Bildirim
Peugeot 207 teyp kodu HELP
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2003 ve sonrası araçlarda bilhassa rd3 ve rd4 teyplerde kod yoktur.
Eğerki teybi başka bir pejo araca takacaksanız taktıktan sonra o araca pejo yazılımı ile bağlanıp aracın sasesinin teybe tanıtılması gerekiyor. Ankara da yardımcı olabilirm bu konuda. -
quote:
Orijinalden alıntı: Alicilik
Eğerki teybi başka bir pejo araca takacaksanız taktıktan sonra o araca pejo yazılımı ile bağlanıp aracın sasesinin teybe tanıtılması gerekiyor. Ankara da yardımcı olabilirm bu konuda.
Hocam 2009 modeldi aracım. İzmirdeyim malesef..Verdiğiniz küçük ama önemli bilgi için teşekkür ederim. Peki Şase noyu yazılımla tanıtmak tahminen alıcıya ne kadara mal olur ? İlginize teşekkür ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: atabey174
quote:
Eğerki teybi başka bir pejo araca takacaksanız taktıktan sonra o araca pejo yazılımı ile bağlanıp aracın sasesinin teybe tanıtılması gerekiyor. Ankara da yardımcı olabilirm bu konuda.
Hocam 2009 modeldi aracım. İzmirdeyim malesef..Verdiğiniz küçük ama önemli bilgi için teşekkür ederim. Peki Şase noyu yazılımla tanıtmak tahminen alıcıya ne kadara mal olur ? İlginize teşekkür ederim
Tutturabildigine is yaparlar. Ben at bisiler derdim zor bi is degil. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: atabey174
quote:
Hocam 2009 modeldi aracım. İzmirdeyim malesef..Verdiğiniz küçük ama önemli bilgi için teşekkür ederim. Peki Şase noyu yazılımla tanıtmak tahminen alıcıya ne kadara mal olur ? İlginize teşekkür ederim
Tutturabildigine is yaparlar. Ben at bisiler derdim zor bi is degil.
anladım..Çok teşekkür ederim üstad
-
quote:
Hocam formu arstirirken bi yazinizi buldum onun uzerine yaziyorum
2009 pejo 207 aracim var uzerinde bska 207 den cikma teyp var ve bip sesi veriyor.teybe aracin sase numarasi girilmesi gerekiyor bu konuda yardimci olabilirmisin ankaradayim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X