Şimdi Ara

Peugeot 308 1.2 VTI Mini Test (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
18.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Elinize sağlık arkadaşlar.güzel test olmuş.82 hp c segmenti için garip gelsede bende bile olan önyargıyı bu şekilde testler kırabilir ancak
    Maalesef bu güzel araba ülkemizde ölü doğdu.çok kötü bir yönetim bu aracıda hiç etti.en baştan 43k dan satışa başlasalar insanlar aracı alsa ve yollarda görülse sonuç farklı olabilirdi
    Ben thp dende yeni otomatik şanzımandan da satış adeti olarak çok umutlu değilim.bu herifler biz çok iyi birşey yaptık diyerek fiyata yüklenecekler.otomatik şanzıman dizelde sanırım yeni 120 lik bluehdi ye gelecekki onuda 80 den aşağıya bırakmazlar.
    Pug un Türkiye deki sorumluları alınıp yerine piyasayı bilen yerli koymadıkları sürece bu araba heba olacak bizde

Pug'un sonu kötü Türkiye'de.

301 olmasa mazda dan farkları kalmıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• icemy kullanıcısına yanıt
    Onda da artık saçmaladılar

İlk geldiğinde 35-40'a alınıyordu şimdi 50-55 oldu nerdeyse.

Seneye 60 olursa hiç şaşırmam
  • quote:

Onda da artık saçmaladılar

İlk geldiğinde 35-40'a alınıyordu şimdi 50-55 oldu nerdeyse.

Seneye 60 olursa hiç şaşırmam

El altından filolara ucuz veriyorlardır.yolda gördüğüm 301 lerin çoğu filo ve dizel.bizim gibi kullanıcılarıda tokatlıyorlar.şu thp lerde uygun fiyattan girmezse sonraki aracım pug olmayacak gibi

• quote:

quote:

quote:

Elinize sağlık arkadaşlar.güzel test olmuş.82 hp c segmenti için garip gelsede bende bile olan önyargıyı bu şekilde testler kırabilir ancak
    Maalesef bu güzel araba ülkemizde ölü doğdu.çok kötü bir yönetim bu aracıda hiç etti.en baştan 43k dan satışa başlasalar insanlar aracı alsa ve yollarda görülse sonuç farklı olabilirdi
    Ben thp dende yeni otomatik şanzımandan da satış adeti olarak çok umutlu değilim.bu herifler biz çok iyi birşey yaptık diyerek fiyata yüklenecekler.otomatik şanzıman dizelde sanırım yeni 120 lik bluehdi ye gelecekki onuda 80 den aşağıya bırakmazlar.
    Pug un Türkiye deki sorumluları alınıp yerine piyasayı bilen yerli koymadıkları sürece bu araba heba olacak bizde

Pug'un sonu kötü Türkiye'de.

301 olmasa mazda dan farkları kalmıyor.

301, Partner Tepee, Expert, Boxer...

Peugeot bu dördü ile gayet mutlu. Diğer arabaları vitrin olsun diye getiriyorlar resmen.

Ancak ellerinde patlayınca bu 1.2 VTİ gibi fiyat verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DolceVita. -- 22 Eylül 2014; 6:29:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şaşırtıcı. Tutulabilir bu motorla.

• Motor vs ben pek bilmem ama çok iyi tasarım yapmışlar. Araç çok çok farklı geldi bana.
  • DolceVita. kullanıcısına yanıt
    Peugeot bayileri sifir araca garantiyi bozmadan LPG takiyorlardi. Hala devam ediyormuymus?

• quote:

Orijinalden alıntı: The Extra Terrestrial

Peugeot bayileri sifir araca garantiyi bozmadan LPG takiyorlardi. Hala devam ediyormuymus?

Onu sormadım hocam ama ben ilk defa duyuyorum bunu.

Peugeot'nun anlaşmalı olduğu bir LPG kiti üreticisi yok diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

"Bir önceki nesil 1.6 atmosferik C segmenti otomobiller nasıl gidiyorsa, bu da o kadar gidiyor." ifadesi gerçeklerden çok çok uzak.

aynı motora sahip 208 1.2 vti'ın 0-160'ı 55 saniye. 308'i siz düşünün.

http://www.auto-motor-und-sport.de/vergleichstest/fuenf-kleinwagen-im-vergleich-vw-polo-trifft-auf-seine-konkurrenz-8392410.html?show=3

eski jenerasyon 1.6larda bu değer en kötü 35-36 saniye.

En iyi örneklerinde 27-28 saniye.

Yapmayın hocam pejo fanlarının arasında böyle söylenir mi, linç girişimi başlar yakında. Pejonun 1.2 vti si 82 hp olarak görünüyor ama gizli beygirlerle bir önceki nesil 1.6 atmosferiklerden daha iyi gidiyor.

Şaka bir yana, şu motorları niye bu zamanda 1 tonun üzerindeki araçlara koyarlar anlamak mümkün değil.
    Geçen sene tüm pejo ön yargıma rağmen araba alacağım zaman gittim showroomda araçlarına baktım. Açıkçası showroomdaki duran haliyle 2008 kafama yattı, almayı ciddi ciddi düşündüm (ki ben Fransız ön yargısı çok yüksek bir kişiyim) fiyatıda uygun o zaman 41-42 civarı bir şey dediler. Bir baktım motoru 3 silindirli 1.2 atmosferik motor. Lanet olsun sizin yapacağınız işe dedim çıktım gittim bayiden. Göz var nizam var koca arabaya 1.2 motor koyulur mu, hem basacam gitmeyecek eşek gibide yakacak. Ya da basmasam gene gitmeyecek ama daha az yakacak. Ama ben dayanamam basarım o fabrika verisinin en az 2-3 litre fazla yaktırırım.
    Şimdi düşününce koysa şöyle 1.2 turbo ve ya 1.5-1.6 atmosferik 100 hp üstü öyle çok performans deliside değilim ama sürerken altımdaki arabaya da güvenmem lazım.
    Ha aynısını lancia da yapmış, 1.2 69 hp motor koymuş ypsilona onu da söylemek lazım. çok fazla km yapmamama rağmen 1.3 95 hp mjet almak zorunda kaldım. Yani ypsilondaki en azından 80 hp olsa benzinli alırdım. Ki 0.9 85 hp motoru sadece otomatiklere koymuş çakallar o da dizelden 2-3 bin ucuzdu. Aslında onu da alabilirdim ama otomatik ihtiyaç olmadığından hemde dizel olursa uzun yolda daha az yorar mantığıyla dizel aldım. Ama şu an sorarsanız keşke 0.9 otomatiği sunroof ve bicolour olarak alsaydım derim.

• Ben 1.2 thp 130 hp otomatik versiyonunu bekliyorum. Denildiği gibi az tüketirse o göstergelere rağmen düşünebilirim rahatlıkla.

• dusau kullanıcısına yanıt
    Gevşek gevşek konuşmanın lüzumu yok.

Git test et sonra ne yazıyorsan yaz. Yok lanet etmiş de yok çıkmış gitmiş de.

Valla mı?

• 40 kağıt kampanyası devam ediyor mu acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

Gevşek gevşek konuşmanın lüzumu yok.

Git test et sonra ne yazıyorsan yaz. Yok lanet etmiş de yok çıkmış gitmiş de.

Valla mı?

Terbiyesizliğin lüzumu hiç yok. Böyle bir tepki geleceğini bildiğim için kendi kullandığım aracıda eleştirdim.
    Sanki bayide test aracı vardıda ben mi test etmedim. Ayrıca teste ne gerek var adam verileri yazmış koymuş önüne 0-100 13,5 saniye araç 1.1 ton 82 hp 3 silindir 1.2 motor max hız. 169 km

Daha bir veriye gerek var mı test aracı da yoksa? Ciddi anlamda alacak oldum şu verileri görene kadar. Göz var nizam var o arabaya 1.2 82 hp motor koyarsan ve 1.6 dizel farkı da 10.000 lira dersen satılır mı?
    Ben sadece şehir içi kullanmıyorum, 1.2 atmosferik motorla şehir dışı yolda az yaksın diye 80-90 la mı gideceğim tüm yol ? Zaten dediğim gibi şehir içindede daha fazla yaktırırım çünkü veriler ortada o araba benim alıştığım gibi gitmez, gitmeyincede gaza yüklenirim ben kendimi biliyorum. Bunu tek yapan peugeot değil, diğer yapanları da eleştiriyorum kendi adıma.
    Neyse bu seviyedeki bir mesajla bir daha muhattap olmayacağım.

• dusau kullanıcısına yanıt
    Terbiyesizlikten dem vurman iyi olmuş.

Kullanmadığın araba hakkında kullanan kişinin görüşlerini yalanlamak, hem de bunu alaylı bir şekilde yapmak terbiyesizliğin neresinde yer alıyor peki?

Yok gizli beygirler falan? Ben öyle birşey mi yazmışım? Motor için harika mı demişim?

İlk mesajını yazarken biraz daha usturuplu olsaydın öyle bir cevap almazdın. Karşıt görüşlere hiç saygısızlık yapmadım, ama o yazdığın karşıt görüş değil direkt insanı tiye almak.

Hadi neyse güle güle.

• quote:

40 kağıt kampanyası devam ediyor mu acaba??

Ankara göral da devam ediyor bildiğim kadarıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: vidanj

O vites topuzunu sokup eve goturecektim zaten. Bi Giu'nunki bi bununki

Yalnız o alüminyum vites topuzu Ankara'nın kışında elinize yapışır bence

• Araba hafifletilmiş tamam da. Matematik bilgim var benim. 1075/82=13.1kg ağırlığa 1 beygir düşüyor. 0-100 13.3sn. 118nm tork var. Bu ne yav 50bin verip alacağım arabaya bak. Bir de tüm bu verileri bir zahmet vites sallayıp alacağım. Araba tabiki yerinden kalkar. Motosiklet motoru da koysan kalkar.100'den sonra hiç hızlanamaz,keyif vermez. Atmosferik 1.6larla alakası yok. Kimseye satamazlar bu arabayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccecy -- 22 Eylül 2014; 20:09:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

Orijinalden alıntı: The Extra Terrestrial

Onu sormadım hocam ama ben ilk defa duyuyorum bunu.

Peugeot'nun anlaşmalı olduğu bir LPG kiti üreticisi yok diye biliyorum.

Mesela Goral in ayni zamanda atiker bayiliği vardi (hatta atiker sitesinde hala görünüyor) serviste takiyorlardi.

• Goralda acayip zaten peugeot servisinden çok özel servis modelli ne yapsa inanırım her gittiğimde istanbul'a sikayet ediyorum
  • yeni şanzıman farkı 6000 tl diye başka bir forumda
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.