Şimdi Ara

PEUGEOT 206 QUİKSİLVER ALINIRMI NEDEN? ALINMAZ NEDEN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA BUGUNLERDE YOGUN BI SEKILDE BU ARACLA ILGILENMEKTEYIM EGER ARANIZDA KULLANAN CEVRESINDE KULLANAN VARSA BANA BU ARAC HAKKINDA BILGI VEREBILIRSE SEVINRIM SIMDIDEN TESEKKURLER

• işçiliği çok vasat,kaporta pek sağlam değil ben bir zamanlar 206GTİ almaya niyetlenmiştim aracın kapısına dokunur dokunmaz soğudum.Allah'tan almamışız yoksa benzin,vergi mahvedecekmiş valla.Gerçi quicksilverda motoru hariç spor bi araç ama artık 206'nın zamanının geçtiğini düşünüyorum.Şimdi çok sattı diye kimse alınmasın ama tofaşta çok sattı ülkemizde bu bir kriter değil.Ayrıca 206 bana baya dar gelmişti.İç mekan pek ferah değildi.Ama motoru fena değil sanırım özellikle 1.6 olanlar.Ama yine de dizel 1.4 çok az yakıyor ille de pego derseniz onu düşünün bence.
  • Arkadaşım ben de 2001 1.4 ü var. 1.5 yıldır kullanıyorum.Dar olması haricinde çok memnunum.Sürüş zevki olarak benim için çok tatmin edici.Eğer gençsen önerebilirim.Zevk alacağından eminim.
  • bence alınır cok sık bi kere bu arada işcilk vasat diyen arkadası dateessuf ediyorum quicksilver bi de?
  • evet 21 yasındayım ozellıklede tasarımına ve quiksilver olmasına vuruldum zaten 1.6 olmasıda hem yakıt hemde vergıler yonunden ıı bı motor hacmı hemde 110 beygır performans acısındanda tatmın edıcı ınsallah alacagım bakalım bben ıc hacmınıde begendım on kısım cok genıs zaten arka kısım fazla kullanılmayacagı ıcın bence guzel donanım yonundende tamın edıcı sunroof klıma abs cd calar felan hersey var.

kullnan yada bılgısı olanlardan daa cok yorum beklıyoruz tesekkurlerr
  • quote:

Orjinalden alıntı: reis.ertugrul

evet 21 yasındayım ozellıklede tasarımına ve quiksilver olmasına vuruldum zaten 1.6 olmasıda hem yakıt hemde vergıler yonunden ıı bı motor hacmı hemde 110 beygır performans acısındanda tatmın edıcı ınsallah alacagım bakalım bben ıc hacmınıde begendım on kısım cok genıs zaten arka kısım fazla kullanılmayacagı ıcın bence guzel donanım yonundende tamın edıcı sunroof klıma abs cd calar felan hersey var.

performansi ala uzmez,o motor o kasayi havada karada goturuyor.
    yol tutusu iyi bir araçtır sınıfına gore.
    şekil şemal tasarım gayet iyidir.
    bunlar iyi yonleri.

kotü yonlerine gelirsek,,
    yuruyen aksami hersens sorun cıkartır,baskı balatası değişir, bilmem ne değişir,masraf ustune masraf acar(belli bir yastan sonra ki bu yasa sınırına tahmınen sızın alacagınız araç da dagil)
    saci,karton gibidir.top gelir yamulur.sınır olursunuz.
    iç malzeme kalitesi quicksilver olsa da kotudur.tasarımı iyidir ama plastik kalitesi cok düşüktür,zamanla ayrılma ve çatlama yapar.
    sunroof u sorun cıkartabilir(elektrik aksaami yuzuden(şimdiden soylıım genelde cıkardıgı sorunun bedeli 450 ytl,baskı balataları gecenlerde değişmiştik eniştemin o da 920 ytl,ozel serviste.kendi servisinde 2.000 ytl ye yakın dı)

ailemde peugeot cok kullanıldı.yakından tanırım.bahsettigim olaylar 206 xs in basina gelenler,ve cevmredeki 206 ların genellemesidir

• aman bız yanmısız o zaman ya gercekten bu sorunlar cok kotu yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: gyrmann

quote:

Orjinalden alıntı: reis.ertugrul

evet 21 yasındayım ozellıklede tasarımına ve quiksilver olmasına vuruldum zaten 1.6 olmasıda hem yakıt hemde vergıler yonunden ıı bı motor hacmı hemde 110 beygır performans acısındanda tatmın edıcı ınsallah alacagım bakalım bben ıc hacmınıde begendım on kısım cok genıs zaten arka kısım fazla kullanılmayacagı ıcın bence guzel donanım yonundende tamın edıcı sunroof klıma abs cd calar felan hersey var.

performansi ala uzmez,o motor o kasayi havada karada goturuyor.
    yol tutusu iyi bir araçtır sınıfına gore.
    şekil şemal tasarım gayet iyidir.
    bunlar iyi yonleri.

kotü yonlerine gelirsek,,
    yuruyen aksami hersens sorun cıkartır,baskı balatası değişir, bilmem ne değişir,masraf ustune masraf acar(belli bir yastan sonra ki bu yasa sınırına tahmınen sızın alacagınız araç da dagil)
    saci,karton gibidir.top gelir yamulur.sınır olursunuz.
    iç malzeme kalitesi quicksilver olsa da kotudur.tasarımı iyidir ama plastik kalitesi cok düşüktür,zamanla ayrılma ve çatlama yapar.
    sunroof u sorun cıkartabilir(elektrik aksaami yuzuden(şimdiden soylıım genelde cıkardıgı sorunun bedeli 450 ytl,baskı balataları gecenlerde değişmiştik eniştemin o da 920 ytl,ozel serviste.kendi servisinde 2.000 ytl ye yakın dı)

ailemde peugeot cok kullanıldı.yakından tanırım.bahsettigim olaylar 206 xs in basina gelenler,ve cevmredeki 206 ların genellemesidir

Arkadaşım sen hangi arabadan bahsediyosun ben anlamadım.Senin bu dediğin sorunların hiçbirini yaşamadım.arabamda 2001 model.Çevremde de 206 sından senin kadar şikayet eden de olmadı.'' reis ertuğrul'' arkadaşım bu forum antipugcularla kaynıyo.Sen en doğru bilgiyi peugeot-tr adlı pug forum sitesinden alırsın.
    Kendi aracımızda veya yakınımızın arabasında çıkan bir sorunu genelleme yapmak sanırım yanlıştır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.