Şimdi Ara

Peugeot 207 sw

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010 model 1.4 benzinli 23 bin TL sizce deger mi? 17000 km de
    Bu aracin avantajlari dezavantajlari neler acaba?
    Ben 20 bin 24 bin tl arasi aile arabasi ariyorum masrafsiz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VetBat -- 19 Ağustos 2011; 21:25:18 >

• hocam genelde detaylı yazarım ama bu arabaya karsı şu söylene bilir..
    avantajı fiyatı uygun olması.
    dezavantajı türkiyede bu arabanın tutulmuyor olması. yani stationwagon tutulmuyor heleki tasarımı iyi olmayan araba hic tutulmuyor.. hb modeli dersen eyvallah derim. cünkü piyasa arabası. bence bu arabadan vazgec station wagon istiyorsan birsey diyemem.

dediklerimi yanlıs anlama ben herkese yorumda bulunurken sanki aracı ben alıyormuşcasına yorumda bulunuyorum...
  • Öncelikle yorumun ve ayirdigin zaman icin tesekkür ederim. Peki bu fiyata deneyimlerine göre alternatif bir model önerebilir misin?
  • hocam aracı kullanıyorum diye demiyorum. symbolü cok eleştirdiğimde oldu, çok övdüğümde oldu.
    kesinlikle sıfır ayarında araba almak istiyorsanız,paranızı en iyi sekilde koruyacak en iyi araba yeni symbol experesion donanım 1.4 motor...
    1.2 motor kesinlikle tavsiye etmem..

öncelikle önermemin sebebi station wagon baktıgnıza göre geniş bagajlı araba almak istiyorsunuz. bu yüzden symbolden başka secenek yok eger bagaj isterseniz. hyundai era var ama symbol ile kıyaslandıgında symbol daha ön plana cıkıyor...

lakin bagaj istemiyorum derseniz clio hb veya grande punda düsüne bilirsiniz.
    tasarım ve konfor itibariyle clio hb daha iyi...

ben bu 4 arabayı öneriyorum. hangisi tasarım olarak hosunuza gidiyorsa seve seve yardımcı olurum... pm atarsanız daha iyi olur..

şunu rahatlıkla söyleye bilirim ki renaultun tüm arabaları peynir ekmek gibi gidiyor özellikle symbol cok daha iyi gidiyor satış olaral. servisi bol, yedek parcaası bol, servis ve yedek parca ücreti bakımından renault daha ucuz diger markalara bakarak..

kesinlikle renaultun taraftarı degilm bu bütceye alına bilecek sıfır ayarında arabalar bunlar... varsa aksini söyleyen buyursun o araba hakkında konusup tartısalım...

• tutulmuyorsa genelde iyidir
    tutulmuyorsa zor ve ucuza satarsın
    tutulmuyorsa ucuza kaliteli araba alırsın

benzinli almayı düşünüyorsan
    imzamdaki aracın 1.6 benzinlisine bak
    o fiyata 2005-2006 stylance donanım rahat bulursun
    düşündüğün arabadan fersah fersah kaliteli bir araçtır.

donanım o şu bu mevzuuna girmeyip şöyle bir örnek vericem

altea en son 2007 de satıldı
    avrupada 0km hala satılıyor
    tutmadığı için türkiyeye sadece 2004-2007 arası geldi
    dizel 2011 stylance sonanım türkiyede sıfır satılsa
    en az 47-48000 tl olur (bkz.dizel leon)
    leon megane ise , altea scenic böyle düşünün
    biz bu aracı 26500 e aldık

satarken zor satabiliriz ama alırkende kaliteli bir aracı ucuza almış olduk.
    benzinlisini daha da uyguna bulabilirsiniz

biraz vakit ayırıp altea yı araştırın.
  • Grande Punto ve Seat Altea hosuma gitti dogrusu arastiriyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.