< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 16 Ekim 2021; 20:40:31 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
PEUGEOT 208 SAHİPLERİ (370. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Daha önceden cvt şanzıman kullandığımdan çok farklı geldi. hatta kalkışta hafif yokuştaysam ve az gaz vererek kalktığımda titreme baya bi fazla oluyor gaz az geldiğinden istop edecekmiş gibi yapıp tekrar toparlıyor 🤣 Bir alışma evresi var sanırım. 70 binde şu an o zaman baskı balata değiştirmeye gerek yok sanırım çünkü şanzımanın kendi dinamiği böyle denebilir. Yakıt ortalamanız nasıldır. 7.5 8 lerde görünüyor eski kullanıcısında da sanki biraz fazla geldi 😲
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam şehir içi 7 lt civarı benim şu an ama aylardır hatta birkaç seneyi bulan sıfırlamadığım parkur var. Ortalama 6-6.5 arası sakin kıllanım tüketim değeri vardır. 6'nın altına düşüren arkadaşlar da var uzun yol ağırlıklı kullananlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Servise baskı balatayı sorayim dedim. 3000 malzeme 1500 iscilikle 4500 tl dediler ya. Baya bi uçuk geldi fiyat bana çok maliyetli olmazda bakım vakti yaklaşıyo. İkisini birden çıkarmayı deneyecem artık 😥
Kesinlikle led almayin bizim araclarin kisa lari mercekli oldugundan led ampulde hafif sisli ve yagmurda onunuzu hic goremezsiniz.bi arkadas wv aracinda mercekli fara ragmen philips racing serisi ampul kullaniyor benim cok hosuma gitti.bende suan led kullaniyorum ve hic memnun degilim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omfarcan -- 20 Ekim 2021; 7:30:46 >
Uyarınız için teşekkürler,tam almak üzereydim. İadeside yokmuş bu ürünlerin.Sizin dediğiniz ürün şumu?
m.n11.comPhilips H7 +150 Fazla Işık Racing Vision Xtreme 12972RVS2 12V Fiyatları ve Özelliklerihttps://m.n11.com/philips-h7-150-fazla-isik-racing-vision-xtreme-12972rvs2-12v-P165065691?cid=601002&gclid=CjwKCAjw_L6LBhBbEiwA4c46ug6lUuODSi_lmzweU4YK_p6xAuR1L0TWVhDoWvXtL3s1GuJyFZ7FpBoCTt0QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet youtube dan test videolarina bakabilirsiniz.osraminkini sakin almayin 1 senede patliyor diye cok sikayet var
Merhaba,
Bir arkadaşım 1.2 otomatik 2014 model 208 aldı.Ben bu aracı pek tanımıyorum benddn destek istedi,Siz bu işi bilen dostlara danışmak istediğim birkaç konu var bilgi verebilirseniz sevinirim.
1-Araç giriş paket,ekran yok,multimedya ekran için orjinal ekranını çıkma bulmaya mı çalışalım yoksa double din bir android mi alalım.
Android almayı düşünsek piyasada pek çok noname marka var,önereceğiniz bir marka,dükkan var mıdır?
2-60.000 bakımı mahiyetinde bir bakıma sokmayı düşünüyoruz ama yetkili servis pahalıdır,önereceğiniz bir alternatif var mıdır(istanbul avrupa yakası).Bu bakımda neler yapılmalı,neleri kontrol etmeliyiz?
3-şöyle bir kol dayama bulduk,kaliteli geldi gözüme siz ne dersiniz kullanan var mıdır,alternatif öneriniz varsa sevinirim.
https://www.parcagonder.com/urun/peugeot-208-kol-dayama-kolcak-ithal-orijinal-964512-12
4-Ekspertizde şanzımanda yağ sızıntısı var dediler,şöyle de bir resim gördüm keçeyi değiştirsek çözülür diye tahmin ettim,bununla ilgili kronik bir sorun var mıdır?
Son olarak başka değerli tavsiyeleriniz,ya da kontrol edilmesi gereken hususlar varsa dinlemek isterim.
Şimdiden teşekkürler..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
2014 model Access- activie kullanan arkadaşlar bana ulaşabilirler mi?
-
Arkadaşlar aracın 60bin bakımı yapılacak. Var mı istanbulda tavsiye özel servis. Yetkili servisler çıldırmış. Yemişim iyi niyet garantisini.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Rutuş boyası aldım ondan yapıyorum bi kutu ilk kat bi kutu 2. Kat şeklinde boya çok çabuk atıyor benim araçta aynısı problemi öyle çözdüm paslanıp gidecek yoksa araba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen hocam, boya konusunda aşırı sorunlu bir araç. Yapacak fazla birşey yok. Peugeot'un attığı bir kazık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2017 active 1.6 hdi 92 HP manuel yokuş kalkış desteği olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozkırınoğlu -- 14 Kasım 2021; 20:38:36 >
Anladım hocam , servise gösterdiniz mi aracı?
Valla hocam her ay yeni bir arıza başladı 😂 yazın başında sol arka kapının oradaki plastik parçalandı yerine oturttum öyle duruyo,geçen ay şarj dinamosu bozuldu sağolsun babam diğer arabayla geldi takviyeyle çalıştırdık,bu ay da boya atması ile uğraşacak bişi buldum arabam bana yine 😅 allahtan az yakıyo tipi güzel vs de ordan teselli buluyoruz biraz...
Yetkili servis dışına hiç çıkmadı araç söyledim kronik sıkıntı yok dediler ama var zaten servisi de anlamıyorum mesela my Peugeot uygulamasında aracımın km sine göre gireceği bakımda fren hidroliği değişimi diyor servis gerek yok diyor
Manuel Şanzıman yağı kaç km de değişecek diyorum ömürlük diyor ömürlük 120000 km demek 120 binde mi değişecek diyorum değişmeye gerek yok diyor yani servise göre araba yolda kalınca problem olacak hocam galiba
Valla hocam baya duyarsız olduklarını biliyorum ama bu kadarı da ...Ben ilk bakımda servise gittim (yıl doldu diye)3.000deydi daha sonrasında kendim sanayide yaptırdım,boya olayını da tanıdık ustama sordum(eski Toyota formeni) nelere kullanıcı hatası dediler seninkine onay çıkmaz dedi ...
Normalde 12 yıl paslanmazlık garantisi var diye biliyorum
-
Valla bende öyle biliyorum(karoseri paslanıp delinme problemi ama içten gelişen paslanmalardan şeklinde bir yorum var)hani o hesapla benim problem dışarıdan başlıyor bariz şekilde...Cumartesi servise götüreceğim bakalım onlar ne diyecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X