Şimdi Ara

Peugeot 308 1.2 VTI Mini Test (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
18.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Access paket 308 girdigimiz iki showroomda da yoktu. Musterileri mest etmek icin hep Allure getirmislerdi

Girtlak dolusunu gorduk de bombosunu gorebileydik eyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

Aracın ağırlığı nedir kardeşim ? 1.2 motorla muhtemelen Polo ağırlığına denk gelmiştir

82 hp poloyu götürüyor ise bunu neden götürmesin

1075 kg abi araç. Hafifliği aracın bütün dinamiklerini olumlu yönde etkilemiş ama.

Ondan inip bizim arabaya geçince alışamadım bi süre

• ..NeyzeN.. kullanıcısına yanıt
    Arkamizda telefonuyla oynayan satis temsilcisi 1010 kilo dedi fakat yukaridaki yorumlarda 1100 kilo oldugunu soyleyen vardi.

Emre cevap vermis benden once.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vidanj -- 21 Eylül 2014; 22:29:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vidanj

Access paket 308 girdigimiz iki showroomda da yoktu. Musterileri mest etmek icin hep Allure getirmislerdi

Girtlak dolusunu gorduk de bombosunu gorebileydik eyiydi.

Active yeter ya, alüminyum vites ve pedal takımı alıp bineceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

Orijinalden alıntı: Kahlenberg68

Elinize sağlık. Yukarda bir arkadaşın bahsettiği gibi 308 Access için 44 küsürlük fiyat için son 7 araç diyordu. Acaba doğru mu gerçekten

Dediğim gibi hocam Active donanım araç için 49 lira fiyat verdiler.

Access de muhtemelen 44 civarındadır.

Merter sen gördün mü Access'e dair birşey?

Teşekkürler arkadaşlar. Mevcut piyasaya göre 49.000'e Allure çok iyi bence. 1.2 motor bu kasayı taşımaz diyenlere çok iyi cevap olmuş testiniz.
  • DolceVita. kullanıcısına yanıt
    O vites topuzunu sokup eve goturecektim zaten. Bi Giu'nunki bi bununki

• quote:

quote:

Aracın ağırlığı nedir kardeşim ? 1.2 motorla muhtemelen Polo ağırlığına denk gelmiştir

1075 kg abi araç. Hafifliği aracın bütün dinamiklerini olumlu yönde etkilemiş ama.

Eğer 1100 kilo ise 1.2 tsi golf ile aralarında 110 kg var...

• quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Benim alacağım araçta Allure üstüne kör nokta uyarı, Adaptif cruise control ve Şehiriçi aktif frenleme sistemi, navigasyon, anahtarsiz giriş ve çalıştırma, 2.usb girişi falan vardı. Metalik lav kırmızı 73.850 tl den 60.500 tl' ye düştüler. Ailem Peugeot istemediği için almamıştim :( hala pismanlik yaşıyorum aslında.

Böyle bi indirimden sonra 308 almamak olmamış bence :)

Valla Veysel Bey öyle oldu sanırım :)

• Kendi adima tesekkur ediyorum. Mutlu ettiniz. Piyasadaki B segment araclar goz onune alindiginda fiyat muthis.

Satmak istedikleri araci nasil fiyatlardan veriyorlar zekiler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vidanj -- 21 Eylül 2014; 22:34:17 >
  • quote:

quote:

quote:

1.2 VTİ 1075 kg

1.2 e-THP 130 beygir 1090 kg

Bu ikinci seçenek çok can yakacak. GT niyetine alınıp binilir.

• şu turbo benzinli üniteleri çekik gözlülerde ne zaman göreceğiz meraklardayım. Gayri resmiduyumlarıma göre toyota turbo benzimli motorlarını duyuracakmış ama tarih belirsiz

• quote:

quote:

quote:

quote:

1.2 VTİ 1075 kg

1.2 e-THP 130 beygir 1090 kg

Bu ikinci seçenek çok can yakacak. GT niyetine alınıp binilir.

Müthiş. ..

Test için ikinizede sonsuz teşekkürler

• ..NeyzeN.. kullanıcısına yanıt
    Bişey yapmadık be ya

Ama o değer düz vites için geçerli abi.

1.2 e-THP 130 beygir 6 ileri otomatik 1150 kg :)

Sürücü ve 1 yolcu yaklaşık 1300 kg yapar, bu da yüklü halde dahi beygir başı sadece 10 kg demek

• quote:

Orijinalden alıntı: vidanj

Cruise controlun 508'deki gibi direksiyon ustunde olmasini isterdim. Bunun disinda soyleyebilecegim tek sey nasil rahat uyuyorsunuz?! 60 bin liraya....hadi sonra kiziyorlar, soylemiyorum. Anladiniz siz

Aslında niyetim 2015 model yılını beklemekti. İ30 ve Golf arasında bir karar verecektim. Sonra Peugeot' dan bir arkadaşım aradı, dedi ki tam sana göre bir arabam var. Fiyatı da sana çok uygun vericem gel dedi. Gittim baktım, aracı daha önce incelemistim tabi. Fiyat önemliydi. Listesini 73 bin görünce dedim herhalde 66 bine falan düşer. 60.500 deyince nasıl yani dedim :) yanlışın olmasın bir daha hesapla, yok dedi doğru eski giriş dedi araç. Hemen bizimkilere danistim ( arabayi kendime alacaktım ama aileminde gönlü olmasını istedim ) bizimkilerin on yargisini kiramadim maalesef :( geçmişten gelen bir Peugeot rahatsizligimiz var bizim :) nickimden anlarsiniz sorunu :) aslında en büyük hatayi vw de satış danışmanı olarak çalışırken bölge mudurume ozel siparis Golf 160 high.manuel aracımi satarak yaptım Orası da ayrı bir mevzu. Sonra sen git Fiesta al :) araçtan memnunum ama c den b ye geçiş sarsıyor insanı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ayaştakalmazsana

şu turbo benzinli üniteleri çekik gözlülerde ne zaman göreceğiz meraklardayım. Gayri resmiduyumlarıma göre toyota turbo benzimli motorlarını duyuracakmış ama tarih belirsiz

Makyajlı İ30 da 1.2 t-gdi geliyor 120 hp. Sanırım yeni i20 de de 1.0 t-gdi veya 1.2 t-gdi koyacaklar. Duyumlarim bu yönde, ne kadar dogrudur bilmiyorum. Özellikle yeni i20 de ki motor seçeneklerini sır gibi saklıyorlar. Çok iddialilar özellikle kalitesi segmentinin en iyisi olacakmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

Orijinalden alıntı: ayaştakalmazsana

şu turbo benzinli üniteleri çekik gözlülerde ne zaman göreceğiz meraklardayım. Gayri resmiduyumlarıma göre toyota turbo benzimli motorlarını duyuracakmış ama tarih belirsiz

Makyajlı İ30 da 1.2 t-gdi geliyor 120 hp. Sanırım yeni i20 de de 1.0 t-gdi veya 1.2 t-gdi koyacaklar. Duyumlarim bu yönde, ne kadar dogrudur bilmiyorum. Özellikle yeni i20 de ki motor seçeneklerini sır gibi saklıyorlar. Çok iddialilar özellikle kalitesi segmentinin en iyisi olacakmış.

o zaman hondayla toyotayı pistlerde görmek isteriz artık

• VTI motorların LPG uyumu da varmış bu arada
  • Arabada otomatik vites seçeneği yok, bundan büyük etken mi olur

Otomatik vites yok, fiyatlar yüksek, bütün fonksiyonları dokunmatik ekrana yüklemişler ve ekran kullanışsız, arka diz mesafesi vasat seviyede vs. şeklinde bayağı bir handikapı mevcut.

Birazcık akıllıca yaklaşırlarsa; 1.2 e-THP, AET6 şanzıman, dizel+otomatik kombinasyonu gibi yenilikleri kullanarak bi atak yapabilirler. Ama sanmıyorum, yine fiyatları şişirip kendi ayaklarına sıkacaklar.
  • Elinize sağlık arkadaşlar.güzel test olmuş.82 hp c segmenti için garip gelsede bende bile olan önyargıyı bu şekilde testler kırabilir ancak
    Maalesef bu güzel araba ülkemizde ölü doğdu.çok kötü bir yönetim bu aracıda hiç etti.en baştan 43k dan satışa başlasalar insanlar aracı alsa ve yollarda görülse sonuç farklı olabilirdi
    Ben thp dende yeni otomatik şanzımandan da satış adeti olarak çok umutlu değilim.bu herifler biz çok iyi birşey yaptık diyerek fiyata yüklenecekler.otomatik şanzıman dizelde sanırım yeni 120 lik bluehdi ye gelecekki onuda 80 den aşağıya bırakmazlar.
    Pug un Türkiye deki sorumluları alınıp yerine piyasayı bilen yerli koymadıkları sürece bu araba heba olacak bizde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Elinize sağlık arkadaşlar.güzel test olmuş.82 hp c segmenti için garip gelsede bende bile olan önyargıyı bu şekilde testler kırabilir ancak
    Maalesef bu güzel araba ülkemizde ölü doğdu.çok kötü bir yönetim bu aracıda hiç etti.en baştan 43k dan satışa başlasalar insanlar aracı alsa ve yollarda görülse sonuç farklı olabilirdi
    Ben thp dende yeni otomatik şanzımandan da satış adeti olarak çok umutlu değilim.bu herifler biz çok iyi birşey yaptık diyerek fiyata yüklenecekler.otomatik şanzıman dizelde sanırım yeni 120 lik bluehdi ye gelecekki onuda 80 den aşağıya bırakmazlar.
    Pug un Türkiye deki sorumluları alınıp yerine piyasayı bilen yerli koymadıkları sürece bu araba heba olacak bizde

Pug'un sonu kötü Türkiye'de.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.