Bildirim
peugeot 306
DeFacto Regular Fit Bisiklet Yaka Kazak : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
yok mu yorum yapacak olan. -
tabiki alınabilir ancak fiyatı nedir aracın ve motor yürüyen aksamı nasıl baktırdınızmı? -
ilanı filan varsa , model filan belirtirseniz tam olarak alınıp alınmaması hakkında bilgi verebiliriz. -
quote:
Orijinalden alıntı: medline
peugeot 306 1,6 XR, 90 beygir, 8 valf, 2000 model sizce nasıl arkadaşlar, alınabilir mi?
130.000 km de lpg hiç takılmamış, 3 parça boyası var. sizce bu araç nasıl alınabilir mi arkadaşlar?
Ben peugeot 306 sahibiyim. İstediğin herşeyi sorabilirsin bana araçla ilgili. Bu arada kaça verior adam? -
Bende bir 306 sahibiyim :) banada istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz... Aracım 306 2000 model 1.8 16V -
araç sıfır alınmış ve ilk elden kullanılmış yani ilk sahibinden alacam. değişeni yok aracın sadece 3 parça lokal boyası var lpg hiç takılmamış, benim aklımı karıştıran 8 valf olması ve lpg ye uyum gösterip göstermeyeceği.
bu araç 12 000 lira eder mi arkadaşlar?
yardımlarınız için teşekürler... -
aracın yürüyen aksamında ve moturunda hiçbir problem yok. bana sadece fiyat abartı geldi 13.500 istiyor 12.000 teklif yapayım mı o kadar eder mi arkadaşlar...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X