Şimdi Ara

Peugeot 301 ile Citroen C5 takas yapılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, kullanmış olduğumuz Peugeot 301 2013 aracın yerine Citroen C5 arıyorum ama pek fazla temiz bulamıyorum.

Bugün gezerken vavacarsdan şu aracı buldum;

Peugeot 301' i 197.000 binden sayıyorlar sizce aradaki fiyat farkı verilir mi? 301 2013 model 82.500 km' de allure paket.

• Fiyatlarını bilmediğimden fiyattan bağımsız olarak konuşuyorum. Eğer kullanıcı iseniz evet takas yapılır, konfor ve kalite olarak çok fark var aralarında. 3-5 ay sonra satar daire peşinatı yaparım, borç öderim tarzı bir durum varsa yapılmaz, 301 piyasa aracıdır fakat c5 i kısa sürede satmak şans işidir, manuelini kısa sürede satmak daha da şans işidir, üst segment manuel aracın alıcısı kısıtlı olur.

• 255 bin verip kendin mi vites atacaksın ? Bari otomatik olsaydı.

• Uzun bir süre kullanılacak hocam en az 2 sene civarı. 301' in yalıtımını ve konforunu yetersiz buluyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam aracıma ses yalıtımı yaptırır, binerim. Eliniz yatkınsa kendiniz de yapabilirisiniz.

• piyasa aracı olan 301 ile devam ederdim ben. C5 otomatik olsaydı belki kafam karışırdı ama manuel olduğu için hiç düşünmezdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 28 Mart 2022; 8:59:32 >
  • Barracud@ kullanıcısına yanıt

Hocam ses yalıtımı ortalama ne kadar tutar. Taban ve tavan hariç diğer yerlere yalıtım yapılırsa fark olur mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Citroen c3 alınır mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu fiyatlara tramersiz km' si düşük c5 yok hocam. Şimdiki araçımızda manuel zaten.

• Fiyat konusunda bilgim yok. Sadece kapı içlerine bile yapılsa dünya kadar ses farkı oluyor.

• Vavacars ta bolca megane civic ve astra mevcut onlara da bakın

• Senin aracı 197binden sitede sayarlar ama expertiz gittiğinde bir sürü şey bulacaklar 180bin TL düşer aşağı yukarı

Ben günlük iş için bile Peugeot 301 almam bırak normal binmeyi , 255 bine dizel 100binde boyasız c5 bulmuşun git al yarın onuda bulamayacaksın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.