Şimdi Ara

Peugeot 308 1.2 PureTech EAT6 Nihayet Geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
7
Favori
35.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hemide kamanlı

Bayiler güzel indirimler yapar diye düşünüyorum, yoksa satılmıyor işte bu fiyatlara açık ve net..15 gündür Ankaradayım henüz 1 tane görebildim..

Maalesef bayiler indirim yapmıyor, güzelim araç satmiyor şuan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

quote:

Bayiler güzel indirimler yapar diye düşünüyorum, yoksa satılmıyor işte bu fiyatlara açık ve net..15 gündür Ankaradayım henüz 1 tane görebildim..

Satmaz tabi !!!!!!!!!!!!

• Fabrika tüketim verileri çok iddialı, alan kullanan olsa da doğrumudur nedir anlasak.

• 308 dizeli 69 dan başlattılar,76 ya çıktılar şimdi cam tavan vs 70 e veriyorlar.şimdi bunları gören adam salakmıki gitsin 72k opsiyonsuz benzinli otomatik allure alsın.pug u ilk alacak olanlar zaten kendi sadık müşterisi.kazığı onlara atmaya çalışıyorlar ama onlarda almıyor işte
    yakıt konusunda mucize beklememek lazım.kısa süreli testlerde şehiriçi tüketim 7,5 civarı.golf 105 tsi dsg ile pratikte aynı yakar.kullanıcıya 25 hp fazla sunar
    fiyatını active için 60,allure için 65 yapmazlarsa bu aracı görmek samanlıkta iğne aramaya döner
    bayilerde birkaç ay kimse indirim beklemesin.keriz avı başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

quote:

Satmaz tabi !!!!!!!!!!!!

Gelmedi daha

• Bu aractan daha cok Mazda 3 ve Mitsubishi Space Star gördüm. Pejo TR Nissan ile birlikte, berbat bir fiyatlandirma politikasina sahip. Artan piyasada en uygun araclari Seat ve Skoda veriyor yine. Rapid ve Toledo cidden pahali ama Octavia Yeti ve Leon Ibiza fiyatlari bu sartlarda iyi. 308in Motoru mukemmel performansta vaad ediyor ekonomide, kalite olarak golften asagi kalir yani yok 308in, negatif olarak bu aractaki dokunmatik klima ayarinin 5 6 sene sonra duzgun calismayacagini dusunuyorum, ayrica su fiyatlarin bir 5 bin tl asagida olmasi lazim.

• Geri görüş kamerası + cam tavan ile birlikte 65 e versinler alırım.Değerler güzel, 0-100 iyi 1.2 vergi avantajı ile birlikte alınmayacak bir araç değil.Ancak en üst paket + dediğim opsiyonlar ile birlikte maksimum 65 lira olmalı..
  • O listedeki opsiyonlarla beraber 72'ye verseler rakipleri karşısında düşünülür ama bu şekilde çok zor bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufak bir ilave yapayım. 9.1 saniye olan 0-100 hızlanma süresi active donanım için geçerlidir. Allure donanım seçilince 17 yada 18 jantlarla hızlanma süresi 9.8 saniyeye çıkıyor. Manuel de hızlanma süreleri ise + 0.5 saniye 9.6 ve 10.3...
  • Değerler çok iyi fiyat biraz yüksek olmuş ama onyargıyı kırmak adına dusuk girmeliydi..
    Hocam bu şanzıman hakkında bilginiz var mı hangi şansıman bu tam otomatik mi yoksa sarsıntılı bildiğimiz robotize mi?

• quote:

Daha önce söylemiştim yine söyleyeyim benim için Peugeot 3 kısım; tasarım, motor, pazarlama... İlk ikisi ödüller alıyor, rekorlar kırıyor... üçüncüsü batırıyor her şeyi...

Ne rekoru ?

• Almayı düşünsem, Allure paketi için 65 bin vereyim derim bayiye,Gerisini onlar düşünsün :)
    [ Durun galiba fazla bile söyledim,62 mi teklif etsek ]
  • siklopentan S kullanıcısına yanıt
    Peugeot'un yeni nesil şanzımanı (Aisin)
  • manuel 0-100 9.6 saniye. Ağırlığı ne idi bu arabanın 1000 kg mi?
    Bu ağırlığa göre gerçekten müthiş değerler.
    Uçuyor araba.
  • Tüketim rekoru
  • krom7 K kullanıcısına yanıt
    Otomatiği 1150 kg
  • Malesef, halkımız yeni motorun bile farkında değil yorumlara bakınca yeni nesil motoruna yeni nesil otomatik sanzıman geldi hala fiyat derdine düşen değerli forumdaşlar önce araçlara bakalım sonra kimin iyi olduğuna karar veririz görmeden yorum yapmak marka fanatikliğinden başka birsey değil, teknik verilere bakarak çok güzel işler çıkarmışlar zaten THP dediğimiz motor öylesine doğmuş bir motor değildir ki, şu an THP bmw'nin çeşitli modellerinde kullanılmakta olup avrupa'nın en az sorunlu motoru olarak bir çok servis haberlerine çıkmış motordur siz ilk önce motorun hızına ve sorununa bakın sonrasında fiyatına değer biçersiniz diyorum
  • quote:

Peugeot'un yeni nesil şanzımanı (Aisin)

Şanzıman tork konvertörlü, yani sorunsuzluk ve konfor cepte.

Bir de bunun üstüne Manuel'den daha iyi hızlanma verilerine sahip. Tüketim de düz vites ile aynı sanırım.

Bu şartlarda çift kavrama tercih etmek? Bence maceradan başka bir şey değil.

Şu motor ve şanzımanı bir çılgınlık yapıp 5008'e getirseler ciddi düşüneceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • leonun benzinli otomatiginin 59.500 ettigi yerde bu arabaya verilecek max 50.000TL dir.boYle 70 falan veren varsa bayi cikisinda madalya taksinlar

• Fiyatlar 10.000 TL pahalı.

Ölü doğmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.