|
Bildirim
|
Ben "motor harika" demedim zaten :)
Aynı yokuşta segmentindeki 1.6 atmosferik çoğu araçla hemen hemen aynı performansı veriyor. Standart sıradan bir motor yani. İnsanlar 1.2 atmosferiği duyunca irkiliyor ama çok az kişi aracın B segmenti ağırlığında olduğundan haberdar. Demem o ki; korkulacak bir motor değil. Alacak olanlar önce test etsin, sonra karar versin. "Alın, koşun, bu fiyata kaçmaz, patron çıldırdı" da demiyorum :) |
Terbiyesizlikten dem vurman iyi olmuş.
Kullanmadığın araba hakkında kullanan kişinin görüşlerini yalanlamak, hem de bunu alaylı bir şekilde yapmak terbiyesizliğin neresinde yer alıyor peki? Yok gizli beygirler falan? Ben öyle birşey mi yazmışım? Motor için harika mı demişim? İlk mesajını yazarken biraz daha usturuplu olsaydın öyle bir cevap almazdın. Karşıt görüşlere hiç saygısızlık yapmadım, ama o yazdığın karşıt görüş değil direkt insanı tiye almak. Hadi neyse güle güle. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 22 Eylül 2014; 0:45:38 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weycell1905 -- 21 Eylül 2014; 20:36:06 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 21 Eylül 2014; 20:37:53 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|