Şimdi Ara

Peugeot 308 Classic Edition Ve Plus Geldi. Güncelleme... (209. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.302
Cevap
69
Favori
224.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arka camlarda fabrika çıkışlı koyu olduğuna dair 43-R ibaresi olan araçlara ceza yazılmayacakmış.

Bu durumda ön cama çektiğimiz filmden ceza yer miyiz acaba..

• quote:

Orijinalden alıntı: bayarmc

arkadaşlar merhaba,

308 1.6 E-Hdi Classic Edition Plus araçlar hakkında bir kaç sorum olacak.

1- araç manuel olduğu için debriyaj sertliği önemli, bende clio 4 icon benzinli var, debriyajı pamuk gibi, kardeşimde 2008 model peugeot 307 var, debriyajı kamyon debr?iyajından daha sert, 308 ce+ için durum nedir?

2- bu araçlar hakkında internette bazı şikayetler okudum, boya-vernik atması, trim sesleri, klimadan gelen absürd sesler, çeşitli mekanik aksamlarda parça kırılmaları-deformasyonu ve buna bağlı hatalar, siz ne dersiniz? parça kalitesine ve işçiliğe 10 üzerinden ayrı ayrı kaçar puan verirsiniz?

3- ikinci elde satışı zor mu? değer kaybı çok mu? 0-100 hızlanması nasıl? yakıt tüketim değerleriniz nelerdir?

4- koltuk ısıtma varmı?

mümkün olabildiğince objektif cevaplayabilirseniz çok sevinirim,

şimdiden teşekkürler.

cevap verebilecek kimse yokmu acaba?

• 1) debriyaj bana yumuşak geliyor ama bu çok öznel bir konu

2) internette okuduğun boyası kalitesiz yok motoru eski teknoloji bize kakaladılar vs vs her yazı asılsız bir kaç şahsiyetin uydurması inanma

3) ikinci elde satışı zor falan değil yani herhangi bir arabadan zor değil örnek veriyorum 2015 te sıfır polo 1 4 dizel aldık 59 bine şimdi aynı fiyata satamadık arabada çizik yoktu

4) koltuk ısıtma yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayarmc B kullanıcısına yanıt
    1- Debriyaj sertliği ile alakalı endişeniz kişiden kişiye değişecektir. Bence yumuşak bir debriyaja sahip. Ancak vites geçişleri kemikli.
    2- Okuduğunuz konuları gündeme getiren arkadaş CEP sahibi olmayan daha düşük donanımlı araca daha yüksek para verdiği için sağa sola saldıran aynı zamanda forumdan yasaklanan biri yani onu pek kaale almayın. Bizzat kullanıcılardan bu şekilde bir problem duymadım ben. Boya-Vernik konusu aracım hala ilk günki gibi parlak ve kılcal çiziksiz. Tek nazarlığım kamyondan seken taş sonucu tek nokta boya kalkması. Klimadan gelen absürd ses sadece cep'e ait bir problem değil düşük devirlerde uğultu olabiliyor. Ara sıra bana da oluyor ama 1 haftadan uzun sürmedi henüz. Çözümü klima ayağının değişimi olmalı. Mekanik kırılma deformasyon konusu için şu ana kadar yolda kalan ya da başka bir problem yaşayan cep kullanıcısı duymadım. Tek deforme olan yeri balataları ve lastikler ona da çözüm bulursalar memnun oluruz :). Parça kalitesi ve işçilik ile ilgili görüşlere inanma gerekçenizi merak ediyorum. Aynı fabrikada aynı seri üretim bandından çıkan araçların bazılarına işten anlamayan kişiler müdahalede mi bulunmuş olabilir? Ya da Peugeot ulan hep düzgün parça kullandım düzgün işçiler çalıştırdım biraz da düşük kaliteli işler yapayım mı demiş olabilir? Kısaca burdakilerin hepsi hikaye sadece klima uğultusu konusu problem o da dediğim gibi ceple alakalı değil 308 ile alakalı ve çözümü basit.
    3 - Şuana kadar ciddi bir satış durumuna gelmedim ancak ev alma planlarım varken bir galeri ile görüşmüştüm 70'e alırım demişti. İlk teklifi buydu ve bu adam da bu işten para kazanacak.
    4- Koltuk ısıtma yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taxaa -- 9 Kasım 2017; 16:47:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetgox

1) debriyaj bana yumuşak geliyor ama bu çok öznel bir konu

2) internette okuduğun boyası kalitesiz yok motoru eski teknoloji bize kakaladılar vs vs her yazı asılsız bir kaç şahsiyetin uydurması inanma

3) ikinci elde satışı zor falan değil yani herhangi bir arabadan zor değil örnek veriyorum 2015 te sıfır polo 1 4 dizel aldık 59 bine şimdi aynı fiyata satamadık arabada çizik yoktu

4) koltuk ısıtma yok

çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taxaa

1- Debriyaj sertliği ile alakalı endişeniz kişiden kişiye değişecektir. Bence yumuşak bir debriyaja sahip. Ancak vites geçişleri kemikli.
    2- Okuduğunuz konuları gündeme getiren arkadaş CEP sahibi olmayan daha düşük donanımlı araca daha yüksek para verdiği için sağa sola saldıran aynı zamanda forumdan yasaklanan biri yani onu pek kaale almayın. Bizzat kullanıcılardan bu şekilde bir problem duymadım ben. Boya-Vernik konusu aracım hala ilk günki gibi parlak ve kılcal çiziksiz. Tek nazarlığım kamyondan seken taş sonucu tek nokta boya kalkması. Klimadan gelen absürd ses sadece cep'e ait bir problem değil düşük devirlerde uğultu olabiliyor. Ara sıra bana da oluyor ama 1 haftadan uzun sürmedi henüz. Çözümü klima ayağının değişimi olmalı. Mekanik kırılma deformasyon konusu için şu ana kadar yolda kalan ya da başka bir problem yaşayan cep kullanıcısı duymadım. Tek deforme olan yeri balataları ve lastikler ona da çözüm bulursalar memnun oluruz :). Parça kalitesi ve işçilik ile ilgili görüşlere inanma gerekçenizi merak ediyorum. Aynı fabrikada aynı seri üretim bandından çıkan araçların bazılarına işten anlamayan kişiler müdahalede mi bulunmuş olabilir? Ya da Peugeot ulan hep düzgün parça kullandım düzgün işçiler çalıştırdım biraz da düşük kaliteli işler yapayım mı demiş olabilir? Kısaca burdakilerin hepsi hikaye sadece klima uğultusu konusu problem o da dediğim gibi ceple alakalı değil 308 ile alakalı ve çözümü basit.
    3 - Şuana kadar ciddi bir satış durumuna gelmedim ancak ev alma planlarım varken bir galeri ile görüşmüştüm 70'e alırım demişti. İlk teklifi buydu ve bu adam da bu işten para kazanacak.
    4- Koltuk ısıtma yok.

çok teşekkür ederim.

• aslında ben allure bakıyordum, ama aşırı pahalı, o kadar bütçe yok maalesef.
    ce+ tam bana göre.
    keşke koltuk ısıtma da olsaydı.
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    Ben filmleri geçen cumartesi kendim söktüm. Seninle aynı yerde yaptırmıştım ben de. Yapışkanı çok kaldı. Jiletle uğraştım baya. Nihai sonuca bağlanana kadar hiçbir türlü ceza yazılmayacakmış.
    Erken mi davrandım bilmiyorum ama konunun benim için tamamen kapanması iyi oldu.
  • asy06 A kullanıcısına yanıt
    Mümkünse söktürmek istemem. Yazın sol kolum yanıyor 😃

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet arkadaslar bombayi patlatiyorum.

benimde 30bin km bakimi geldi. fiyatlari az cok okudum 580-650 arasi veren olmus.

aracon birinci yili doldu biliyorsunuz. ben ekstra garanti vs almadim. bu yil garantinin son senesi. garanti sonrasi yetkili servise devam etmeyi dusunmuyorum.

www.sileceksepeti.com
    Peugeot 308 1.6 e-HDi Bosch Filtre Bakım Seti (2014-2017) Hava-Yağ-Polen-Yakıt
    https://www.sileceksepeti.com/Peugeot-308-16-e-HDi-Bosch-Filtre-Bakim-Seti-2014-2017-Hava-Yag-Polen-Yakit,PR-9092.html

su filtre setini alip sanayide mi yaptirsam diye dusunuyorum.

daha once 2011 megane coupe aracim icin bu setlerden almistim. memnundum.

cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Cevap için teşekkürler. Şimdi elim değmez işten güçten ama bahar gibi değiştiririm gibime geliyor.

Zaman var ise, yaptıran arkadaşımdan daha net bilgi alırız.

Var canım... Ben de DM attım kendisine. Bi yandan hoparlör bakınırız işte...

BMW geliyor sanıyordum olmadığına üzüldüm. Kafada soru işareti varsa (ki hacmi bana da yetersiz gelmişti, direk bayiden uzaklaşmıştım o yüzden) iyi yapmışsınız.

Özelden yazdığım mesajı buraya da yazayım, belki başka arkadaşlar da merak eder.

16-16,5 cm (6,5 inch) genişlik. Montaj derinliği (maksimum olarak) ön 7 cm, arka 6 cm.
    Tabii bu çapta fazla bas beklentisi olmasın, ama eskisine göre çok fark ediyor.
    Markayı ilk defa duydum - ki ses sistemleri konusunda bayağı ilgili ve bilgiliyimdir - ve tereddüt ettim başta. Ama ürünü inceleyince içime sindi. İnternette de fazla bir bilgi bulamadım. Az sayıda yorum buldum, onlar da yere göğe sığdıramıyordu. Sonuçta umduğumdan da iyi çıktı. Önceki aracıma da (yine Panthèr ile birlikte) 4 adet Alpine taktırmıştım. 100+100+50 işçilik, 250₺'ye gelmişti. Ama her hoparlör aynı değil. Panthèr pahalı falan diyor, ama 2. el fiyatları bile (neredeyse) el yakıyor.

www.caraudiohifi.com
    Massive 16cm mid ve cadence 0ga güç kablosu
    http://www.caraudiohifi.com/forum/index.php?topic=7660.0

Arkadaşlar hoparlör işine girmeyi düşünüyorum artık. Daha önce boyut konusunu üstteki mesajla netleştirmiştik unsal07 ile.

Şİmdi şu ürünü düşünüyorum:http://www.hepsiburada.com/alpine-spg-17c2-16-cm-din-koaksiyal-2-yollu-240w-hoparlor-60-watt-rms-p-OTALPSPG-17C2

Alıp takarsam burada yorumlarım.

Değişiklik yapanlar tecrübelerini yazarsa memnun olurum. Kapıları kendimiz söksek zor mudur acaba?

• Son zamanlarda smeg ekranda enerji tasarruf modu şeklinde bir uyarı almaya başladım sanırım akü bitecek acaba aküsü biten ve servisten değiştiren oldu mu? Garantiden değiştirirler mi acaba?

• onurpasha O kullanıcısına yanıt
    aynı sıkıntı benim aracımda da var ;Peugeot 308 Classic Edition Ve Plus Geldi. Güncelleme...Peugeot 308 Classic Edition Ve Plus Geldi. Güncelleme...Peugeot 308 Classic Edition Ve Plus Geldi. Güncelleme...@onurpasha

• Arkadaslar acil bir soruya cevap arıyprum, klimanızdaki maksimum derece kac. bende 28 gözüküyor ve aracım ısınmıyor pek sıkıntı bende mi acaba?
  • 28 den sonra hi ye geciyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ReiSeM

Arkadaslar acil bir soruya cevap arıyprum, klimanızdaki maksimum derece kac. bende 28 gözüküyor ve aracım ısınmıyor pek sıkıntı bende mi acaba?

araç ısınmıyorsa derece ile alakası yok. otomatik klimayı 21 derece bile yapsanız içerisi 21 derece olana kadar araç sıcak üfler otomatik olarak. 28 yaparsanız zaten haşlanırsınız içerde normal şartlarda. Otomatik klima yazın 23-24, kışın kalın giyindiğimiz için 21-22 dereceye ayarlanmalıdır..

Sizin muhtemelen ya termostatta sorun var ya da klimanın devirdaimi ile ilgili bir sorun var, ya da sıcak-soğuk yönlendirme kanallarıyla alakalı bir sorun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilteris_ -- 26 Aralık 2017; 22:2:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReiSeM

Arkadaslar acil bir soruya cevap arıyprum, klimanızdaki maksimum derece kac. bende 28 gözüküyor ve aracım ısınmıyor pek sıkıntı bende mi acaba?

Acaba motorun ısınmasını beklemeden hemen sıcak hava bekliyor olabilir misiniz?

• Serviste Smeg güncellemesi yaptırıp Apple CarPlay kullanabilen var mi?Bir 208 sahibinin aracında açılmış CarPlay.

• Böyle birşey mumkun olursa mükemmel olur. seat ateca için bu işlemi açtırmak için 1000 küsür tl fiyat istiyorlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus88

Serviste Smeg güncellemesi yaptırıp Apple CarPlay kullanabilen var mi?Bir 208 sahibinin aracında açılmış CarPlay.

Gecen serviste çalışan bir arkadaşımla konuştum. O da aynı konudan bahsetti. Bazı 308 lerde güncelleme ile Mirror Link özelliğinin aktiflendigini, bazılarında ise bir değişiklik olmadığını söyledi. İlginç geldi.

• 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.