Şimdi Ara

/// PEUGEOT 308 /// (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.823
Cevap
54
Favori
1.508.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 ağustostan itibaren model yılı yenilenir.
    quote:

Orjinalden alıntı: BRAUZ

bide arkadaşlar yanlış bilmiyorsan yeni modeller yaz ortası gibi satılmaya başlar,
    2009 modeller ne zamana satılmaya başlanır tahminen ağustosta felan mı ?
  • 2 yillik bir 207 Trendy 1.4 HDI kullanicisiyim.. almadan once servisteki elemanlar dahil herkes peugeot icin guvensiz vb. seyler soylediler. gecen gun kaza yaptim, 10 kusur gun arabamdan ayri kaldim, baska modeller kullandim ve sunu anladim ki peugeot bambaska.. evet klasik bir alman arabasinin verdigi guveni, saglamligi alamiyorsunuz, hissedemiyorsunuz ama peugeot'nun verdigi keyif, aidiyet hicbir arabada yok.. dizel modeliyle sehiricinde 45 lt.lik depoyla en az 950 km. yol yapiyorum.. bu da baska avantaji..

gelelim 308'e.. ayni siniftaki araclarla kiyaslandiginda acikcasi cok da avantaji yok gibi gorunuyor. aracin benzinli modelini test ettim. kesinlikle standart peugeot cizgisinin disina tasmis, guven veren, saglam ve deli gibi kacan bir araba olmus.. o aracla geride birakamayacaginiz arac yok derim istanbul trafiginde. duz yolda bilemem tabi:) velhasil, arac guzel, premium modeli alinirsa cok super olur. ben de 308'in 1.6 hdi auto6r modelini almayi dusunuyorum. kismet bakalim..

ozetle demem o ki, tum peugeotzedelerin soylemlerinin aksine mukemmel bir sekilde gelistirilmis ve yenilenmis bu araci gonul rahatligiyla alabilirsiniz..

• Merhaba arkadaşlar,

Ben de yeni bir araba almayı düşünüyorum bu aralar aklımda Leon var ama 308 i de dizel olması nedeniyle düşünüyorum. Yazılanları
    hızlı hızlı okumaya çalıştım ama pek bir bilgiye rastlayamadım. 308 sahipleri araç hakkındaki fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim.Teşekkürler.
  • dikkatli okursanız yazılan yorumların içinde pek çok fikir bulacaksınız zaten...
  • İmzamdaki inci siyahı 308'imi (1.6 hdi) alalı 27 gün oldu..dün 1000 km gidiş dönüş uzun yol yaptım.arabam şuan 1400 km.ye ulaşmış oldu.konfor, güvenlik, ekonomi ne ararsanız 308de var.peugeotun önceki 307 serisindeki kronik sorunları düzelttiğini düşünüyorum zaten 2006 model ve sonrasında pek sorun yok gibi görünüyor.308 in şuan hoşuma gitmeyen bir özelliği elektrohidrolik servo direksiyon biraz sert geldi bana daha yumuşak olabilirdi (fiat grande puntoyu test ettim city özelliği var 30 km/saat in altındaki hızlarda direksiyon serçe parmağınızla rahatlıkla çevirebileceğiniz yumuşaklıkta oluyor yuksek hızlarda güvenlik açısından biraz sertleşiyor) yani 308in direksiyonuda iyi ama biraz daha yumuşak olabilirdi.ben uzak mesafeli vites geçişlerini sevmiyorum vites geçiş mesafesi biraz uzak(yani vites kolunun bir vitesten diğerine geçerkenki mesafe).. sanırım aklıma başkada bir eksi yani gelmiyor..gelelim artılara .. dün uzun yolda giderken yaklaşık 110 km hız ile gittim 120 km ile gittiğimde oldu ara sıra ...100 km.de 4.5 lt. yakıt harcadı (gece gittim klima kapalıydı) dönerken yolun yarısında klima acık yarısında kapalı olarak ve 120 km hız ile arasıra 130 km ile gittim ve o şekilde kullandım 5.0 litre yakıt harcadı.Tabi aracın henüz rodaj süresini doldurmadığını ve ilerde bu yakıtın biraz daha düşeceğini belirtmeliyim.yada 90-100 km. hızla gitseydim sanırım fabrika verisini (4.0 lt/100 km.) yakalardım.zaten bu araçla istanbul-antalya-istanbul arası 3.65 lt/100 km. rekor kırıldı.daha ne olsun..Arabamı kullanan bir arkadaşım frenlerine hayran kaldı cama yapışacaktı gerçekten frenler güven veriyor.Kliması güçlü ve yeterli ..ses izolasyonu dizel bir araç için gayet iyi...iç hacim ve bagaj hacmi hatchback bir araç için oldukça geniş..(bagaj hacimleri opel corsa 300 lt. fiat grande punto 270 lt. 308 ise 430 lt....)konfor, görünüm, konsol görünümü vs. hepsi zaten görenlerin bir daha bakmasına neden oluyor..(insanların yanından gecerken : işte araba bu yaa diye duymak hoşuma gidiyor..) sonuçta şuan için aracımdan gayet memnunum ve keşke bunun yerine şunu (308 imi almadan bir gün önce ford focus test ettim ve ayrıntılı olarak inceledim.cumartesi günüydü ve pazartesi aracı almak ve evrakları imzalamak üzere el sıkıştık..pazar günü peugeot bayisine bir bakayım diye girdim ve test, inceleme pazarlık derken 4 saat sonra aracı alıp cıktım.) alsaydım demiyorum.

• 307 Sw Premieum Pack sahibiyim 2004 model
    model yılı yenileyeyim diye subaru 1.5 awd baktım note baktım aracımı verip 2006-2008 arası bir araç alayım diye düşünüyordum
    lakin değiştirmemeye karar verdim
    zira iki araçtada aracımda olmayıpda onlarda olan bir özellik görmedim 2008 Subaruda Cruize Control vardı extra lakin yamur sensoru falan yoktu
    iki aracıda denedim Subaru koltukda sıkıştım kaldım neredeyse
    birazda alçak geldi daha sportif sevenler için
    daha sonra 308 baktık bayiden dizel ve otomatik acaip hoşuma gitti
    aslında dizel benim için mühim değil benzinlide olur lakin fiyatlar şimdilik biraz yüksek geldi
    ikinci ele düşünce yılbaşına doğru inşallah alırım bir tane
    Vel hasılı kelam 3-5 ay daha 307îm ile devam edeyim diyorum
    sürüşünden konforundan müthiş zevk alıyorum
    inşallah düzgün uygun peşin alabileceğim bir otomatik 308 bulurum yılbaşı gibi alırım
    burayı özellikle takip edeceğim

• 308 kullananlardan herhangi bir sorun duymadım şu ana kadar.307 den edinilen tecrübeler işe yaramış demek ki.308 kullanımı keyifli bir araba gerçekten.Testlerde genelde süspansiyonları için ses yapıyor deniyor.Ben test sürüşünde birşey farketmeim.Kullanan arkadaşlar ne düşünüyor bu konuyla ilgili?
  • Ben Nissan Note sahibiyim.Arabamı almadan önce 207 ve 308 düşündüm ancak.206 ve 307'nin namını çok duydum.Biraz ürktüm açıkçası,hatta otohaber ve autoshow dergilerine bile maskara oldu.Özellikle 308 in dış görünüşü kışkırtıcı,bayılıyorum.Ama denemek için içine bindiğimde yanıma tanıtım elemanı bindi,ben biraz geniş adamım,omuzları omuzlarıma değdi.Bende Fit oldum.Ah daha geniş olsaydı.İç mekanı çok güzel ve kaliteli,ama işte beni asıl ürküten Peugeotun zaaflarıydı.Birde Peugeotun satış müdürü babamın tanıdığı idi ''ne işiniz var peugeotta,4 sene sonra dökülür bunlarda,gidin VW alın dedi''
  • bir önceki modele göre süspansiyon sistemi biraz daha yumuşatılmış, fakat yeterli mi dersen bence değil...süspansiyon hala sert ve özellikle arka amortisörler kalitesiz yollarda rahatsız ediyor. 307 kadar sert değil belki ama yine de yumuşak süspansiyon seven biri olarak iyi puan veremiicem.

quote:

Orjinalden alıntı: mhecc

308 kullananlardan herhangi bir sorun duymadım şu ana kadar.307 den edinilen tecrübeler işe yaramış demek ki.308 kullanımı keyifli bir araba gerçekten.Testlerde genelde süspansiyonları için ses yapıyor deniyor.Ben test sürüşünde birşey farketmeim.Kullanan arkadaşlar ne düşünüyor bu konuyla ilgili?
  • nissan note genişlik: 1690mm
    308 genişlik: 1815 mm
    307 genişlik: 1746mm

quote:

Orjinalden alıntı: sdu1997

Ben Nissan Note sahibiyim.Arabamı almadan önce 207 ve 308 düşündüm ancak.206 ve 307'nin namını çok duydum.Biraz ürktüm açıkçası,hatta otohaber ve autoshow dergilerine bile maskara oldu.Özellikle 308 in dış görünüşü kışkırtıcı,bayılıyorum.Ama denemek için içine bindiğimde yanıma tanıtım elemanı bindi,ben biraz geniş adamım,omuzları omuzlarıma değdi.Bende Fit oldum.Ah daha geniş olsaydı.İç mekanı çok güzel ve kaliteli,ama işte beni asıl ürküten Peugeotun zaaflarıydı.Birde Peugeotun satış müdürü babamın tanıdığı idi ''ne işiniz var peugeotta,4 sene sonra dökülür bunlarda,gidin VW alın dedi''

• Hayırlı olsun hocam, kaça aldın ?

quote:

Orjinalden alıntı: toyotacıyız

İmzamdaki inci siyahı 308'imi (1.6 hdi) alalı 27 gün oldu..dün 1000 km gidiş dönüş uzun yol yaptım.arabam şuan 1400 km.ye ulaşmış oldu.konfor, güvenlik, ekonomi ne ararsanız 308de var.peugeotun önceki 307 serisindeki kronik sorunları düzelttiğini düşünüyorum zaten 2006 model ve sonrasında pek sorun yok gibi görünüyor.308 in şuan hoşuma gitmeyen bir özelliği elektrohidrolik servo direksiyon biraz sert geldi bana daha yumuşak olabilirdi (fiat grande puntoyu test ettim city özelliği var 30 km/saat in altındaki hızlarda direksiyon serçe parmağınızla rahatlıkla çevirebileceğiniz yumuşaklıkta oluyor yuksek hızlarda güvenlik açısından biraz sertleşiyor) yani 308in direksiyonuda iyi ama biraz daha yumuşak olabilirdi.ben uzak mesafeli vites geçişlerini sevmiyorum vites geçiş mesafesi biraz uzak(yani vites kolunun bir vitesten diğerine geçerkenki mesafe).. sanırım aklıma başkada bir eksi yani gelmiyor..gelelim artılara .. dün uzun yolda giderken yaklaşık 110 km hız ile gittim 120 km ile gittiğimde oldu ara sıra ...100 km.de 4.5 lt. yakıt harcadı (gece gittim klima kapalıydı) dönerken yolun yarısında klima acık yarısında kapalı olarak ve 120 km hız ile arasıra 130 km ile gittim ve o şekilde kullandım 5.0 litre yakıt harcadı.Tabi aracın henüz rodaj süresini doldurmadığını ve ilerde bu yakıtın biraz daha düşeceğini belirtmeliyim.yada 90-100 km. hızla gitseydim sanırım fabrika verisini (4.0 lt/100 km.) yakalardım.zaten bu araçla istanbul-antalya-istanbul arası 3.65 lt/100 km. rekor kırıldı.daha ne olsun..Arabamı kullanan bir arkadaşım frenlerine hayran kaldı cama yapışacaktı gerçekten frenler güven veriyor.Kliması güçlü ve yeterli ..ses izolasyonu dizel bir araç için gayet iyi...iç hacim ve bagaj hacmi hatchback bir araç için oldukça geniş..(bagaj hacimleri opel corsa 300 lt. fiat grande punto 270 lt. 308 ise 430 lt....)konfor, görünüm, konsol görünümü vs. hepsi zaten görenlerin bir daha bakmasına neden oluyor..(insanların yanından gecerken : işte araba bu yaa diye duymak hoşuma gidiyor..) sonuçta şuan için aracımdan gayet memnunum ve keşke bunun yerine şunu (308 imi almadan bir gün önce ford focus test ettim ve ayrıntılı olarak inceledim.cumartesi günüydü ve pazartesi aracı almak ve evrakları imzalamak üzere el sıkıştık..pazar günü peugeot bayisine bir bakayım diye girdim ve test, inceleme pazarlık derken 4 saat sonra aracı alıp cıktım.) alsaydım demiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: ozguragacik

Hayırlı olsun hocam, kaça aldın ?

quote:

İmzamdaki inci siyahı 308'imi (1.6 hdi) alalı 27 gün oldu..dün 1000 km gidiş dönüş uzun yol yaptım.arabam şuan 1400 km.ye ulaşmış oldu.konfor, güvenlik, ekonomi ne ararsanız 308de var.peugeotun önceki 307 serisindeki kronik sorunları düzelttiğini düşünüyorum zaten 2006 model ve sonrasında pek sorun yok gibi görünüyor.308 in şuan hoşuma gitmeyen bir özelliği elektrohidrolik servo direksiyon biraz sert geldi bana daha yumuşak olabilirdi (fiat grande puntoyu test ettim city özelliği var 30 km/saat in altındaki hızlarda direksiyon serçe parmağınızla rahatlıkla çevirebileceğiniz yumuşaklıkta oluyor yuksek hızlarda güvenlik açısından biraz sertleşiyor) yani 308in direksiyonuda iyi ama biraz daha yumuşak olabilirdi.ben uzak mesafeli vites geçişlerini sevmiyorum vites geçiş mesafesi biraz uzak(yani vites kolunun bir vitesten diğerine geçerkenki mesafe).. sanırım aklıma başkada bir eksi yani gelmiyor..gelelim artılara .. dün uzun yolda giderken yaklaşık 110 km hız ile gittim 120 km ile gittiğimde oldu ara sıra ...100 km.de 4.5 lt. yakıt harcadı (gece gittim klima kapalıydı) dönerken yolun yarısında klima acık yarısında kapalı olarak ve 120 km hız ile arasıra 130 km ile gittim ve o şekilde kullandım 5.0 litre yakıt harcadı.Tabi aracın henüz rodaj süresini doldurmadığını ve ilerde bu yakıtın biraz daha düşeceğini belirtmeliyim.yada 90-100 km. hızla gitseydim sanırım fabrika verisini (4.0 lt/100 km.) yakalardım.zaten bu araçla istanbul-antalya-istanbul arası 3.65 lt/100 km. rekor kırıldı.daha ne olsun..Arabamı kullanan bir arkadaşım frenlerine hayran kaldı cama yapışacaktı gerçekten frenler güven veriyor.Kliması güçlü ve yeterli ..ses izolasyonu dizel bir araç için gayet iyi...iç hacim ve bagaj hacmi hatchback bir araç için oldukça geniş..(bagaj hacimleri opel corsa 300 lt. fiat grande punto 270 lt. 308 ise 430 lt....)konfor, görünüm, konsol görünümü vs. hepsi zaten görenlerin bir daha bakmasına neden oluyor..(insanların yanından gecerken : işte araba bu yaa diye duymak hoşuma gidiyor..) sonuçta şuan için aracımdan gayet memnunum ve keşke bunun yerine şunu (308 imi almadan bir gün önce ford focus test ettim ve ayrıntılı olarak inceledim.cumartesi günüydü ve pazartesi aracı almak ve evrakları imzalamak üzere el sıkıştık..pazar günü peugeot bayisine bir bakayım diye girdim ve test, inceleme pazarlık derken 4 saat sonra aracı alıp cıktım.) alsaydım demiyorum.

Teşekkür ederim. darısı başınıza.. ben kredi kullanarak 36500 ytl ye aldım eski aracımı peşinata saydırdım üzerine kredi kullandım.haziranın son günü faturayı kestirdim.haziran ayı içinde peugeot alana digitürk lig tv kampanyası vardı .(kurulum+aktivasyon+12 ay digitürk lig tv bedava)hediye ettiler.şimdi hem arabamın hem digitürkün keyfini sürüyorum.Maçlarda başlayınca dahada güzel olacak.benimde başlarda tereddütlerim vardı ama şimdi cok memnunum.cok keyif veren bir araba.. tavsiye ederim. test edin ve ayrıntılı olarak inceleyin bayiye girince cıkamayacaksınız ....

• Peugeot 308 in 3 kapılı versiyonunun Türkiye' de ne zaman satışı sunulacağı hakkında bilgisi olan varmı?
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim. darısı başınıza.. ben kredi kullanarak 36500 ytl ye aldım eski aracımı peşinata saydırdım üzerine kredi kullandım.haziranın son günü faturayı kestirdim.haziran ayı içinde peugeot alana digitürk lig tv kampanyası vardı .(kurulum+aktivasyon+12 ay digitürk lig tv bedava)hediye ettiler.şimdi hem arabamın hem digitürkün keyfini sürüyorum.Maçlarda başlayınca dahada güzel olacak.benimde başlarda tereddütlerim vardı ama şimdi cok memnunum.cok keyif veren bir araba.. tavsiye ederim. test edin ve ayrıntılı olarak inceleyin bayiye girince cıkamayacaksınız ....

Ben bayiye girdim, birkere arabayı net göremedim, satış temsilcisinin anlattığı araba ile baktığım araba farklıydı, galeride yokmuş o, hangisi hangisi kimse tanıtamadı. Pazar günü olduğundan 2 kişi bakıyordu, bu yüzden yeterince ilgilenemediler.Sonra çok kötü bir dedikodu var Peugeot yla ilgili: kime sorsam "Peugeot mu? Sakın!" . Bu yorumun dayanağı nedir anlamıyorum.Ayrıntılı bir bilgi alamıyorum bu konuyla ilgili. Geçen gün akşam balkondayım bir p 307 geldi, sahibi arabadan indi, arkadaşı tanımıyordum ama yine de yüksek sesle seslendim "memnun musun" diye, kafasını yukarı kaldırarak dudağını büktü adam. Ben yukarıda o aşağıda olduğu için ayrıntıyı soramadım "nesinden memnun değilsin" diye, sağol dedim gitti. Söylemek istediğim piyasadaki bu olumsuz yorumlar neye dayanıyor onu öğrenmek istiyorum. Az çok açıklayabilecek birileri varsa çok sevinirim. Teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben bayiye girdim, birkere arabayı net göremedim, satış temsilcisinin anlattığı araba ile baktığım araba farklıydı, galeride yokmuş o, hangisi hangisi kimse tanıtamadı. Pazar günü olduğundan 2 kişi bakıyordu, bu yüzden yeterince ilgilenemediler.Sonra çok kötü bir dedikodu var Peugeot yla ilgili: kime sorsam "Peugeot mu? Sakın!" . Bu yorumun dayanağı nedir anlamıyorum.Ayrıntılı bir bilgi alamıyorum bu konuyla ilgili. Geçen gün akşam balkondayım bir p 307 geldi, sahibi arabadan indi, arkadaşı tanımıyordum ama yine de yüksek sesle seslendim "memnun musun" diye, kafasını yukarı kaldırarak dudağını büktü adam. Ben yukarıda o aşağıda olduğu için ayrıntıyı soramadım "nesinden memnun değilsin" diye, sağol dedim gitti. Söylemek istediğim piyasadaki bu olumsuz yorumlar neye dayanıyor onu öğrenmek istiyorum. Az çok açıklayabilecek birileri varsa çok sevinirim. Teşekkürler.

Bu tedirginliği arabayı almadan önce bende cok yaşadım.Ancak şuanda gayet memnunum.Benim almamdaki en önemli etken alt kat komşumdaki 307'ydi. Kendiside 2006 model dizel 307 sinden cok memnun.Memnun olanlar olarak ilk 2 oy bizden diğer peugeot sahipleride buraya yazsınlar bakalım ne sonuç çıkacak.

• Peugeot sahiplerinin oylarını bekliyoruz.
  • 2006 307 1.6 HDI Premium kullanıcısı olarak (55.000km yaptım 1.5 yılda)

Aracın donanımı ve yakıt ekonomisinden oldukça çok memnunum.

Sert amortisörler (özellikle arkadakiler) bozuk (stablize-çukur..vs) şehirlerarası yollarda (örneğin sürekli bir onarım olan İst-Antalya arası) aşırı rahatsız ediyor (ses ve konfor açısından). Gönül isterdi ki daha yumuşak ve sessiz olsun.
    Bir de konsoldan (CD çalar kısmı) ve aracın sağından solundan gelen tıkırtı ve esnemeye bağlı sesler sinir bozucu.
  • arkadaşlar 3 gün önce bende 308 premium auto 6r me kavuştum. bu aracı alırken düzmü triptonikmi
    alayım diye çok düşünmüştüm. çünkü otomatiklerdeki sarsıntı beni açıkçası korkutuyordu. ancak
    triptonicte karar kıldım. tamam ufak bi sarsıntı olmuyo değil geçişlerde ama şehiriçinde kullanım
    rahatlıgı için bu sarsıntı görmezden gelinebilir diye düşünüyorum.
    bu arada ortalama tüktimim devamlı şehiriçi olmak kaydıyla 7.5 lt gözüküyo yol bilg. da . çok
    değilmi bu sizce. ama devamlı sıkışık trafikteyim .motor daha 500 de . ilerki zamanlarda tüketim
    aşaya inermi ... kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
    not: pejo yu avrupa yakasında alacaksanız mepa yada parları öeririm. ben avrupa yakasındaki
    bütün bayileri dolaştım. mepa ve parlar ilgili . takas yapıyolar eski araçları. ben parlar aldım

• quote:

Arkadaşlar, beş gün önce inci siyahı 1.6 HDI comfort 308'imi aldım.Yani peugeot ailesine katıldım.Su ana kadar izlenimlerim oldukça olumlu..Bu aracı almadan önce hatcback kasalı bir çok sıfır aracı test imkanım oldu..Aklımda pek olmamasına reğmen ekonomik yakıt tüketimi ve dış ve iç dizaynıyla bayiye sadece bir bakalım diye girdim ama giriş o giriş ... çıkarken artık aracı satın almıştım..Bir anda 308 i görünce önceden test ettğim fiat grande punto, opel corsa ve astra, renault clio ve ford focus,(bu arada bu araçlardan en çok focus ve grande puntoyu begendim) hepsi geride kaldı ve kararımı verdim.Gerçekten etkileyici bir araç. Şu ana kadar hoşuma gitmeyen pek bir özelliğini görmedim sadece vites geçişlerinde mesafeler biraz uzun daha kısa mesafeli geçişler olabilirdi.Ses yalıtımı gayet iyi (dizel bir araç için).Kalite her yerinde belli oluyor.Neyse uzun lafın kısası ilk kez dizel araç kullanıyorum.Daha önceki benzinli aracımda 2500 devirden sonra vites değiştirirdim.Ancak 308 de yol bilgisayarından da gördüğüm kadarıyla 2500 devire kadar beklemek yakıt tüketimini artırıyor.1750-2000 devir gibi değiştirmeye başladım ve anlık tüketim daha uygun olmaya başladı ancak sanırım eski alışkanlıktan olacak 1750-2000 devir aralığı sanki vites değiştirmek için azmış gibi geliyor.Bu konudaki bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.her viteste en enokonmik sürüş için hangi devirden sonra vites değiştirmeliyim.Şuan küçük bir ilçede yaşıyorum ve en fazla 2,5 km. gidip kontak kapatıyorum.Günde yaklaşık 10 km. civarı yapıyorum.Bu şartlarda şehiriçi ortalama tüketimim yol bilgisayarına göre 7.2 lt./100 km. (Fabrika verisi 6.0lt./100km.) Yani daha belki motor bile ısınmadan kontak kapatıyorum ama buna rağmen yakıt tüketimi gayet iyi geldi bana .Üstelik aracım daha 130 km.de ... 2500-3000 km. yi aştıktan sonra dahada düşecektir sanırım.Vites geçişleri ile ilgili paylaşımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler

1750-2000 devir vites değiştirmek için azdır sabit bir hızla gidilicekse bu devir arasında kullanılabilir ama hızlanırken 1750-2000 devir arası vites attığınıda araba çok düşük devire düşüyor.Hem çekiş gücü düşüyor, hemde kurumlanma problemi görülebiliyor. Gaza yumuşak basarsanız 2500-3000 devirde bile anlık tükeyim 7lt'yi geçmez. Kısaca vites atarken 2500-2750 devire kadar çıkmanızı öneririm.

• Dizel Auto6r yi Test ettim
    gerçekten çok hoşuma gitti
    istediğim extralarla falan fiyat 45 bin gibi bir rakama geldi
    fiyat vermeyi planladığım rakamları aştığı için 3-4 ay daha beklemeye karar verdim
    35 gibi bir rakama ikinci elde temiz bulursam hiç kaçırmayacağım
    Aslanı pusuda bekliyoruz inşallah avlayacağım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.