Şimdi Ara

Peugeot 407 alınır mı? (alındı) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
96.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: shifisitert

quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

quote:

Arkadaşlar bugün 2006 1.6 HDI Executive bir araca baktım.
    Yaklaşık yarım saat boyunca sürdüm ama açıkçası hayal kırıklığına uğradım.
    Fakat hayal kırıklığım o arabaya mı özel yoksa 407'lerin hepsinde mi aynı emin değilim.
    Lütfen 407 kullananlar yardımcı olsun yoksa hasta olduğum bu arabadan vazgeçmek istemiyorum.
    Şöyle söyleyim ben benzinli Getz kullanıyorum.
    407 bana aşırı derecede hantal geldi. Gaza basıyorum araba gitmiyor.
    Kalkarken gazı sonuna kadar yapıştırmam gerekiyor, ayrıca 3. ve 4. viteste araba acayip titriyor.
    Sizde de aynı durum var mı? Yani aracı kaldırırken ya da vites geçişlerinde gazı sonuna kadar köklüyo musunuz.
    Dizel araçların kullanımı böyle diycem ama daha önce kullandığım dizellerde böyle bişey yaşamadım.

hantal zaten 0-100 14,5 sanıye ve 90 model şahin daha hızlı bu arabadan

Getir şahini gapışak gardaş
    4 yıl sonra bunun için mi hortlattın konuyu.
    Fabrika verilerine baksaydın 11.7 sn olduğunu görürdün. Yine de inanmazsan gel İzmire deneyelim.

www.auto-data.net
    Peugeot 407 1.6 HDi (109 Hp) | Teknik özellikler, yakıt tüketimi , Boyutlar
    http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=5393

ben 14.5 gormustum ama burda da 13.1 yazmışlar..

Neyse onu bunu boşverde şöyle bir sorun var motorda su konuya bi bakıver:

https://forum.donanimhaber.com/m_120506468//tm.htm

Zaten o başlıktaki sorundan benim başlığa ulaştığını anladım, konumuz bayağı eski çünkü.
    Sorunun kesin çözümünü bilmiyorum fakat İzmirdeysen sağlam bir servis tavsiye edebilirim.
    407'nin dilinden (yetkili dahil) her servis anlamaz.
    Bence sen PSA değil 407 olarak araştır, motor titremesi daha çok motor yan elemanlarıyla alakalıdır.

• albati kullanıcısına yanıt
    Kardesim naptin arabayi duruyor mu halen sana memnun kaldin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bugün 2006 1.6 HDI Executive bir araca baktım.
    Yaklaşık yarım saat boyunca sürdüm ama açıkçası hayal kırıklığına uğradım.
    Fakat hayal kırıklığım o arabaya mı özel yoksa 407'lerin hepsinde mi aynı emin değilim.
    Lütfen 407 kullananlar yardımcı olsun yoksa hasta olduğum bu arabadan vazgeçmek istemiyorum.
    Şöyle söyleyim ben benzinli Getz kullanıyorum.
    407 bana aşırı derecede hantal geldi. Gaza basıyorum araba gitmiyor.
    Kalkarken gazı sonuna kadar yapıştırmam gerekiyor, ayrıca 3. ve 4. viteste araba acayip titriyor.
    Sizde de aynı durum var mı? Yani aracı kaldırırken ya da vites geçişlerinde gazı sonuna kadar köklüyo musunuz.
    Dizel araçların kullanımı böyle diycem ama daha önce kullandığım dizellerde böyle bişey yaşamadım.

hantal zaten 0-100 14,5 sanıye ve 90 model şahin daha hızlı bu arabadan

Getir şahini gapışak gardaş
    4 yıl sonra bunun için mi hortlattın konuyu.
    Fabrika verilerine baksaydın 11.7 sn olduğunu görürdün. Yine de inanmazsan gel İzmire deneyelim.

www.auto-data.net
    Peugeot 407 1.6 HDi (109 Hp) | Teknik özellikler, yakıt tüketimi , Boyutlar
    http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=5393

ben 14.5 gormustum ama burda da 13.1 yazmışlar..

Neyse onu bunu boşverde şöyle bir sorun var motorda su konuya bi bakıver:

https://forum.donanimhaber.com/m_120506468//tm.htm

Zaten o başlıktaki sorundan benim başlığa ulaştığını anladım, konumuz bayağı eski çünkü.
    Sorunun kesin çözümünü bilmiyorum fakat İzmirdeysen sağlam bir servis tavsiye edebilirim.
    407'nin dilinden (yetkili dahil) her servis anlamaz.
    Bence sen PSA değil 407 olarak araştır, motor titremesi daha çok motor yan elemanlarıyla alakalıdır.

hanı rolantıde olan bir olay degil o yuzden biçok parçadan supheleniyorum mlsf

• quote:

Orijinalden alıntı: deliyürek_116

Kardesim naptin arabayi duruyor mu halen sana memnun kaldin mi?

Hala duruyor, 6 sene oldu :) verdiğim parayı fazlasıyla çıkardı, gayet memnunum ama tabi sıkıldım doğal olarak biraz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • albati kullanıcısına yanıt
    merhaba 6 yillik deneyiniminizi bizimle paylasirmisiniz. ben insanlarin oyle araba boyle sorunlu demelerini ciddiye almiyorum. ilk aracim fiat marea liberty 2004 idi 78 binde aldim 200 bine gelince sattim. bana alirken soyle araba boyle tutulmaz. 120 bin kmde bir kere sorun cikarmadi bana. hic ariza vermedi. 407 almak istiyorum sizin deneyimlerinizi duynak istiyorum mumkun ise.

• quote:

Orijinalden alıntı: recep288

merhaba 6 yillik deneyiniminizi bizimle paylasirmisiniz. ben insanlarin oyle araba boyle sorunlu demelerini ciddiye almiyorum. ilk aracim fiat marea liberty 2004 idi 78 binde aldim 200 bine gelince sattim. bana alirken soyle araba boyle tutulmaz. 120 bin kmde bir kere sorun cikarmadi bana. hic ariza vermedi. 407 almak istiyorum sizin deneyimlerinizi duynak istiyorum mumkun ise.

Sormak istediğiniz bir şey varsa ona göre cevap vereyim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: recep288

Sormak istediğiniz bir şey varsa ona göre cevap vereyim.

albati abi rica etsem pm ile numaranı gönderirmisin izmirdeyim bu donanımhaberi çözemedim üyeliğim iptal bişay yazamıyorum ne biçim olmuş buralar. bu mesajı yazmak için yarım saat bekledim nerdeyse pc donuyor açmıyor abi bide pm başlık ve içerikte direk numara yazarsan sevinirim pm kutumda mesajlarıda açamıyorum çünkü :)
    ulaşırsan sevinirim abim yaşım 30 fikrine ihtiyacım var

• DH ESKİ ÜYE kullanıcısına yanıt
    Pmden cevapladım.

• quote:

Pmden cevapladım.
    Hocam hala onerir misin bu araci 2010 model excutive black veya milesium almayi planliyorum

• gokhantastan kullanıcısına yanıt
    Başlıkta yazdığım şeyler aynen geçerli. Hala kullanıyorum. Tabi uzun zaman oldu alalı, değiştirmek istedim ama hem arabaya ihtiyacım azaldı hem de araba fiyatları uçtu. Garajda yatıyo benim aslan. Genelde motosiklet kullanıyorum bu aralar.

• Merhaba arkadaşlar.. Konu biraz eski ama ben şuanda 2005-2006 (bütçem ona yettiği için) 2.0 benzin otomatik executive premium 407 bakıyorum. çok forum gezdim yazılan çizilen birçok şey okudum, okudukça daha çok kafam karıştı :( tam herşeye tamam dedim şimdide bir arkadaşım 4 vites otomatik alınmaz dedi. İşin içinden çık çıkabilirsen yardım, öneri ve yorumlarınızı bekliyorum.407 pişmanlıkmıdır yoksa alınabilecek bir araçmıdır. Şimdiden herkese teşekkürler.
  • quote:

Başlıkta yazdığım şeyler aynen geçerli. Hala kullanıyorum. Tabi uzun zaman oldu alalı, değiştirmek istedim ama hem arabaya ihtiyacım azaldı hem de araba fiyatları uçtu. Garajda yatıyo benim aslan. Genelde motosiklet kullanıyorum bu aralar.
    Bu kadar sürede genel bir değerleme yapar mısınız ? Artıları eksileri avantajları dezavantajları.benim gibi Hala almayı düşünenler için çok ciddi bir Bilgi Paylaşımı olabilir. Teşekkürler

• Evet alınır

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.