Bildirim
Peugeot 308 Kalkışta Titreme Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hava yakıt karışımı ile alakalı bir şey bazı marka ve modellerde de oluyor. Servise götürebilirsiniz her ihtimale karşı -
Rölantide normalden daha titreşimli ve sarsıntılı çalışıyor mu?
Aracın yakıt tüketimi arttı mı? -
Bir de ışıklarda dururken de titriyor mu? -
Mesajın için teşekkürler,
Araçta eco, normal, sport mod var, ecoda ve normalde ışıklarda titreme yok yanlızca kalkışta var ancak sport moda alınca ışıklardada durunca aynı titreme oluyor, özellikle sport modda dururken olan bu titreme rahatsız edici. -
Mesajın için teşekkürler @entiginquote:
Orijinalden alıntı: entigin
Rölantide normalden daha titreşimli ve sarsıntılı çalışıyor mu?
Aracın yakıt tüketimi arttı mı?
Yakıt konusunda yorum yapamıyorum çünkü aldığımızdan beri böyle, rölanti durumunu yarın deneyip tekrar yazacağım, -
Teşekkürler,quote:
Orijinalden alıntı: Muslat Çevik
hava yakıt karışımı ile alakalı bir şey bazı marka ve modellerde de oluyor. Servise götürebilirsiniz her ihtimale karşı
İlk fırsatta servise götüreceğim ama önden bir bilgi alıp bu modelde diğer araçlardada böylemi onu merak ettim,normalde olmayan bir durumsa ve servis normal derse ona göre tepki vereceğim :) -
Mutlaka haber edin çok merak ettim sonucu.
(peugeot 208 sahibiyim) -
208 GT Line aracımda aynı sorun mevcut hocam 1.2 Puretech motor. Servise götürebildiniz mi aracı? -
Bu iki sorunuza da cevabım evet hem yakıt tüketimi arttı hemde titreşimli sarsıntılı çalışıyor? Bu sorun ile ilgili bilginiz var mı acaba? -
aks, sanzıman ve motor kulaklarına bakılmalı. -
Aracınızın motoru ve şanzımanı nedir ? -
1.2 Puretech 3 silindirli motor ve Eat6 şanzıman, peugeot 208. -
Beygie gücü 110 mu 130 mu? -
110 luk hocam -
3 yıl üst üste ödül alan bu motorda bu kadar kronik sorun olması üzücü. Çok beğenmiş olsam da 1.2 puretech 110 eat6 208 almaktan döndüm geçen gün. Forumlarda çokça okuduğum sorunları var ve bir çoğu kronik.
Buji sorunu mutlaka garantiden bujiler değişmiş oluyor bu arabada.
Triger kayışı sorunu. (düşük kilometre bir araba da olsa 50 binde değişimini tavsiye eden çokça kişi gördüm. Kayış ıslak ortamda çalışıyor ve yıpranan parçaları kopup karteri tıkıyor. Bu sebeple yağ soğutucusunu bozup motoru bitiriyor. 50 binlerde sandık motor takılan bir sürü arabaya denk geldim sarı sitede.)
Almak istediğin 208' de de titreşim vardı. 3 silindir olmasına bağladım başta ancak başka 3 silindir arabalar da kullandım bu kadar rahatsız ettiğini hatırlamıyorum. -
Büyük ihtimalle LSPI sorunu yaşıyorsunuz. Buji ve bobinleriniz hiç arıza verdi mi? Vermediyse vermesi olasıdır haberiniz olsun.
Düşük devirde gaza yüklenmemeye çalışın ve aracı elinizden çıkarın keza LSPI’nin sonu piston çatlatmaya kadar gidebilir. -
Hocam mümkün olduğunca dikkat ediyorum düşük devirlerde özellikle gaza yüklenmemeye düşük hacimli motorlarda piston kırma vs olabiliyor diye. Bujilerle ilgili hiçbir sorun yaşamadım çok şükür haftaya bakımı var aracın bujileride değişecek bu bakımda, yağ ve bujiler değişince sorun devam edecek mi onu merak ediyorum. -
Baski Balata sıyırıyor olmasın ? -
inşallah etmez.
Forumda yazdım çeşitli başlıklar altında, yine yazayım. Bende C4 vardı 1.2 130 hp motoru olan. 3 kez yolda bıraktı beni. 3 kez buji-bobin 1 kez enjektör değişti ama araba iflah olmadı, sonunda daha 10 aylık arabada 16.000 km'de sandık motor değişti. Kavga bela aracı Citroen'e geri verdim orası ayrı ama ne çektiğimi ben bilirim.
Benzer içerikler
- kia carens 2.0 crdi yorumlar
- ford ranger yakıt tüketimi
- opel astra hararet göstergesi
- hyundai accent era 1.4 start yorumları
- focus 1.6 ti-vct kronik sorunları
- bayiden sıfır araba fiyatları
- togg satış rakamları
- golf 7.5 ne zaman çıktı
- 35 tfsi ne demek
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X