Şimdi Ara

Peugeot 308 Classic Edition Ve Plus Geldi. Güncelleme... (211. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.302
Cevap
69
Favori
224.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni kimse aramadı, ilginç. Servis mi arıyor yoksa Peugeot Türkiye mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pejo Türkiye tarafından arandım. Gergi kasnağı kontrol edilmeliymiş. Randevu alıp gidicem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: helluri

Pejo Türkiye tarafından arandım. Gergi kasnağı kontrol edilmeliymiş. Randevu alıp gidicem
    Benide aradılar. Servise bıraktım aracı, yarım günde aldım. Bir değişiklik var mı derseniz, ben birşey fark etmedim. Güvenlikle ilgili bir sıkıntıdn olabilir. Zira öncesinde de direksiyondan çok memnundum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

Benide aradılar. Servise bıraktım aracı, yarım günde aldım. Bir değişiklik var mı derseniz, ben birşey fark etmedim. Güvenlikle ilgili bir sıkıntıdn olabilir. Zira öncesinde de direksiyondan çok memnundum.

Alıntıları Göster
    Direksiyonla bir bağlantısı yok sanıyorum

• bende sol far sağdan aşağıda sanki , far ayarını yapabilceğimiz bir yer vardı fotoğraf paylaşılmıştı ama bulamadım. kaputun altında nereye yakın acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Ekleme:

"Yeah mate. Both back and front speakers are 16.5cm. And the mounting depth is 7cm max front and 6cm max rear "

Türkçesi: Evet dostum, hem ön hem arka aporlolar! 16.5 cm çapında. Ve montaj derinliği max. 7cm ön, 6cm arka için.
    Hocam o yazdıkları JBL hoparlörler için, Pioneer olanı takan şahıs bassların yetersizliğinden şikayetçi hatta orijinal hoparlörlerin basları daha iyiydi diye yazmış. Yanlış yönlendirip Pioneer aldırmayalım insanlara

Bu hafta sonu hoparlörleri değiştirip iyileştirme yapmaya çalışacağım, sonuçları yazarım. Ancak araştırmalarım sonucunda kesinlikle bir amfi gerekliliği konusuna varmış gibiyim, yine de deneyeceğim amfisiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

Hocam o yazdıkları JBL hoparlörler için, Pioneer olanı takan şahıs bassların yetersizliğinden şikayetçi hatta orijinal hoparlörlerin basları daha iyiydi diye yazmış. Yanlış yönlendirip Pioneer aldırmayalım insanlara

Bu hafta sonu hoparlörleri değiştirip iyileştirme yapmaya çalışacağım, sonuçları yazarım. Ancak araştırmalarım sonucunda kesinlikle bir amfi gerekliliği konusuna varmış gibiyim, yine de deneyeceğim amfisiz.

Evet pioneer konusunda memnun olmatan birini ben de okudum.

Fakat benim taktığım ve önerdiğim alpinr idi. Gerçekten iyi sonuç almıştım. Tabi kapılar sökülmüşken amfili bir çözüm daha iyi sonuç verir.

308den sonra golf aldım. 308'in alpine hoparlörlü haline göre golfün pek bir artısı yok. Sadece yüksek seslerde çıkış daha güçlü. Berraklık konusunda 308+alpine ile eş seviye. Dolayısıyla yine 308 alsam yapacapım işlem belli, aynısını yaparım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: helluri

bende sol far sağdan aşağıda sanki , far ayarını yapabilceğimiz bir yer vardı fotoğraf paylaşılmıştı ama bulamadım. kaputun altında nereye yakın acaba

Farların hemen gerisine doğru. 6gen alyan ile yapabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alternatör kayışı gergisi değişimi için yaklaşık 6 ay önce merkezden aramışlardı ama gitmeye bir türlü fırsatım olmamıştı. Dün servise gittim ve garanti kapsamında değişim yapıldı. Bahsettiğim parça ile ilgili herhangi bir sorun yaşamamıştım...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar
    standart p308 t9 classic edition plus 2016
    aracımız için hangi motor yağını kullanıyorsunuz .
    aracımız bluehdi değil o yüzden arada kaldım.
    hangi yağları önerirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhakans

arkadaşlar
    standart p308 t9 classic edition plus 2016
    aracımız için hangi motor yağını kullanıyorsunuz .
    aracımız bluehdi değil o yüzden arada kaldım.
    hangi yağları önerirsiniz.
    Servisin önerdiği total ineo first 0w 30 yeterli olacaktır macera aramaya gerek yok benc3

• ahmetgox A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Birde başka bir soru soracağım aracımızla alakalı

Kalkışlarda ve 1.vitesden 2. Vitese takarken arabada silkeleme , titreme, gaz yememe artık siz ne derseniz. Bu tüm sizlerin kullandığı araçlarımızda da varmı. Servise zamanında sormuştum tamamen normal demişti. Ama normal olmadığı belli. Forumun ilk zamanlarıda birkaç arkadaş bahsetmişti. Bu durumu çözebilen oldumu.

Bende aynı zamanda citroen c4 var benzer motor benzer güç ama 2008 model bu durum yok

Saygılar sevgiler

• helluri kullanıcısına yanıt
    Soldan direksiyonlu araçlarda sol far sağ fara göre aşağıda olmalı zaten.. Burada yanlış birşey yok.

• drhakans kullanıcısına yanıt
    2 ye geçince gaz pedalı bir süre tepki vermiyor, bu mu bahsettiğiniz şey?
  • quote:

Birde başka bir soru soracağım aracımızla alakalı

Kalkışlarda ve 1.vitesden 2. Vitese takarken arabada silkeleme , titreme, gaz yememe artık siz ne derseniz. Bu tüm sizlerin kullandığı araçlarımızda da varmı. Servise zamanında sormuştum tamamen normal demişti. Ama normal olmadığı belli. Forumun ilk zamanlarıda birkaç arkadaş bahsetmişti. Bu durumu çözebilen oldumu.

Bende aynı zamanda citroen c4 var benzer motor benzer güç ama 2008 model bu durum yok

Saygılar sevgiler
    25km de 2 ye geçtiğinizde bunlar oluyorsa kesin bir sorun var demektir. ama 15km de vitesi atarsanız bunlar normal tabi o kadar düşük devirde toplayamıyoruz araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilteris_

25km de 2 ye geçtiğinizde bunlar oluyorsa kesin bir sorun var demektir. ama 15km de vitesi atarsanız bunlar normal tabi o kadar düşük devirde toplayamıyoruz araç

Alıntıları Göster
    Yok @turkeril bey in dediği gibi gaz pedalı sanki geç tepki veriyor
  • quote:

Evet sizin dediğiniz gibi 2. Vitesde gaz pedalı geç tepki veriyor bundan dolayı araç ileri geri yapıyor.
    Birde bugün farkettim araçta vites değişimlerinde vitesi takarken, bazen takınca ,veya pediyajı bırakırken lok diye bir ses alıyorum aracın altından geliyor .çok ciddi bir ses değil ama sizlerdede geliyormu. Saygılar tekrardan
  • quote:

Evet sizin dediğiniz gibi 2. Vitesde gaz pedalı geç tepki veriyor bundan dolayı araç ileri geri yapıyor.
    Birde bugün farkettim araçta vites değişimlerinde vitesi takarken, bazen takınca ,veya pediyajı bırakırken lok diye bir ses alıyorum aracın altından geliyor .çok ciddi bir ses değil ama sizlerdede geliyormu. Saygılar tekrardan
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bizim araç 26bin km olmak üzere bu sorunların hiç biri yok
  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.