Şimdi Ara

Peugeot 407 alınır mı? (alındı) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
96.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • madem hastasınız, o km alsanıza 45 bine veriyorlarmış heralde millesim modelini, alın binin kaç sene.. yok yok araçta sanki,
  • Tekrardan merhaba arkadaşlar.
    Dün itibarıyla arabayı almış bulunuyorum.
    Dünden beri foruma giremedim, balkondan çıkıp çıkıp arabaya bakmaktan bir hal oldum zaten
    Tek halay kırıklığım garaja girememek oldu, bizim garajın girişinde biraz biraz tümsek var, altı hafiften sürtünce hiç zorlamadan geri çıktım.
    Öncelikle 5 yıldır Getz kullanan biri olarak araba oldukça büyük geldi, B segmentinden D'ye geçmek afallattı tabi biraz.
    İki gündür bayağı kullandım arabayı gerçekten hem performans hem yakıt hem de prestij bakımından kesinlikle tavsiye ederim.
  • Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Ama park sensörü öyle kocaman bi araba için kesinlikle şart. bi gün yabancı bi yerde gece geri geri giderken arka tamponu elinize alıp iyi bi park sensörünün 2 katı parayı bayılabilirsiniz. Ben HB arabada dahi şart olarak görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Ama park sensörü öyle kocaman bi araba için kesinlikle şart. bi gün yabancı bi yerde gece geri geri giderken arka tamponu elinize alıp iyi bi park sensörünün 2 katı parayı bayılabilirsiniz. Ben HB arabada dahi şart olarak görüyorum.

Teşekkür ederim.
    Getzi kullanırken gözüm kapalı park ederim fakat iki gündür 407 ile biraz zorlanıyorum açıkçası, yine de şöyle 1-2 ay alışmadan taktırmak erken olur, eğer parka alışamazsam o tamponlarda bas bas ben burdayım diye bağıran sensörleri içim kan ağlayarak taktırabilirim

• kardeş bende 2-3 ay önce aynı senin gibiydim , bundan öndeki aracım 2004 model kangoo idi burnu kısa dötü yok zaten !.. geri geri park ederken arka cama bakarak ayarlamaya alışmışım , 407 ile geri geri gelirken diyorum ki araya bir araç daha sığar herharhalde bir de bakmışımki ses geldi !.. böyle çok oldum , alışmak bayaa bi zaman almıştı hele yollardaki meğillere kangoo ile serbest girerdim düz yoldan dik rampaya felan normal girerdim bununla öyle olmuyor , seni çok iyi anlıyorum , biraz zamana hitiyacın var bu arada aracı perte çıkartmasan !..
  • hayırlı olsun kasasız belasız sürüşler
  • Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Size tavsiyem park sensörü için beklemeye veya arabanın boyutlarına alışmaya hiç mi hiç gerek yok. Biran önce takdırmanızı öneririm.Bence 407 nin alışılması gereken tek yeri burnu. Ciddi anlamda uzun, oraya alışırsanız arkaya da bir park sensörü tamamdır
  • Sağolun arkadaşlar, darısı ve daha iyisi olmayana.
    1 hafta oldu, park işine yavaş yavaş alışıyorum, şöyle 1-2 ay sonra park sensörüne gerek kalmadan park etmeye alışıcaz galiba.
  • Hayırlı olsun resımleri isteriz ama
  • Hayırlı uğurlu olsun.
  • Fleetwood
    bangsuui
    Teşekkür ederim, henüz foto çekmedim ama çekince atarım buraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

Fleetwood
    bangsuui
    Teşekkür ederim, henüz foto çekmedim ama çekince atarım buraya.

Güle güle kullanın. Beğendiğim bir araba.

Bence foruma aracınızın fotoğrafını koymayın. nazar mazar değer.
  • kendi servisinin olduğu araçlara ekspertiz yapmaktan kaçınan firma.

bu forumdan çok şey öğrendim, almasını bilene çok değerli mesajlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: molarrr

kendi servisinin olduğu araçlara ekspertiz yapmaktan kaçınan firma.

bu forumdan çok şey öğrendim, almasını bilene çok değerli mesajlar var.

Valla onu bi arkadaş yukarıda söyledi ama aradığım hiçbir yetkili servis ekspertizi reddetmedi.
  • aracınız hayırlı olsun
    araçla ilgili izlenimleriniz neler acaba kullandıkça iyi ve kötü yönlerini kavramışsınızdır.
    ben de bu aralar HDİ 1.6 407 bakıyorum ilan sitelerinde.
    merak ettiklerim; yakıt konusunda nasıl şehir içi yol bilgisayarı ne gösteriyor
    yalıtımı nasıl peugeotlar bu yönden biraz eksiktir.307 di vardı bende.mutlaka ondan iyidir tabi sınıf farkı var.
    konfor nasıl süspansiyonları sert mi ses yapıyor mu
    sizin de aklınıza gelen artı ve eksi yönlerini belirtebilirsiniz
  • Hayırlı olsun D sınıfı araç olarak Mondeo III de bir seçenek ancak almışsınız aracı.

Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnsTz -- 2 Ocak 2011; 19:41:35 >
  • @STasdemir
    1 haftayı aşkındır hergün 20 km'den fazla şehiriçi yol yapıyorum.
    Yaklaşık 150-200 km yol gittim, ilk aldığım mazotun ş.içi ortalaması 7.7 lt.
    D sınıfının verdiği donanım zenginliği ve prestijin yanında 1.6 dizel motorun cebimize hitap etmesi çifte kavrulmuş oluyor.
    Arabadan süspansiyon ya da yalıtımla ilgili hiç ses duymadım, çukurlar ve tümseklerde oldukça yavaşlıyorum, arabanın büyüklüğünden olsa gerek hiç hızlanasım gelmiyor, trafikte süzüle süzüle gitmek ayrı bir keyif. Getzle ordan girer burdan çıkar, arada makas falan atardım
    Uzun yola çıkmadıkça 5. vitesi bile kullanmıyosunuz.
    Kısacası 1 haftalık izlenimimle kesinlikle memnunum arabamdan, park ettikten sonra dönüp arabaya tekrar bakıyosunuz.
    Olumsuz olarak, Cd çaların track çalması, altının yere biraz yakın olmasını söyleyebilirim.

@Yns
    Mondeoyu önerenler olmuştu fakat dizelde 2.0 motor olması, kronik ağır sorunlarını duymam ve tipinin çok hoşuma gitmemesi nedeniyle vazgeçmiştim.
    407'nin arka mesafesi 1.85 birine rahatlıklar yeter, önde oturanın boyu 2 metre olup da koltuğu en geriye çekmediyse eğer.
    Mondeoda saydığınız donanımların hemen hemen hepsi 407'de var zaten. Bu sınıfın karakteristik özelliği bu donanımlar.
    Benim de 2011 model Ford Focus'u incelemeye gittiğimde arka camların manuel olduğunu öğrenmemle, Ford antipatim 2 kat daha arttı.

Tebrikler için ayrıca herkese teşekkür ederim.

• @Yns un mesajı benim mesaj silinmiş anlamadım sebebini.

@albati aracın gaza tepkisi nasıl acaba kasa agır kalıyor mu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: STasdemir

@Yns un mesajı benim mesaj silinmiş anlamadım sebebini.

Polemik ihtimali var diye silmişlerdir, çok duyarlı yöneticilerimiz var bazen küfürü şikayet edersin saatlerce silinmez şimdi de..
    Neyse boşverelim.
    Aracın gaza tepkisi şöyle diyim; benzinli Getzle kıyaslarsak, 1. viteste kalkarken Getzten biraz hantal kalıyor ama kesinlikle baymıyor, yani gaza yüklenirsen karşılığını alırsın ama aynı karşılığı da yakıt ile ödersin, 2. vitesten sonra gaza yüklenirseniz daha seri, hatta koltuğa yapıştırıyor, 2.0 motorunu düşünemiyorum bile.
    Daha önce aynı sınıfta LPGli Avensis kullandım kesinlikle ondan çok daha seri.

• polemik ihtimalini doğuracak en ufak bir kelime dahi yoktu halbuki ama neyse ..
    avensisle kıyaslaman çok yerinde olmuş
    şuan bende de 1.6 avensis var 2004 model benzinli.benzin fiyatları artık forumun da 1 nolu konusu biliyorsun
    dizel bir araca geçiş yapma fikrim var ama daha tam olarak kararımı kesinleştirmiş değilim
    1.6 HDİ 407 de ilgilendiğim araçlardan biri hatta en kuvvetlisi diyebilirim.
    kendi aracıma da tüp taktırıp masraf yapmak istemiyorum ayrıca daha önce tüplü 307 vardı ve beni
    epey sanayi yollarında yormuştu.en iyisi dizel kullanmak diye düşünüyorum.bir yakınımda 407 olsa ve kullansam
    kararım kesinleşir buna eminim.aslında çocugumda olmasa bekar falan olsam yeni bravolardan alırdım ama bagaj
    küçük oldugu için seçeneklerim arasında 407 den geride.
    kusura bakma sana böyle taksit taksit soruyorum ama daha önce avensis kullanmışsın ve iki aracı
    diğer yönleri ile de kıyaslayabilir misin.
    edit (ekleme): süspansiyon olarak hangisi iyidir (407 kullanmadım ama tahminim avensis iyidir)
    yol sesi alıyor mu (307 yol sesini lastik sesini epey alırdı ve içerde bağırark konuştugumuz olurdu)
    iç malzemenin kalitesi (ses yapıyor mu tıkırtı oluşuyor mu.307 nin konsolünden çok ses gelirdi)
    ayrıca bakım fiyatlarını biliyor musun belki almadan önce araştırmış olabilirsin.
    farkedildiği gibi hep 307 yi baz aldım.407 nin de onun gibi sıkıntıları olabilir diye düşünmüyor değilim.
    2.kez peugeot alma fikri de bir bakıma kumar gibi bir şey benim için.fransız araçlarının namını bilmeyen kalmadı
    ilgin için teşekkür ederim
    quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Orijinalden alıntı: STasdemir

@Yns un mesajı benim mesaj silinmiş anlamadım sebebini.

Polemik ihtimali var diye silmişlerdir, çok duyarlı yöneticilerimiz var bazen küfürü şikayet edersin saatlerce silinmez şimdi de..
    Neyse boşverelim.
    Aracın gaza tepkisi şöyle diyim; benzinli Getzle kıyaslarsak, 1. viteste kalkarken Getzten biraz hantal kalıyor ama kesinlikle baymıyor, yani gaza yüklenirsen karşılığını alırsın ama aynı karşılığı da yakıt ile ödersin, 2. vitesten sonra gaza yüklenirseniz daha seri, hatta koltuğa yapıştırıyor, 2.0 motorunu düşünemiyorum bile.
    Daha önce aynı sınıfta LPGli Avensis kullandım kesinlikle ondan çok daha seri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STasdemir -- 3 Ocak 2011; 18:58:10 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.