Şimdi Ara

Peugeot 407 alınır mı? (alındı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
96.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım ben aldım 10 dk ya çıkıyorum notere. İnşallah hayırlı olur. İnşallah sen alırsın sanada hayırlısı denk gelir. 2006 Siyah Executive aldım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antalya

Arkadaşım ben aldım 10 dk ya çıkıyorum notere. İnşallah hayırlı olur. İnşallah sen alırsın sanada hayırlısı denk gelir. 2006 Siyah Executive aldım ben.

Hayırlı olsun.
    Aracın kmsi ve fiyatını öğrenebilir miyiz?
    Bir de almadan kime ve nerelere kontrol ettirdiniz.
    Ben de yarın bi tane 2006 1.6 HDI Exe. görmeye gidecem, nerelerine dikkat edelim?
  •  Peugeot 407 alınır mı? (alındı)

peugeot 407 alırsam kesin beyaz alırdım ve böylr aksesuar yapmaya çalışırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irun_Each_Team

bence bunu almak daha mantıklı

"Ford focus benzinli" yakıtı içiyor iken "Mondeo" ne yapar tahmin bile edemiyorum.

• Arkadaşlar bugün 2006 1.6 HDI Executive bir araca baktım.
    Yaklaşık yarım saat boyunca sürdüm ama açıkçası hayal kırıklığına uğradım.
    Fakat hayal kırıklığım o arabaya mı özel yoksa 407'lerin hepsinde mi aynı emin değilim.
    Lütfen 407 kullananlar yardımcı olsun yoksa hasta olduğum bu arabadan vazgeçmek istemiyorum.
    Şöyle söyleyim ben benzinli Getz kullanıyorum.
    407 bana aşırı derecede hantal geldi. Gaza basıyorum araba gitmiyor.
    Kalkarken gazı sonuna kadar yapıştırmam gerekiyor, ayrıca 3. ve 4. viteste araba acayip titriyor.
    Sizde de aynı durum var mı? Yani aracı kaldırırken ya da vites geçişlerinde gazı sonuna kadar köklüyo musunuz.
    Dizel araçların kullanımı böyle diycem ama daha önce kullandığım dizellerde böyle bişey yaşamadım.
  • kullandığın arabada sorun vardır.bakımları yapılmamıştır filtreler tıkalıdır vs.
    bayide test sürüşüne çık istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlı

kullandığın arabada sorun vardır.bakımları yapılmamıştır filtreler tıkalıdır vs.
    bayide test sürüşüne çık istersen.

Peki bayiide süreceğim millesim ile 2006 arasında bi fark yok mu? Yani eskiliği saymazsak, motor teknolojisi falan daha yeni değil mi millesimde?
  • 407 1.6 dizel comfort 2007 model sahibiyim. Aracın altı yere yakın bunun için çelik kartel koruması yapılmalı mutlaka. 1. vites 2 bin 2 500 devir ile tüm yokuşlarda kalkıyor ve hiç tıkırtı sarsıntı felan yok. titreme felan da yok benim araca özel sanırım ilk viteste arada bir titreme oluyor ilk kalkışta o kadar ilkin rahatsız ediyordu artık ya alıştım yada yapmıyor bakımdan sonra :) Bu paralara alınabilecek en güzel en konforlu en az yakan D sınıfı bir araç. Ben sabah akşam TEM trafiğinde ortalamam 5.4 litre değerlerde seyrediyorum. Araç tam bir otoban aracı uzun yolda çok konforlu, çok iyi ivmelenmeye sahip. Şehir içinde ise biraz sorunlu çukurlar, tümsekler ve dar yollar yüzünden biraz sorunlu ve park sıkıntısı var önünü ve arkasını görmen imkansız alışman gerekiyor ve biraz büyük olduğundan park sorunu var.
  • Çok güzel araba 508 çıkacak ama bu araç çok fazla değerini kaybetmeyecek çünkü güzel bir tasarımı var.
  • Fransız arabasına pek yaklaşma derim ama madem 407 hayalindeki arabadır, al doya doya bin
  • Araba 2006 model 1.6 hdi executive 122,000 km de. 2 parça boya dediler ama 3 parça çıktı. Genel olarak araba çok bakımlı sayılmaz, orta diyelim. Rengi Siyah. Cuma satışı yetiştiremedik. Bugün yaptık. Fiyatı 28.000 tl.

arabayı özel servise kontrol ettirdim. Kilometresi orjinal dediler. Boyanan yerlerini söylediler, motoruna baktılar, iyi dediler vs.

quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Arkadaşım ben aldım 10 dk ya çıkıyorum notere. İnşallah hayırlı olur. İnşallah sen alırsın sanada hayırlısı denk gelir. 2006 Siyah Executive aldım ben.

Hayırlı olsun.
    Ben de yarın bi tane 2006 1.6 HDI Exe. görmeye gidecem, nerelerine dikkat edelim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalya -- 13 Aralık 2010; 11:22:09 >

• quote:

Araba 2006 model 1.6 hdi executive 122,000 km de. 2 parça boya dediler ama 3 parça çıktı. Genel olarak araba çok bakımlı sayılmaz, orta diyelim. Rengi Siyah. Cuma satışı yetiştiremedik. Bugün yaptık. Fiyatı 28.000 tl.

arabayı özel servise kontrol ettirdim. Kilometresi orjinal dediler. Boyanan yerlerini söylediler, motoruna baktılar, iyi dediler vs.

quote:

quote:

Hayırlı olsun.

Ben de diğer sayfada bahsettiğim 407'yi sürdüm.
    Araç 2006 1.6 HDI exe 90 binde fakat sanki 150 binde gibi yıpranmış.
    Ortadaki ekran gidip geliyo, plastik aksamda kırıklar var, koltuklar bej olduğu için acayip bi kir görünüyor, elektronik düğmelerde krom kaplamalarda yer yer soyulmalar var.
    3 parça kapıda boya var dediler kaputta da boya çıktı, ayıca davlumbaz başka cins vidalarla tutturulmuş yani darbe oranı bahsedilenden fazla.
    Ayrıca aracın servis kayıtları yok yani hep özel servise girmiş o yüzden km'ye güvenemedim açıkçası.
    Aracın mekanik bir sorunu var çünkü gaza basınca gitmiyor ve sık sık titreme yapıyor.
    Adam 27 bine fit, hatta servis masraflarını da üstlenecekti ama içime sinmedi bi türlü, çünkü bunlar arabayı yeni almışlar noter satışı duruyor henüz üstlerine almamışlar, bu kadar kısa zamanda ellerinden çıkarmak istemeleri ve piyasa fiyatından aşağı olması beni pislendirdi açıkçası.
    (isteyen arkadaşlara aracın sahibinden linkini atabilirim)
    Bi tane comfort var, bu hafta ona da bakıcam aynı hantallık ve yıpranma varsa 407 sevdamı noktalıycam, 28-30 bin lirayı gözden çıkardım az para değil, yarın arabanın parçaları elimde kalırsa uyku girmez gözüme

• Hocam 28-30 bin tlye sahibinden comda 2006-2007 model ford mondeolar görüyorum, 2000 motor, dizel, otomatik vites.

2006 mondeolar nasıldır bilmem, hiç binmedim ama donanım olarak 407 den aşağı kalmıyordur sanırım.
  • İnşallah sende iyi bir araba bulursun. Bence 407 den vazgeçme. Daha önce kullandığım focus ve megane göre çok çok üstün bir araba. Fiyatıda onlardan çok farklı sayılmaz. İnşallah hep memnun olurum diyorum.

quote:

quote:

Araba 2006 model 1.6 hdi executive 122,000 km de. 2 parça boya dediler ama 3 parça çıktı. Genel olarak araba çok bakımlı sayılmaz, orta diyelim. Rengi Siyah. Cuma satışı yetiştiremedik. Bugün yaptık. Fiyatı 28.000 tl.

quote:

quote:

Hayırlı olsun.

Ben de diğer sayfada bahsettiğim 407'yi sürdüm.
    Araç 2006 1.6 HDI exe 90 binde fakat sanki 150 binde gibi yıpranmış.
    Ortadaki ekran gidip geliyo, plastik aksamda kırıklar var, koltuklar bej olduğu için acayip bi kir görünüyor, elektronik düğmelerde krom kaplamalarda yer yer soyulmalar var.
    3 parça kapıda boya var dediler kaputta da boya çıktı, ayıca davlumbaz başka cins vidalarla tutturulmuş yani darbe oranı bahsedilenden fazla.
    Ayrıca aracın servis kayıtları yok yani hep özel servise girmiş o yüzden km'ye güvenemedim açıkçası.
    Aracın mekanik bir sorunu var çünkü gaza basınca gitmiyor ve sık sık titreme yapıyor.
    Adam 27 bine fit, hatta servis masraflarını da üstlenecekti ama içime sinmedi bi türlü, çünkü bunlar arabayı yeni almışlar noter satışı duruyor henüz üstlerine almamışlar, bu kadar kısa zamanda ellerinden çıkarmak istemeleri ve piyasa fiyatından aşağı olması beni pislendirdi açıkçası.
    (isteyen arkadaşlara aracın sahibinden linkini atabilirim)
    Bi tane comfort var, bu hafta ona da bakıcam aynı hantallık ve yıpranma varsa 407 sevdamı noktalıycam, 28-30 bin lirayı gözden çıkardım az para değil, yarın arabanın parçaları elimde kalırsa uyku girmez gözüme

• Teşekkürler, sana da kazasız belasız sürüşler dilerim
  • Ben şahsen 407'lerin sadece 2.0 HDI Otomatiklerini tavsiye ediyorum, 1,6 HDI'yi kullanmıştım ve bana fazla keyif vermemişti. Umarım memnun kalırsınız.
  • quote:

Arkadaşlar bugün 2006 1.6 HDI Executive bir araca baktım.
    Fakat hayal kırıklığım o arabaya mı özel yoksa 407'lerin hepsinde mi aynı emin değilim.
    Lütfen 407 kullananlar yardımcı olsun yoksa hasta olduğum bu arabadan vazgeçmek istemiyorum.
    Kalkarken gazı sonuna kadar yapıştırmam gerekiyor, ayrıca 3. ve 4. viteste araba acayip titriyor.
    Sizde de aynı durum var mı? Yani aracı kaldırırken ya da vites geçişlerinde gazı sonuna kadar köklüyo musunuz.
    Dizel araçların kullanımı böyle diycem ama daha önce kullandığım dizellerde böyle bişey yaşamadım.

O kullandığınız 407 nin turbosunda bir sorun olabilir. Ayriyeten Getz B sınıfı ve hafif ve küçük bir araçtır o yüzden ondaki seriliği aynen D sınıfı 1.6 110 Bglik 1.5 tonluk bir araçtan beklemek hayal olur sonuçta.

• Aracın performansı gayet yeterli. 80 lik megane ve 90 lık focustan daha iyi bence. Yakıt şuan ortalama 5,3 gösteriyor. Antalya merkez - havalimanı istikameti gidip geliyorum.
  • quote:

Arkadaşlar bugün 2006 1.6 HDI Executive bir araca baktım.

Kullandığınız arabayı allah bilir nasıl kullanmışlar.Bahsettiğiniz sorunların hiçbiri benim aracımda yok.Bendeki araç 2007 model 2.0 HDI Executive otomatik vites 122500de kmsi.Aracı sıfır almıştım.İlk günden beri şikayet edeceğim hiçbirşey yapmadı.20.000'de bir mutlaka komple bakımını yaptırırım.Temizini bulursan dikkat edeceğin tek husus çukurlara tümseklere biraz çaprazdan 1.viteste yavaşça girmek.Başka türlü arabaya yazık olur.Altı bana göre engin değil hemen hemen civicle aynı fakat burnu çok uzun kalıyor ön tekerden sonra ufak tefek sürtmeler olabilir baslangıcta tamponun altına plastik koruma yaptr tampona zarar gelmesin.Onun dışında çok keyifli bir araç özellikle uzun yolda çok seri, rahat ve konforlu.

Mersindeki dayımda da 2008 1.6 hdi manuel executive black var (siyah) 65.000e geldi o arabada çok temiz değişensiz boyasız kazasız satıyor aracını istersen ilanı bir incele dostum.36bine bırakıcak en son

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jagermeister. -- 15 Aralık 2010; 15:08:19 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.