Şimdi Ara

:: Peugeot 306 topluluğu, paylaşım ortamı :: (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.020
Cevap
35
Favori
540.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 306 1.8 XT sedan lpg'li arabamı sattım. 12.500 ytl'ye. Aracım hatasızdı. Bu tür araba düşünenler için duyurulur. Aracına Lpg taktırcaklara tavsiyem; ben Lovato Esay Fast 'ti tercih ettim, çok memnundum, ilk başta yanlış ayardan çok çektim, ama doğru dürüst bir yere ayar yaptırınca hiç bir problemim kalmadan 9 ayda 16.000 km yaptım. LPG taktıracak olanların bilgisine....
  • ben 16 inc jant ve 205 taban lastik taktım yakıt arttı gibime geldi bugün benzin alınca bakacam ne yakmış
  • merhaba arkadaşlar. bende bir aylık bir 306 platinium kullanıcısı olarak aranıza katılmak isterim.

böyle bir paylaşım ortamı olduğunu görünce mutlu oldum herkese teşekkür ederim.

mersindeyim ben arkadaşlar. 2000 model 306 platinium aracım 128000 kmde.

alalı 1 ay kadar oldu.
    abs klima çift havayastığı gibi standart donanımı var çok net ölçemedim depoyu doldurmadığım için ama 20 ytl lik benzinle 75 km civarı yol yapabiliyorum. abs ışığı yanıyor diye üzülüyordum bir çok insanda olduğunu ve basit bir çözümü olduğunu görünce rahatladım. birde benim araç ta bazen hız göstergesi off moda geçiyor yardımcı olabilecek var mı sizde de görüldümü böyle bir durum.

sorusu veya ihtiyacı olan arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olurum. fotoğraflarını da yakında koyarım.

herkese iyi günler.

• benim araç yolda giderken bazen hız göstergesi sıfırlıyordu. sordum okuyucu değişek demişlerdi. eskilerin kilometre telinin elektonik olarak bu işi yapanıymış. 80 ytl demişlerdi.
    Arabanı sattın ne geziyorsun buralarda demeyin, kendimi toparlayayım, yine 306 alacağım

quote:

Orjinalden alıntı: tturay

merhaba arkadaşlar. bende bir aylık bir 306 platinium kullanıcısı olarak aranıza katılmak isterim.

alalı 1 ay kadar oldu.
    abs klima çift havayastığı gibi standart donanımı var çok net ölçemedim depoyu doldurmadığım için ama 20 ytl lik benzinle 75 km civarı yol yapabiliyorum. abs ışığı yanıyor diye üzülüyordum bir çok insanda olduğunu ve basit bir çözümü olduğunu görünce rahatladım. birde benim araç ta bazen hız göstergesi off moda geçiyor yardımcı olabilecek var mı sizde de görüldümü böyle bir durum.

sorusu veya ihtiyacı olan arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olurum. fotoğraflarını da yakında koyarım.

herkese iyi günler.

• quote:

Orjinalden alıntı: tturay

merhaba arkadaşlar. bende bir aylık bir 306 platinium kullanıcısı olarak aranıza katılmak isterim.

alalı 1 ay kadar oldu.

herkese iyi günler.

10 numaralı sigortayı sök kontrol et. büyük ihtmal sağlmdır. söküp takıında hız göstergen normale dönecektir. kitapta da ggörünmez u sigorta...

• Arkadaşlar merhaba,
    İlginç bir sorun başıma geldi.306 mın kalorifer düğmesini kırmızıya çevirdiğim zaman hava üfleyen mazgallardan iğrenç bir koku geliyor.Bu koku daha çok şeffaf silikon kokusuna benziyor.Düğmeyi yeşile çevirdiğimde koku büyük ölçüde kesiliyor.Arabaya koku falan aldım ama çare olmadı.
    Ne dersiniz.Servisede gidemedim daha.
  • birşey eridimi acaba arabada kalorifer borusu jonta felan servis baksın bi bilmiom bizim buradaki servis öle herşeye para almıyor ben sıkılınca bile gidiyorum bazen

arabada spoiler vardı söktürdüm silikonla yapmışlar adamlar tam 1 saat 45 dk ugraştılar boyaya zarar vermeyelim diye güzelce söktüler sonrada sökülen yerdeki izler için bi pasta cila yaptılar oraya ben dedim bi 100 ytl bayılırım çünkü işçilik saat ücreti kdv dahil 45 ytl felan

sonra baktım 15 ytl kaporta işçiligi yazmışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arzamir

quote:

Orjinalden alıntı: lewy06

Herkese selam.bende 306 nın tipini çok beğeniyorum ve bu hafta bi tane alıcam ama taktım kafaya otomatik vites ve lpg li olucak.bi tane ankarada petrol yeşili var 162000 kmde otomatik ve lpg li sizce bu 306 bana sorun çıkartırmı fiyat 9-10 arası ben 8 teklif ettim bekliyorum bakalım.Lütfen görüşleriniz??

Lewy06, otomatik olup olmaması tercih meselesi ama ben istediğim an istediğim devri arabaya kendim vermek isterim + otomatik vitesin sorunu olursa pahalıya patlar. Yine de tercih meselesi.

Lpg konusunda da bu araçlara öyle her lpg markasının yazılımı ve enjektör sistemi uymuyor. Araçta hangi markanın lpg kiti var? İyi uyum sağlayıp sağlamadığını 1 kere arabayı kullanarak anlayamazsın.

Her ne olursa olsun 162.000 km epey çok. Motora iyice baktır güvendiğin bir ustaya, kilometre düşük olupta bitik, hararet yaptırılmış, hor kulanılmış motorlar yok mu var tabii ama 162.000 km yi görmüş bir motor bakımlı da olsa soru işareti bence. Bu motor Mercedes, bmw, wolksvagen, mitsubishi motorları kadar uzun ömürlü değil.

Arzamir teşekkürler bilgiler için,aracı servise gösterdim usta kaputu açtı 4sn baktı kapadı alma dedi,zaten araç hiç gitmiyordu iteklesen okadar olur,iyiki göstermişim,şimdi 98 106 xs bakıyorum ama temiz 306 olsa çok daha ii olur sonuçta 106 çok ufak bi araba.

• quote:

Orjinalden alıntı: murattapar

birşey eridimi acaba arabada kalorifer borusu jonta felan servis baksın bi bilmiom bizim buradaki servis öle herşeye para almıyor ben sıkılınca bile gidiyorum bazen

arabada spoiler vardı söktürdüm silikonla yapmışlar adamlar tam 1 saat 45 dk ugraştılar boyaya zarar vermeyelim diye güzelce söktüler sonrada sökülen yerdeki izler için bi pasta cila yaptılar oraya ben dedim bi 100 ytl bayılırım çünkü işçilik saat ücreti kdv dahil 45 ytl felan

sonra baktım 15 ytl kaporta işçiligi yazmışlar

neresiymiş orası?

• kayseri peugeot servisi in group

inciroğlu otomotiv

adamlar birde bu işin ustası yani

kia-lada-opel-chavrolet-peugeot-honda yetkili servisi bi plazaları var maşallah herşeyi sıgdırmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMayros -- 3 Mart 2008; 20:50:33 >
  • uzak kaldı bize ben ankaradayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

uzak kaldı bize ben ankaradayım

saglık olsun
  • selam arkadaslar.ben dun 99 model 306 gıft aldım orjınal 60bın de araba sedan.buna lpg taktırmayı düsünyom ne dersınız.taktırıyımmı?hangi marka taktırıyım.bide bunlarda sıralımı taktırmam gerekıyo?hı bıde arabayı 11500 e aldım fıyatı ıyımı.lütfen kullanıccı arkadaslar cevap werırse sevınırım
  • Demek ki ben arabayı bedavaya satmışım. Şimdi almaya kalksam benim sattığım fiyatlara bulamayacağım anlaşılan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: manac08

selam arkadaslar.ben dun 99 model 306 gıft aldım orjınal 60bın de araba sedan.buna lpg taktırmayı düsünyom ne dersınız.taktırıyımmı?hangi marka taktırıyım.bide bunlarda sıralımı taktırmam gerekıyo?hı bıde arabayı 11500 e aldım fıyatı ıyımı.lütfen kullanıccı arkadaslar cevap werırse sevınırım

yaw ben şimdi benzin aldım 38 ytl de pompa attı bende 40 ytl yaptırdım depo full oldu km yi her aldıgımda sıfırlarım bi baktım 151.4km olmuş yani

40ytl ile 151km gidiyorsa km de 0.264 ykr yakıyor ki bu verilere bence lpg taktırlmaz benim arabamda 1999 model 306 griffe
  • teşekkür ederim arkadaşlar hız göstergesinde 4 gündür sıkıntı yok. sigortayı söktüm taktım gerçi bir çoğunun üstünde 10 yazıyordu bende hepsini söküp taktım.

bu arada ben de arabayı 12000 ytl ye aldım piyasası o civarda artık demekki.
  • arkadaslar ne dersınız şimdi lpg taktırıyım mı?taktırırsam hangi marka taktırıyım??cewabınızı beklıyom

• Arkadaşlar merhaba,

Performans egzozu kullanan var mı aranızda?
  • Merhabalar

99 1.6 306 griffe sedan arabam var.
    iyi bir pejo 306 fren ustası ariyorum.
    istanbul anadolu yakasında bildiginiz birisi var mi?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.