Bildirim
peugeot 3008 1.5 dizel adbule erken bitme sorunu (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Benimde o ara bitiyorquote:
Orijinalden alıntı: FthGTI
Yakın bir arkadaşıma sıfır 3008 aldık 4000km de onda da adblue uyarısı verdi, araç full istanbul şehiriçi kullanılıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15,000 bakımına gittim servis kontrol etti herhangi bir sorun yok tüketim normal dedi -
Bu konudaki kullanicilarin hepsi eat6 mi ?
Eat8 olanlarin şanzıman vites sayi avantajı nedeniyle daha Uygun bir setup yapilmis olabilir mi ?
Kitapçıkta sabit bir tüketim yazmıyor ise istasyon yanisira motor yağı da etkiliyor olabilir.
Shell Ect c2/c3 0w30 kullaniniz.
Ayrıca 5w30 yerine 0w30 ile motorunuz daha çabuk ısınır.
Çok fazla adblue kullanimi için Motor yağının max seviyesinin altinda olduğundan (fabrika min ile max tam ortasinda doldurur) emin olunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 21 Eylül 2019; 10:57:14 >
bakımda 0/30 kullanıldıquote:
Orijinalden alıntı: AIRBOSS
Bu konudaki kullanicilarin hepsi eat6 mi ?
Eat8 olanlarin şanzıman vites sayi avantajı nedeniyle daha Uygun bir setup yapilmis olabilir mi ?
Kitapçıkta sabit bir tüketim yazmıyor ise istasyon yanisira motor yağı da etkiliyor olabilir.
Shell Ect c2/c3 0w30 kullaniniz.
Ayrıca 5w30 yerine 0w30 ile motorunuz daha çabuk ısınır.
Çok fazla adblue kullanimi için Motor yağının max seviyesinin altinda olduğundan (fabrika min ile max tam ortasinda doldurur) emin olunuz. -
adblue olmayan dizel binek araba neredeyse yokquote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Bu mesaj silindi.
nasıl almayalım ? -
Sen alma, olur biter.
Benim aracımın Adblue'su her bakımda bir bitecek düzeyde.
çözümü basit ya direk yazılımla iptal edersin olur biterquote:
Orijinalden alıntı: Gunpower-storm
Sen alma, olur biter.
Benim aracımın Adblue'su her bakımda bir bitecek düzeyde. -
nette adblue iptal yazılımları varmış. daha doğrusu emülatörler varmış. gerçi ağır vasıta için deniyor ama illa otomobil için olanları da vardır kullanan oldu mu hiç?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 21 Eylül 2019; 15:14:17 > -
Aynı araçtan bende de var 1.5 dizel 130bg eat8. Adblue 7000 km gelince 2400 km sonra için uyarı verdi. Opetten doldurdum şuan araç 11000 de henüz ikinci bir uyarı almadım...
Bende de 11000 km civarı tekrar uyarı verdi, ilki 4000 km civarı olmuştu. 2.kez shell adblue 10 lt ekledim.Biraz erken bitiyor gibi ancak performanslı kullanımın da etkisi var sanırım -
2009 sonbaharında zorunlu oldu Euro5 motorlar. Sizin motor Euro5tir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır değil. 109 hp euro 4 16 subaplı. Euro 5 olanlar 112 hp 8 subaplı. -
Arkadaşlar bende de 2019 3009 1.5 8 eat allure selection ar ancak su sizi yanıltmasın yetkili servisin söylediği 1.6 motorlar bakima kadar idare ederken yeni 1.5 lerin 4 veya 5 bin km de adblue uyarisinin yandığı ve bunun da normal olduğu ayrıca 1.6 ların adblue tanklarında değişim olduğu ancak şuana kadar 1.5 lerde herhangi bir değişim olmadığı yönünde ve bu konuyu farklı 3 yetkili servisten duydum ayrıca adblue pompadan kesinlikle almayın alacaksanız öncelikle opet veya shell yada servis diğerleri standardları karşılamıyor bilginiz olsun inşallah herkese kazasız belasız sürüşler
Verilen bilgi doğru. Yeni araçlar daha çok adblue tüketiyor. -
Aynen hocam baya tuketim oluyorquote:
Orijinalden alıntı: Jlozde
Verilen bilgi doğru. Yeni araçlar daha çok adblue tüketiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X