Şimdi Ara

[[[PEUGEOT 406 BULUŞMASI]]]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tarihini ortak belirleyeceğimiz bir Pazar günü tüm arkadaşlarla Ankara'da bir buluşma planlıyoruz. Buluşma programımız :

- Ankara (Eskişehir Yolu Üzeri) Cepa Alışveriş Merkezi Önünde buluşma. 08:00
    - Ankara (İstanbul Yolu Üzeri) Acity Alışveriş Merkezi Açık Otoparkında buluşma. 08:30
    - Amasra'ya Hareket. 08:45
    - Ortak Belirlenecek Bir Noktada Kahvaltı. 09:30
    - Amasraya Varış. 13:00
    - Öğle Yemeği. Balık. 13:30
    - Yürüyüş ve Gezi. 15:00
    - Ankara Yola Çıkış. 17:00
    - Ankara Varış. 20:00
    - Akşam Yemeği. Konya Kebap Söğütözü, Kukla Döner Balgat ya da Bostan Mangal Balgat. 20:15
    - Vedalaşma 21:30

Ne dersiniz?

Çevre illerden de gruplar oluşturulup katılım olursa saat planlamalarında değişiklik yapabiliriz çok güzel olur.

Katılacak arkadaşlar lütfen tarih önerileri ile bildirsinler.

1. M. Dursun Gül - 8 Mayıs 2011 Pazar
    2. Mehmet Şimşek - 08 Mayıs Pazar
    3. ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 29 Nisan 2011; 11:59:49 >

• Arkadaşlar şöyle bir düşünün,

Renk renk her biri farklı güzellik ve özellikte 30 tane 406 bir arada geziyor. Bence çok keyifli olur.

Bence bu organizasyonu değerlendirin...
  • Hadi bakalım hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun,

İstanbuldaki arkadaşları bir türlü organize edememiştik inş Ankarada vuku bulur da teselli oluruz

Bence bu buluşmaya sioux da katılsın diyenler;

1. Edilhan
    2. ..

• Katılanlara sürpriz hediyeler var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 28 Nisan 2011; 17:02:06 >
  • İstanbul ve yakın illerdeki arkadaşlarda amasraya gelseler olmazmı?edilhan üstadımızda gelir
    ankara buluşması için ben varım
    2. Mehmet ŞİMŞEK 08 Mayıs Pazar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dayıcım
    İstanbul ve yakın illerdeki arkadaşlarda amasraya gelseler olmazmı?edilhan üstadımızda gelir
    ankara buluşması için ben varım
    2. Mehmet ŞİMŞEK 08 Mayıs Pazar

Aslında bütün 406cilar toplanip forumpeugeot un abant buluşmasına da gidebiliriz, mayis ortasindaydi yanılmıyorsam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    peugeot 307
    17 yıl önce açıldı
    PEUGEOT 3008 HDİ 2011 YARDIM
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Listeyi bir belirleyelim forumpeugeot buluşmasını da değerlendiririz.
  • Birgün başaracağız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnafim35

Birgün başaracağız..

başarırız üstad buluşma işine istanbul ve yakın illeride eklesek katılım olur bence
  • Soylugan başganı kayığa bindirmişler

ben abantaki buluşmaya gelebilirim zaten avukat bi arkadaşımla mangal planımız vardı abantta, aşşa yukarı aynı tarihe denk geliyor gördüünüz gibi her yere avukatımla giderim
  • Arkadaşlar Merhaba

ForumPeugeot'tan Ömer ben

Daha önce 2 adet 406 eskitmiş biri olarak bu araçlara hep ayrı bir ilgi gösterdim. Bu sebeple Sizleri de düzenlediğimiz organizasyonlarda görmek isteriz. Soylukan ile iritbatlarımız sonucu kendisi buraya da iletmemi istedi. Kendisi Abant organizasyonumuza da katılacak.

İlgilenenleri bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

Soylugan başganı kayığa bindirmişler

ben abantaki buluşmaya gelebilirim zaten avukat bi arkadaşımla mangal planımız vardı abantta, aşşa yukarı aynı tarihe denk geliyor gördüünüz gibi her yere avukatımla giderim

avukatmı? ne yani arabana kötü desek davacımı olacaksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.