Arabanın lastik ölçüleri 195/55 r16 bildiğiniz gibi fiyatlar bu ebatta yüksek 205/55 r16 alıp takıcam kışlık olarak, sizce bir sıkıntı olur mu? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rigormortis313 -- 20 Kasım 2021; 12:39:38 > |
PEUGEOT 208 SAHİPLERİ (371. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhaba. 2020 1.5bluehdi signature 208 im var. 20600km de. Bugün servisden geldim. Aracımın Adblue deposunda 10litre civarı adblue var. Ani fren ve kalkışlarda veya kötü yol koşullarında bagajdan çalkalanma sesi geliyor. İçeride sesi çok rahat duyuyorsunuz. Adblue deposundan geldiğini söylüyorlar. Ne yapabiliriz , bu zamana kadar böyle bi ses yoktu dediğimde verilen cevap; depoyu tam doldurup deneyin diyorlar. Şaka gibi ya. Bana bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peg208 -- 22 Kasım 2021; 12:7:14 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aracım dizel değil ama bildiğim kadarıyla depo bölümünden ses geliyorsa dalgakıran sorunu olabilir, yeni üretimlerde koymuyorlar mı acaba, benim ki eski model. Dedikleri gibi yakıt deposunu fulleyip dinleyin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam fulleyeyim de Onur kardeş, 20bin km boyunca ses yapmayan arac şimdi niye yapar ki?
Yeni oluşan bir ses ise yakıt deposundaki dalgakıran mekanizması gevşemiş, dağılmış olabilir o halde. Yani en azından ben öyle biliyorum.
Anladım tes ed
Bugün bir tecrübemi paylaşmak istiyorum sizlerle aracım ilk defa yetkili servis dışına çıktı Ankara için yetkili servis fiyatları malum.Araştırırken
Şaşmaz sanayi 2527. Cadde de Oto Motive isminde bir servis buldum ustalar gayet ilgili yetkili servisten yeni ayrılmışlar ve yetkili servis gibi çalışıyorlar fiyat konusu makul dinlenme alanı çay tv vs mevcuttu ben çok araştırdım bilgi edinememiştim eğer benim gibi yetkili servis dışına hiç çıkmadıysanız ve pinpirikleniyorsanız benim tecrübem gayet olumlu oldu araştıran arkadaşlara tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozkırınoğlu -- 24 Kasım 2021; 23:48:46 >
Adblue deposunda dalgakıran olup olmadığını nereden öğrenebiliriz?
Yakıt deposu için yazdım ben hocam. Yakıt deposu ile ilgili mesaj atmıştınız diye düşündüm. Adblue'de yüksek ihtimal yoktur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 26 Kasım 2021; 16:28:21 >
Merhaba arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum. 2011 model, otomatik benzinli 208 almayı düşünüyorum. Kime sorduysam bu araç yaramaz gibi cümleler duyuyorum. Ben de asıl kullanıcılara sormak istiyorum bu aracı alırken nelere dikkat etmeliyim, ne gibi kronik sorunlarla karşılaşabilirim. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
-
-
Hocam geçmiş olsun bi sıkıntı yaratıyor mu su alma ,ses gibi hepimizin göreceği sonuç değişim olursa maliyet vs paylaşırsanız sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozkırınoğlu -- 28 Kasım 2021; 19:39:16 >
Şu an su almıyor hocam o konuda problem yok(ileride alma yolunda gidiyo şuan) fakat rüzgar sesi yapıyor (105+ ten sonra) yazın ilk fark ettiğimde tam kapının köşesinden de çıkmıştı bildiğin oturttum yerine baya idare etti (o zaman felaketti 90 da ses başlıyordu).Serviste tamir edilirse tek taraf işçilik dahil 1000+ tutuyor diye biliyorum ( o plastik parça sadece cam motoru vs yok içinde) yine hafta içi bir soracağım ama ... Çıkmasını bulup taksam olmaz mı sizce hem orjinal hemde daha makul fiyatı tabi çıkması varsa...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı sorunu en son ben forumda paylaşmıştım. Tabiki leş malzeme kullanan Peugeot bunu da kendilerinden bilmeyerek hata kabul etmiyor. 208 Facebook grubunda da yığınla mağdur var fitil konusunda. Benim sağ arka cam bu fitil kepazeliği yüzünden 1 cm kadar aşağıda duruyor mesela zira tam kaldırırsam fitil parçalanacak gibi oluyor.
Merhaba herkese,
2 sorum olacak
1- 2013 active paket smeg ekrana ekran çıkartılmadan(yeni ekran takılmadan) geri görüş takılabiliyor mu ?
2- Sinyal verme, dörtlü ve kemer ikaz gibi uyarı sesleri(cık cık sağ sinyal sesi mesela) gelmiyor. Sorun ne olabilir acaba ? Çözümü ne kadardır
-
1) Bildiğim kadarıyla hayır.
2) Buzzer tutukluk yapıyor bazen, direksiyon kolonu altındaki plastiğe 2 tokat atınca ses tekrar gelmeye başlıyor bazen.
Benimki parçalanmış işte...Bariz üretim hatası ama kesin”dış etken” diyip yollayacaklar(haftasonu gezerken benimkinin aynısı bir 208 gördüm tam olarak aynı yer patlamıştı 😂 gram şaşırmadım)
Arkadaşlar lastiklerinizi kaç bin km de değiştirdiniz? Ben daha hiç değiştirmedim(30bin km) fakat stepneyi değerlendirmek adına geçen ay 1 tane michelin energy saver aldım önleri değiştirmeyi düşünüyorum...
38 bin km de. Trafiğe çıkış 7.5 sene oldu, halâ duruyor, Bridgestone Ecopia, ama siz benim gibi yapmayın, 30-40 bin arası max 4-5 senede bir değiştirin.
Şuan diş derinlikleri iyi ama hafif çatlamalar var , trafiğe çıkış 5.5 sene oldu hafiften sertleşme de başladı;müsait bir zamanda değiştirmeliyim gibi duruyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X