Şimdi Ara

PEUGEOT 301-ANA KONU (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.083
Cevap
54
Favori
671.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tavernac1

sıfır olarak kastetmiştim diğer seçenek olarak 30000 liraya ikinci el honda civic düşünüyorum ama sıfır almayı çok istiyorum. 301 üzerinden konuşalım.
    yüklü kullanımdan kastınız nedir?
    30000 tlyi aşamam.

4 kişi bin klimayı aç bagaja da ıvır zıvır bişey at . o araba ile uzun yola çıkılmaz.

şehir içi bile sinir eder.

301 alınacak araba değil ki üzerinden ne konuşalım. ikinci el civic temiz bulursan al hayrını gör.
  • Deneyimlerinize dayanarak mi bunları söylüyorsunuz bu motor çok yeni bir teknoloji

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Deneyimlerinize dayanarak mi bunları söylüyorsunuz bu motor çok yeni bir teknoloji

Ne teknolojisinden bahsediyorsun gören de focus 1.0 ecoboost sanıCAK
  • cruze ve aveo varken kalite yoksunu 301-c elysee para verilmez. bütün testlerde yerden yere vurmuşlar kalite, yol tutuş hele yalıtımın çok kötü oldugu her testte belirtilmiş hiç iyi bir şey söyleyen yok.
  • cruze tamam da aveo için de çok iyi geri dönüşler yok öncelikle iç mekanın malzeme kalitesinden şikayetler çok
  • arka tarafı sonradan eklenmişcesine berbat hiç hazzetmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Performance.

cruze ve aveo varken kalite yoksunu 301-c elysee para verilmez. bütün testlerde yerden yere vurmuşlar kalite, yol tutuş hele yalıtımın çok kötü oldugu her testte belirtilmiş hiç iyi bir şey söyleyen yok.

gittim 10 tane test okudum neredeyse hepsi sınıfı ve fiyatı için iyi diyor. nerede bu testler bir link verseniz.
  • Peki c4 sedan 1.6 2009a ne dersiniz

• quote:

Peki c4 sedan 1.6 2009a ne dersiniz

o çok komik bir araç ya. hb'sinin arkasına bağaj koymuşlar ne bir uyum var ne bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Performance.

cruze ve aveo varken kalite yoksunu 301-c elysee para verilmez. bütün testlerde yerden yere vurmuşlar kalite, yol tutuş hele yalıtımın çok kötü oldugu her testte belirtilmiş hiç iyi bir şey söyleyen yok.

+1
  • quote:

cruze tamam da aveo için de çok iyi geri dönüşler yok öncelikle iç mekanın malzeme kalitesinden şikayetler çok

Valla hocam Aveo kullanıcısıyım. İnsanlar nasıl bir iç mekan kalitesi bekliyor bilmiyorum ama aracımdan herşeyiyle memnunum. İç mekan bana göre gayet kaliteli ve aracım C sınıfı araç kadar rahat ve ferah. İç mekanın kalitesiz olduğundan yakınanlar galiba eskiden Ferrari kullanıyorlardı.
  • quote:

301 Access - 1.2 lt VTi 72 hp sınıfının en ucuzu olan bu modeli almayı düşünüyorum sıfır olarak, ilk arabam olacak kısmetse.
    Sormak istediğim; bu araba beni üzer mi motor gücü olarak yılda 3-4 kere seyahat etmeyi düşünüyorum geri kalan zamanlarda şehir içinde işi gidip gelirken ve hafta sonları pikniklere falan giderim ve tatmin edecektir ama şehir dışında beni üzer mi keşke 1.3 ve 1.4 motor seçenekleri olsaymış 1.6 motor almayı düşünmüyorum çünkü bütçemi çok aşıyor tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim arkadaşlar. Araştırmalarım neticesinde karar verirsem bugünlerde almayı düşünüyorum.

Not: Lütfen başka model ve marka arabalar önermeyin 301 access almakta kararlıyım.

ben de sizin gibi aynı araca bakmaktaydım elimde 2007 1.4fire grande punto active var 77hp. ben bu araçla uzun yolda 5 kişi bagajla yolculuk yaptığımda yetersiz geliyor ki 72hp nasıl yetsin diye düşünüp vazgeçtim şimdilik elimdeki aracımla yetinmeye karar aldım seneye kısmet. 72hp ş.içi işe gidip gelirken yakıt olarak sizi memnun edecektir ama uzun yolda üzülürsünüz. motor yetersiz geliyor. ama derseniz ki uzun yolda da 90 100 gidecem sollamalar önemli değil sağdan giderin hızlı gitmesem de olur o zaman 301 size yeter ama hız performans istiyorsanız yetmez. aveo 1.2 için bişi diyemem 85 hp biraz daha performanslı olsa da beklentinize göre yetmeyebilir(kendi şahsi görüşüm arkası çok kötü iç hacmi nasıl bilemem ama bana ufak geleceğine eminim). 30bine alacağınız honda uzay kasa ise temizini bulmanız zor. eğer 30bin tl yi geçmeyecekseniz sırf sıfır olsun diye araç alacağınıza sıfır ayarında 2.el temiz bir araç bakın derim. benim önerim (gerçi beni burda bombardımana tutarlar ama seçtiğiniz aracı göz önüne alarak donanım yakıt performans açısından bana göre uygun olan) 2008-2009-2010 linea 1.4t-jet emotion plus cruise control olanından 25 27bin tlye temizlerinden bulabilirsiniz ve her açıdan memnun kalacağınız bir araçtır. Eğer vergi avantajı olsun performasnlı olsun diye düşünceniz de varsa 1.3mjet motorlu bir araç bakın derim fiat istemezseniz opel astra 3 olabilir mesela.
    Not: Lütfen başka model ve marka arabalar önermeyin 301 access almakta kararlıyım. mesajınızı görerek yazmak gereği duydum.

• quote:

301 Access - 1.2 lt VTi 72 hp sınıfının en ucuzu olan bu modeli almayı düşünüyorum sıfır olarak, ilk arabam olacak kısmetse.
    Sormak istediğim; bu araba beni üzer mi motor gücü olarak yılda 3-4 kere seyahat etmeyi düşünüyorum geri kalan zamanlarda şehir içinde işi gidip gelirken ve hafta sonları pikniklere falan giderim ve tatmin edecektir ama şehir dışında beni üzer mi keşke 1.3 ve 1.4 motor seçenekleri olsaymış 1.6 motor almayı düşünmüyorum çünkü bütçemi çok aşıyor tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim arkadaşlar. Araştırmalarım neticesinde karar verirsem bugünlerde almayı düşünüyorum.

Not: Lütfen başka model ve marka arabalar önermeyin 301 access almakta kararlıyım.

Yaklaşık 15 gün 301 Access 1.6 dizel aracımı aldım ve zevk ile kullanmaktayım. Motor olarak 1.2 hakkında yorum yapamam ama donanım olarak aynı sanırım, 2 hava yastığı, esp, hız sabitleyici, radyosundan dış hava sıcaklığını görebiliyorsun yol bilgisayarı çok kullanışlı açık kapı ikazı var, hareket ettiğinde kapılar otomatik kitleniyor. ön 2 cam otomatik arkalar manuel ve yan aynalar elektrikli değil. Çok şey aramayanlar için gayet yeterli sonuçta ne kadar yüksek donanım okadar maliyet almadan önce epey düşünmüştüm donanım yetersiz gelirmi diye ama hiç korktuğum gibi olmadı gayet yeterli bunların yanında ben park sensörü ve kartel koruma yaptırdım extra olarak..

• @Cem_16 teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

@halils2 sıfır araba alırsam bu arabayı almakta kararlı olduğumu kastetmiştim çünkü 30000 tl'yi aşmamayı düşünüyorum tanıdık galeri vasıtasıyla 29000 tl'ye anlaştık daha da düşürebilirim belki de.
    honda civic temizini bulmak zor ve bulamadım Türkiye'nin bir çok yerinde baktırıyorum arkadaşlarıma temiz bulamadılar buldukalrı da bütçemi çok aştı.
    sıfır bir araba almayı çok istiyorum zaten borçalanıcam ve ikinci el aldıktan sonra masrafları çıkarsa beni çok sıkıntıya sokar. ben de isterim 3-5 aylık bir araç almayı ama denk gelir mi bakalım. şehir dışına memurun izni ne kadarsa o kadar çıkabilirim yılda 3 ya da 4 kere en fazla tabiki çok öenmli performansı beni kanser etmemeli yolda fiat düşünmüyorum aveo ve cruze'da olabilir keşke güzel bir kampanya yapsa da chevrolet biraz indirime gitse alabilsek.

• quote:

@Cem_16 teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

@halils2 sıfır araba alırsam bu arabayı almakta kararlı olduğumu kastetmiştim çünkü 30000 tl'yi aşmamayı düşünüyorum tanıdık galeri vasıtasıyla 29000 tl'ye anlaştık daha da düşürebilirim belki de.
    honda civic temizini bulmak zor ve bulamadım Türkiye'nin bir çok yerinde baktırıyorum arkadaşlarıma temiz bulamadılar buldukalrı da bütçemi çok aştı.
    sıfır bir araba almayı çok istiyorum zaten borçalanıcam ve ikinci el aldıktan sonra masrafları çıkarsa beni çok sıkıntıya sokar. ben de isterim 3-5 aylık bir araç almayı ama denk gelir mi bakalım. şehir dışına memurun izni ne kadarsa o kadar çıkabilirim yılda 3 ya da 4 kere en fazla tabiki çok öenmli performansı beni kanser etmemeli yolda fiat düşünmüyorum aveo ve cruze'da olabilir keşke güzel bir kampanya yapsa da chevrolet biraz indirime gitse alabilsek.

Yardımcı olduğuma sevindim bundan önceki aracım 2006 grande punto idi 100 binde bana epey masraf çıkardı bende sizin gibi düşünerek sıfır tercih ettim piyasada temiz araba bulmak zor temiz arabası olanlarda uçuk rakamlar istiyorlar.

• Teslim alma öncesi yorumum:
    Yeni 301 Active Hdi aldım. Uzunca bir test sürüşü yaptım. Alma kararında 5 faktör etkili oldu. Dış dizayn gerçekten şık. 1.6 Hdi motor seri ve çok ekonomik. İçi inanılmaz geniş ve ferah. Güvenlik ekipmanları oldukça yeterli görünüyor. Fiyat oldukça makul. Aslında iç tasarımı cam düğmeleri hariç benim hoşuma gitti. Sade ve gözü yormuyor. Fazla elektronik aksam olmaması ilerisi için bakım maliyeti açsından faydalı olabilir. Şu anki en önemli eksik aracın henüz bir çarpışma testine tabi olmamış olması. Aracın hafifliği (1090 kg) bende bir miktar şüphe uyandırıyor ama artıları eksilerinden daha ağır bastı. İlk defa Peugeot kullanıcam inşallah üzülmem. Araç tesliminden sonraki izlenimlerimi de paylaşacağım.
    Teslimin ilk günü sonrasyı yorumum:
    Arkadaşlar arabayı bugün aldım. 50 km yol yaptım. İlk izlenimlerimi paylaşayım. Araba gerçekten çok seri. Bende 1.5 dci Renault vardı. 1.5 dci motorla kıyaslanır gibi değil. Araç içine gelen motor gürültüsü beni rahatsız etmedi. Dizel Symbol'den sonra iyi bile geldi diyebilirim. Araçta rüzgar sesi var. Özellikle rüzgar yan cepheden çapıyorsa daha fazla ses geliyor. Araç bir Jetta, Passat, Mondeo, Octavia gibi oturaklı değil. Hızlı seyrederken daha bir temkinli olmayı gerektiriyor. Symbol'de aynı böyleydi. Aşırı sürat yapmak bence bu araçla riskli. Net ağırlığı 1090 kg. Bu kütleye sahip bir araç için oldukça hafif. Amortisörler bindiğim diğer Peugeotlara göre daha yumuşak ve konforlu. Vites geçişleri Renault'da daha kemikliydi. Bu arabada ortada sayılır. Ama Renault'un ki benim daha çok hoşuma giden cinsten idi. Öncede yazdığım gibi iç genişliği rakipsiz. Active modelinin radyosunun şöyle bir kötülüğü var. Kanal hafıza düğmelerinin ışığı yok. Karanlıkta aynı zamanda araba sürerken düğmeleri seçebilmek çok zor. Active modelinde arkada hoperlör mevcut değil. Önde 2 hoperlör 2 de tweeter var. İlk gün ciddi bir hayal kırıklığı yok. Eksikleri olsa da güzel araba vesselam.

• Dün Access Dizel sipariş ettim. Bu arada bayide biraz sohbet etme imkanım oldu. Araç Urfa'da 2 ayda 60 adet satılmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

42 bini bu araca verecek insanin aklima sasayim neticesinde bildigin pegout heryerinden dandiklik akiyor araba degil mubarek kagit helva acip kapatirken korkar insan dokulcek diye:-)

yeni symbol hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktoruner

Teslim alma öncesi yorumum:
    Yeni 301 Active Hdi aldım. Uzunca bir test sürüşü yaptım. Alma kararında 5 faktör etkili oldu. Dış dizayn gerçekten şık. 1.6 Hdi motor seri ve çok ekonomik. İçi inanılmaz geniş ve ferah. Güvenlik ekipmanları oldukça yeterli görünüyor. Fiyat oldukça makul. Aslında iç tasarımı cam düğmeleri hariç benim hoşuma gitti. Sade ve gözü yormuyor. Fazla elektronik aksam olmaması ilerisi için bakım maliyeti açsından faydalı olabilir. Şu anki en önemli eksik aracın henüz bir çarpışma testine tabi olmamış olması. Aracın hafifliği (1090 kg) bende bir miktar şüphe uyandırıyor ama artıları eksilerinden daha ağır bastı. İlk defa Peugeot kullanıcam inşallah üzülmem. Araç tesliminden sonraki izlenimlerimi de paylaşacağım.
    Teslimin ilk günü sonrasyı yorumum:
    Arkadaşlar arabayı bugün aldım. 50 km yol yaptım. İlk izlenimlerimi paylaşayım. Araba gerçekten çok seri. Bende 1.5 dci Renault vardı. 1.5 dci motorla kıyaslanır gibi değil. Araç içine gelen motor gürültüsü beni rahatsız etmedi. Dizel Symbol'den sonra iyi bile geldi diyebilirim. Araçta rüzgar sesi var. Özellikle rüzgar yan cepheden çapıyorsa daha fazla ses geliyor. Araç bir Jetta, Passat, Mondeo, Octavia gibi oturaklı değil. Hızlı seyrederken daha bir temkinli olmayı gerektiriyor. Symbol'de aynı böyleydi. Aşırı sürat yapmak bence bu araçla riskli. Net ağırlığı 1090 kg. Bu kütleye sahip bir araç için oldukça hafif. Amortisörler bindiğim diğer Peugeotlara göre daha yumuşak ve konforlu. Vites geçişleri Renault'da daha kemikliydi. Bu arabada ortada sayılır. Ama Renault'un ki benim daha çok hoşuma giden cinsten idi. Öncede yazdığım gibi iç genişliği rakipsiz. Active modelinin radyosunun şöyle bir kötülüğü var. Kanal hafıza düğmelerinin ışığı yok. Karanlıkta aynı zamanda araba sürerken düğmeleri seçebilmek çok zor. Active modelinde arkada hoperlör mevcut değil. Önde 2 hoperlör 2 de tweeter var. İlk gün ciddi bir hayal kırıklığı yok. Eksikleri olsa da güzel araba vesselam.

bu Tercihi yapmadan evvel celyse ye baktınızmı hiç

• Peugeot Citroeni satın aldı C- Elysee ile 3001 in tek farkı dış kasaları, içlerindeki 1,6 hdi motor ve diğer neredeyse tüm aksamlar birbirinin birebir aynı... isterseniz bir oto performans sitesine girerek iki aracı kıyaslayın tüm değerlerin birebir aynı olduğnu görürsünüz...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.