Bildirim
Peugeot 308
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
bu 308 değil ki 307 ye makyaj yapmışlar... 308 daha sonra çıkacak. arabam.com dan öğrenebilirsiniz bu haberi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expo -- 6 Haziran 2005, 18:42:33 > -
evet yine peugeot yine şekil bence buda sorunlu bi model olacak gibi bir his var içimde
-
ya bu peugeot modelleri de japon ırkı gibi hepsi birbirine benzio -
zaten 307 sorunlu olduğu için değiştiriyolardır.arabanın imajı okadar kötüki adamlar kaldırıyo.kaç yıl olduki daha yeni duyduk adını bak 206 ya adamlar 7 senedir satıyo adamlar.307 yi önce envy sonra look yaptılar ne olduysa tutmadı. -
okumuyosunuz heralde, araba değişmiyo bu 308 değil. 307 nin makyajlı hali, sadece ön tarafı değişik zaten. yarın alın bi arabam.com dergisi okuyun. -
dergiye ne para vercek millet sitesinde yazıyo -
ulen balkesli değiştir şu başlığı fırça yiyoz senin yüzünden burda -
sitesinde ayrıntıları yok, istemeyen vermesin. ben kaynak olarak merak edenlere söyledim. ben alıcam mesela, clio 3 ün de bilgileri varmış... -
quote:
Orjinalden alıntı: expo
sitesinde ayrıntıları yok, istemeyen vermesin. ben kaynak olarak merak edenlere söyledim. ben alıcam mesela, clio 3 ün de bilgileri varmış...
clio 2 ne zaman çıktı -
suan piyasadaki clio kacıncı? -
1998, bizde 2000 modeli mevcut -
quote:
suan piyasadaki clio kacıncı?
düz clio işte öle megane ve laguna daki gibi II diye anılmıyor clio -
quote:
Orjinalden alıntı: eradnan
quote:
suan piyasadaki clio kacıncı?
düz clio işte öle megane ve laguna daki gibi II diye anılmıyor clio
öyle ama jenerasyon olarak demiştir arkadaş.
zaten forumda bakarsan yeni çıkacaklar clio 3 diye yazmış herkes -
maalesef öyle anılıyo, yeni çıkacak olanda clio III neyse konuyu saptırmayalım... -
bence yeni çıkacak olan kasa clio II -
quote:
maalesef öyle anılıyo, yeni çıkacak olanda clio III neyse konuyu saptırmayalım...
zaten sapmış
adam 308 demiş başlıkta 307 çıktı alet.cliolar birbirine girdi karıştı ortalık -
ya beyler kusura bakmayın ama Pok gibi olmuş...
Ya böyle firmaların çalma çırpma model yapmasına gıcık oluyorum, ya biri ayrı araç biri ayrı ara. , hem hiç yakışmamış kro durmuş çok -
quote:
Orjinalden alıntı: JackDaniels
quote:
maalesef öyle anılıyo, yeni çıkacak olanda clio III neyse konuyu saptırmayalım...
zaten sapmış
adam 308 demiş başlıkta 307 çıktı alet.cliolar birbirine girdi karıştı ortalık
öyle oldu valla, karıştı biraz.
-
Ya 407 bu kadar çok beğeni topladı mı ki önü aynen aktarmışlar
Benzer içerikler
- sıfır far neden buhar yapar
- hyundai servis geçmişi sorgulama
- mini cooper elektrikli yorumlar
- bi led projektör
- dizel aracım 2000 deviri geçmiyor
- byd dolphin menzil
- maextro s800
- id7 fiyat
- yamaha elektrikli bisiklet
- skoda slavia
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X