Şimdi Ara

PEUGEOT 206 QUİKSİLVER ALINIRMI NEDEN? ALINMAZ NEDEN?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
11.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA BUGUNLERDE YOGUN BI SEKILDE BU ARACLA ILGILENMEKTEYIM EGER ARANIZDA KULLANAN CEVRESINDE KULLANAN VARSA BANA BU ARAC HAKKINDA BILGI VEREBILIRSE SEVINRIM SIMDIDEN TESEKKURLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reis.ertugrul -- 2 Ocak 2008; 0:46:34 >

• Arkadaşım bahsi konu geçen aracı 2 buçuk seneye yakın kullandım, 206 ailesi içerisinde kesinlikle ve kesinlikle 1. sırada tavsiye edeceğim araçtır, çok seri bir araçtır 1.6 110 beygir ile adeta uçar seni performans olarak hiç üzmez, yakıt olarak da başarılı diyebiliriz ki o dönem iki araç vardı biri otomatik X-line diğeri de quiksilver, biri 1.4 diğeri 1.6 olmasına karşın quiksilver bariz bir şekilde daha az yakıyordu. Aracın donanımı da fiyatına göre çok iyi bir konumdadır; otomatik kliması, cd çaları, özel yapım koltuk ve koltuk döşemesi vardı. Bunun haricinde görünüşü ile de 206 ailesinin en şık üyesiydi..

Birinci elden onaylıyorum arkadaşım memnun kalırsın..
  • cok tesekkur ederım bu yorum benı rahatlattı
  • piyasanın en seri 206 sı şu anda rC QİCK DE seridir mutlaka ama arada beygir farkı var tabi,qıckı şiddetle tavsıye ederım sorunsuz süper arac
  • quick güzeldir yaw. 1.6 motoruyla az yakar vergisi az ama bir gti bir rc değil. görünüş olarak rc ve gti biraz daha hoş duruyor sanki biraz daha geniş gibi duruyorlar. zaten 5 kapı 206 hiç bişeye benzemiyor alınacaksa 3 kapı alınmalı. xs bile olabilir quicksilver tek renk seçeneği olsa gerek xslerde 3 kapı hatta nerdeyse gti ile aynı görünüme sahip ancak 1.6 110hp motora sahip
  • 206 quicksilver güzel arabadır tavsiye edilir performans çok çok tatmin edicidir
  • ben gti kullandım quick almanında kapısından döndüm full 2004 - 18 e alacaktım nasip deilmiş benden önce kaptılar arabayı. daha sonra da dek gelmedi. dek gelince para işi bozdu. neyse ben araca dah hastayım alınırsa 206 quick alınır ben aylarca inceledim dah ii si yok bence içinin tek tip tasarımı kapıdaki yazısı deil sadece. cam tavana cabası. aman tavanlısını al gerisi hikaye. tavanszı ise quick bi işe yaramaz.
    ha bu arad yukarda biri otomatik klima demişç nerde görmüş otomati klima? ben hiç görmedimde ?? o kadar inceledim pazalıktan döndüm ya bilmediğğimiz daha neler var imiş.
  • HOŞUNA GİDİYORSA MUTLAK AL
    BEĞENMEZSEN 1 AY SONRA SAT
    İÇİNDE KALMASIN.....
  • Ben hiç aklımda yokken tesadüfen 99 model 206 XS aldım, şiddetle tavsiye ederim 206'yı bu fiyata alınabilecek en iyi araçlardan bence. donanım olarak, performans olarak, görünüm olarak süper. Ama şuna dikkat et ben aldıktan sonra forum sitelerine merak saldım gördüm ki (daha çok gençlere hitab ettiğinden heralde) nerdeyse en çok modifikasyona uğrayan araç, almadan önce iyi kontrol ettir bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.