki biraz gürültülü olabilir, belki ilk akselerasyonu biraz yavaş olabilir ama hep dizel daima dizel....
  • sıkıntılı kullanmam da çok ses çıkar mı motordan? arabayı sürerken durmadan da gır gır ses duymak rahatsız eder insanı
    2002-2006 arası 2006 bakıyorum kısmetse alıcam bir tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: ha7e

sıkıntılı kullanmam da çok ses çıkar mı motordan? arabayı sürerken durmadan da gır gır ses duymak rahatsız eder insanı
    2002-2006 arası 2006 bakıyorum kısmetse alıcam bir tane

sessiz araç istiyorsanız D sınıfı araç bakmalısınız. B ve C sınıfı araçlar benzinli de olsa dizel de olsa yol sesi ve motor sesini içeri alırlar. bir önceki yorum yapan arkadaşa tamamen katılıyorum bu arada. devir dizel devri bencede..
  • cevaplarınız için teşekkür ederim o zaman dizellerine bakım
  • bendede 206 dizel var. bakımlarını düzgünce yaptırdıktan sonra yakıtı düzgün aldıktan sonra sıkıntısı yok gibi birşey.
    ama gidip orjinal parça yerine yan sanayi kullanırsanız, sanayideki ustaların en iyi yağ 10-40 deyip koydurtursanız, hava filitresini havayla temizlerseniz, aaa bu mazot çok ucuzmuş hemen depoyu doldurtayım derseniz, arabayı çalıştırıp hemen hareket ederseniz, arabayı hemen stop ederseniz başınıza çok iş açar bilginiz olsun...
  • bendede 2006 1.4 dizel x-design var tık demiyo maşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiesta'ya lpg
    12 yıl önce açıldı
    Peugeot 308 mi Vw Golf7 mi ?
    4 yıl önce açıldı
    Bmw 1.16i mi Hyundai İ20 mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.