Şimdi Ara

Peugeot 206cc Almayı düşünüyorum Veya Audi A3 Yardımlarınız önemlii!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Forma yeni katıldım ve size büyük bir sorum olucak 2 hafta icinde bir araba almak istiyorum ve 20 yaşndayım. çok ama çok kararsız kaldım bana yardımcı olabilirmisiniz,.

Aldığım arabaya 2-3 sene binmeyi düşünüyorum yaklaşık 20-25bin klometre yapar satarım gibi.

3 senedir 206cc hastalığı var bende fakat şimdi linkini sunacagım aracın klometresi 150bin'de 2001model çok beğendim 16bin lirahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2001-model-temiz-206-cc-1-6-tam-otomatik-mavi-cabrio-video-63730902/detay/

diğeri ise Babamın eski aracı audi a3 oda şimdi 207 aldı sıfır:) neyse bu ise 135binde we 99model 18bin lirahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-cok-temiz-kendinizi-farkli-hissedin-a3-attraction-62961029/detay/

Önerilerinize çok ihtiyacım var. Arabayı almadan servise vs vs sokucam fakat klometreleri ve ilerde yaşıyacagım sorunlar beni cok ilgilendiriyo ve elimde kalmaması. 2sininde bir sorunu oldugunu zannetmiyorum ama ne olur ne olmaz ustalara gösterip makineye sokucam. cevaplarınızı bekliyorum. çok teşekkür ederim..

dilerseniz msj bile atabilirsiniz okadar ihtiyacm var bilgiye :))) 0538 957 89 56 ..

• 1.6 baktığınıza göre fazla bir perfrmans beklentiniz olmasa gerek. bence her iki aracı da planlarınıza göre 2-3 sene sonra satmaya kalkarsanız ha diyince satamazsınız. kaldı ki 150 binde aracı 2-3 sene sonra 175 binli kmlerde satmak biraz daha zor olabilir. satın almadan önce 206 cc'nin açılır kapanır tavan mekanizmasını kontrol ettirmenizi, hatta mümkünse sık aralıklarla test etmenizi tavsiye ederim.
    bu iki araç arasında sınırlamayın kendinizi, öncelikle a3 mü 206 cc mi sorusuna kendinizce karar verin sonra içlerinde size göre en ideal aracı araştırın.
    belirttiğiniz araçların dışında olan clio rs ve 106 gti'ı bu araçlara tercih ederim.
    saygılar
  • öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler..

Performans acısından cok beklentim yok acıkcası audi biraz ani cıkışıma geldi ben cabrio hastasıyım 206 cc hatta imkanım olsa z3 istiyorum :) ama 206 cc hakkında duyduğum şeyler alma sorunludur satamazsın flan filan olumlu 2tane duyduysam olumsuz 10tane laf duydum o yüzden soğudum biraz 18milyara yakın bir param var ve çok kararsızım genç oldugundan ötürü spor araç istiyorum hani ben burdayım desin :)) eski modelde istemiyorum 2005ten aşağı bu 206cclerde 2005leri 20den asagı değil neyine o fiyata koyuyolar anlamıyorum :) varsa önerileriniz yardımcı olurmusunuz
  • 206CC iyidir ama o verdiğin linkteki aracın modeli eski. Zaten satılmış.

206CC öneririm ama 2004-2005 hatta 2006 modellerine bakmalısın. KM olarak da 100bin altı bulursan tadından yenmez.

Bende de 206 Quiksilver var. 206CC ile birebir aynı motor. Ben çok memnunum herhangi bir problem yaşamadım. Öneririm.
  • evet satılmış bende şimdi görüştum bu linkteki arkadaşla bir sorunu olmadıgını istediğin yere götürebilceğimi söledi eğer fiyatta anlaşırsak almayı düşünüyorum 17mil teklif vericem sizce? BİRDE BİR ARABA 2004 MODEL OLUP NDEN 2006 ÇIKIŞI OLUR TREFİĞE ? kötü birşey olmasın?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2004-model-73500-km-mat-siyah-kaplama-61357994/detay/

R.gallrs modeli mat kaplaması var üstünde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskarbuqi2 -- 13 Kasım 2011; 0:09:05 >
  • 206cc'de ısrarcısın sanırım ama c2 hdi'lerde gayet genç işi ve az yakıt tüketen araçlardır. bütçenin daha da altında temiz c2 hdi bulabileceğiniz düşünüyoum, artanla da istediğin gibi aracını makyajlarsın(downpipe-düzboru-yay vs.)
  • o kadar param olsa alfa147'den başka araç almam sanırım, 20ye falan çıkarsan temiz bulursun. Bilmiyorum belki ben alfa çok beğendiğim için olabilir ama 20bin TL ye binebileceğin en lüks ve performanslı araçlardan biri diye düşünüyorum, kasasına göre 130beygir araca harika bir atak yeteneği kazandırmış. Arkadaşımın aracı olduğu için biliyorum ankaradan kuşadasına 5saatte mi ne gitmiştik araç 200den aşşağı inmedi bazı yerlerde ve konfor mükemmel derecede iyi, sadece şahsi fikrimdir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.