Şimdi Ara

PEUGEOT 206 HDİ TAVSİYE EDERMİSİNİZ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PEUGEOT 206 HDI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ARABANIN SADECE AZ YAKTIĞINI BİLİYORUM KULLANAN VARSA TAVSİYE EDERMİ TAVSİYE ETMEYENLERİN SEBEPLERİ NELERDİR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

ÖNCE Kİ ARABAM FIAT MAREA SW OTOM. VİTES KULLANDIM ÇOK FAZLA YAKTIĞINDAN SATTIM.
    EKONOMİK BİR ARABA ARIYORUM.

• bence güzel araba. fakat biraz basit kalıyor. dayımın vardı, kullandım seyahat de ettim. ekonomikliğine diyecek yok, küçük, istediğin yere giriyor, şehir trafiğinde kullanışlı. ama konfor ve rahatlık yok. diken üstündesin sanki. küçük olması da güven vermiyor pek. ekonomi arıyorsan doğru tercih rahatlık arıyorsan alternatif değerlendir bence.
  • Ben tavsiye etmem

1. Yollarda çok var artık baydı

2.Konforlu değil arkası kalkmış içinde kendini tuhaf hissediyorsun

Alternatiflere bak bence de
  • Pek emin değilim ama bir yakınım 206 almış ve problem çıkarmasından bıkıp satmış diye duymuştum.Ama emin olduğumu syleyeyim: ablamda 307 benzinli vardı ve needeyse araba parasının yarısına yakını servise gitmek üzereydi ki sonunda satmayı başardılar.En son problemi yolda giderken hidrolik direksiyonun kilitlenmesi idi.Beyin bozuldu vs. bir sürü problem çıkartdı.Galiba artık peugeot alınmaz..Tabi tercih sizin
  • etmiyorum

alma, nickini beğenmedim
  • 206 nın hdi ını kullanmadım ancak uzun sure 206 xs kullandım(1.6 90 hp olan)
    o motora diyecek lafım yok.kasasini basari ile tasiyordu.ancak 206 nın genel olarak kalite durumu bayaa vasattır.
    iç malzemesi uyduruktur.açılma,sallanma,oynama,gıcırtı-takırtı yapar.
    kasa saci dayanıksızdır.en ufak darbelerde içine çöker kalır.

ben 206 tavsiye etmıorum.207 nın 1.4 hdi ını kullandım test amacli,onunda motorunu hiç begenmedim.
    aynı test gunu corsa 1.3 cdti u kullandım.onun motoru hdi ın 1.4 lugunden cok cok iyiydi.
  • pejonun kucuk model araclarını düşünme derim kaporta ve işçilik cok zayıf onun ayarında polo var onu da düşüm derim
  • Kullanmadım, ancak yolculuk esnasında edindiğim izlenim; işçilik ve malzeme kalitesinin ortayı geçmeyeceği. Gürültülü plastik yapısı var. Kullananlar çok az yaktığını söylüyor, ancak subjektif. Aracı gördüğün an heyecanlanıyorsan tabii ki alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetu -- 28 Haziran 2007; 0:09:15 >
  • bence temizini az km olanına bulursan alınabilir. vede dikkatli kullanmak koşulu ile çukurlara sağa sola girme sertte kullanma aracı
    ama onun yerinede başka ne alınabilir dersen
    bi önceki kasa corsa 1.3 dizel tercih et derim seni yarı yolda bırakmaz hiç bi zaman poloda iyidir falat fiyatları gereksiz yüksektir 2.elde olsa
  • ya bu kadar çabuk dağılıyor yani peugot peki 1,4 astrada çabuk dağılıyordu peugot da acaba 1,6 modeller özellikle roland garosla ilgili bilgi verebilirmisiniz?odamı çanbuk tıkırtı yapıyor mu kafamkarıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 4 Temmuz 2007; 12:39:07 >
  • HDI sini tavsiye ederim sadece keşke mareana LPG taktrısaydın kocaman arabaymış ne güzel.

206 bilindiği üzere işte artık çok sıktı. sıkmasını boşver problemler arttı iyice malzeme, ses vs... fiesta da da aynı motor var. psa grubu sanırsam. herhangi şikayette duymadım 206 daki gibi. ona a bak istersen.
  • SAĞOL KARDEŞ ANLAŞILAN PEUGOT206DAN CAYCAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 4 Temmuz 2007; 13:22:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gren

SAĞOL KARDEŞ ANLAŞILAN PEUGOTDAN CAYCAM

naaptın ya pugtan cayma 206dan cayacaksın bende 99 306 var takırtı tukurtu bulamazsın.. hatta el freni vites civarındaki malzeme kalitesi LİNEA yla aynı test edince lineayı şaşırıp kaldım 406 desen canavar gibiler maşallah.
  • benim arkadaşımda var pejo 206 2006 model evet az yaktığı doğru . Az yakıyo ama adam kayseriye gitmekten bıktı sürekli arıza veriyo araba ne hikmetse .
    ben sevmesemde geneli itibari ile pejo spor görünümlü dışı güzel bi araba ama sadece okadar güzel görünüyo
    pejoların hepsi güzel görünüyo ama iyimi çıkar kötümü orası şansa kalmış aslında biraz karpuz almaya benziyo pazarda hepsi güzel görünüyo ama eve gelip içini açınca bazıları bozuk çıkabiliyo
  • mesajı editledim,206dan cayacağım honda civic 1,4i hb modelle kayacağım.o paraya 2000model falan
    bulunur aşaĞI YUKARI

http://forum.donanimhaber.com/m_15512593/tm.htm
    BU MODELLERDEN DÜŞÜNÜYOIRUMDA
    quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

quote:

Orjinalden alıntı: gren

SAĞOL KARDEŞ ANLAŞILAN PEUGOTDAN CAYCAM

naaptın ya pugtan cayma 206dan cayacaksın bende 99 306 var takırtı tukurtu bulamazsın.. hatta el freni vites civarındaki malzeme kalitesi LİNEA yla aynı test edince lineayı şaşırıp kaldım 406 desen canavar gibiler maşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 4 Temmuz 2007; 13:24:59 >

• civicler iyi arabadır. hb sinde 2 el problem olabilir. ama biniciyim diyosan bence sorun yok. civic hb.. ha birde arabam diye söylemiyom bende eksi yönlerini eleştiriyorum 306 mın. 306 platinium hb bulursun aynı fiyata 2000-2001 donanım çok onlarda tipte güzel. metalik gri gövde rengi tamponlar vs.. tavsiye eedrim..
  • Ben de 2006 Model 206 Hdi var..20 aydır kullanıyorum..Şu anda tam olarak 34500 km'de..Şimdiye dek hiç bir sorun olmadı..Aracın ne olursa olsun iyi bakarsan o da karşılığında sorunsuz oluyor...Tavsiye etmiyorum...
  • sağol arkadaşım.2.el prim yapmıyor diye biliyordum bende zaten.
    ama hoş araba.

quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

civicler iyi arabadır. hb sinde 2 el problem olabilir. ama biniciyim diyosan bence sorun yok. civic hb.. ha birde arabam diye söylemiyom bende eksi yönlerini eleştiriyorum 306 mın. 306 platinium hb bulursun aynı fiyata 2000-2001 donanım çok onlarda tipte güzel. metalik gri gövde rengi tamponlar vs.. tavsiye eedrim..

quote:

Orjinalden alıntı: Bocék

Ben de 2006 Model 206 Hdi var..20 aydır kullanıyorum..Şu anda tam olarak 34500 km'de..Şimdiye dek hiç bir sorun olmadı..Aracın ne olursa olsun iyi bakarsan o da karşılığında sorunsuz oluyor...Tavsiye etmiyorum...

ben 2002den üstünü alamayacağım maalesf o yüzden güvenemiyorum zaten bu kadar olumsuz yazıdan sonra sağol yinede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 5 Temmuz 2007; 20:17:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: scorpions78

PEUGEOT 206 HDI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ARABANIN SADECE AZ YAKTIĞINI BİLİYORUM KULLANAN VARSA TAVSİYE EDERMİ TAVSİYE ETMEYENLERİN SEBEPLERİ NELERDİR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

ÖNCE Kİ ARABAM FIAT MAREA SW OTOM. VİTES KULLANDIM ÇOK FAZLA YAKTIĞINDAN SATTIM.
    EKONOMİK BİR ARABA ARIYORUM.

arkadasta da marea otom. vardi..bindim..206 hdim de oldu..valla 206 hdi de konfor arama..senin arabandan tek iyi yonu az yakmasi o kadar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.