Benim arabam 2004 Model 1.4 X-Line 206.Aracımda zavoli marka sıralı lpg bulunmaktadır.Bir sabah aracımı çalıştırdım ve araba tüpte iken teklemeye ve stop etmeye başladı.Hiç bir şekilde tüple gidemedim.Aracımı aldım ustama götürdüm durumu anlattım.Oda bana Lpg beyninin kullanılamicak durumda olduğunu ve değişmesi gerektiğini söyledi.Tamam dedim arabayı bıraktım.Ertesi akşam aracımı almak için gittim aracı yapmamışlar çünkü tüpten su geçtiğini ve enjektörleri tıkadığını enjektörlerin paslandığını söyledi.Ee dedim.Beyin 400 TL Enjektör takımı 450 TL dedi.En iyisi biz bunları sökelim yeni sistem takalım 800 TL gibi bi masrafın olur dediler.Sinirlenerek aracımı oradan aldım.Çünkü aracı bırakırken beyinin 250 TL olduğunu söyleyen adam şimdi farklı konuşuyordu.Eve geldikten sonra internette biraz araştırma yaptım Beyin(Reglatör) 80-250 TL arası modeller var.Pan Enjektör 130 TL.İnternetten de izledim nasıl değiştirildiğini öyle fazla bir emeği yok.Sorum şu: İnternetten parçaları alıp herhangi bir ustaya götürsem değiştirtsem bi parça uyumsuzluğu yada ne bileyim herhangi bir başka sorunla karşılaşırmıyım.Daha önce internetten Lpg parçası alan arkadaşımız varmı acaba ?
İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar.