Şimdi Ara

Peugeot 407 alınır mı? (alındı) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
96.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Efe_60

quote:

Orijinalden alıntı: anka0658

arkadaşlar 2.0 hdi modelini kullanan varmı 407 nin.benimde almayı düşündüğüm bir araç.kronik arızları yakıt tüketimi v.s bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

anka0658

Dostum biz en iyisi 1'er tane benzinli alalım 2.0 hdi ile ilgili özellikle otomatik viteslilerle alakalı benim gözümü korkuttular.
    benim kayınço var kendisi motor ustası en çok karşı duran o sakın diyo 407 alam.
    Ya diyorum bak şöyle güzel arabaymış böyle konforlu şöyle yakıt cimrisi v.s.
    Yine alma benim bir kaçtane müşterim var illallah ettiler diyor.
    Ama illa alıcam diyosanda mutlaa benzinli olsun diye hep karşı duruyor.

Ama okumadığım forum mesajı kalmadı genel izlenime bakıncada kullananlar memnun acayip kararsıız kaldım.

HAYIRLISI BAKALIM ACELE ETMEYELİM.

hocam zaten benzinli 2.0 kullanıyorum şuanda.sırf dizel olsun,torku yüksek olsun,birde model yükselsin mantığıyla 407 düşünüyorum.ama manuel olursa.kardeşimde 307 vardı onun aracı 1.6 dizeldi.gayet memmundu.407 den niye okadar şikayet etti acaba senin kayınço.şimdilik iyice araştırmkta fayda var demekki.ustanında bir bildigi vardır illaki

• bikaç ay önce 407 aldım, bu forum dahil birçok kişi ile görüştüm herkes birşey söylüyordu,arabayı kullananlar çok memnun hiç kullanmayanlar ise hep bir sorun buluyordu, ben arabayı çok beğeniyordum ve sonunda aldım araba a2006 407 excutive aldım ,31 milyara,kmsi 133.000 deydi araçla 7 bin km yaptım biri karadeniz turu bir hasankeyf tarafı, aracı alacakların kafası karışmasın diye yazıyorum bunları, klima açık devirsiz kullanım ile 213 kuruş yaktı, devirli klima zaman zaman açık ile 169 kuruş, 7000 km boyunca en ufak şekilde sıkıntım olmadı kayseri malatya arasında yol yapımı var idi kısa bir yol aniden steplizeye düştüm yüksek hızlıydım araba en ufak kendini savurmadı sallamadı bu beni şaşırttı hoşumada gitti, ayder yaylasına sümela manastırı uzungöl gibi yerlere gittim araba çıkarken beni hiç yormadı içinin genişliği ve konforu çok hoş, arabanın altı yere yakın diyorlar evet yakın ve bunun ayrı bir havası var, batman diyarbakır elazığ malatya kayseri yozgat ankara çorum samsun ordu giresun ve rize de gezdim altını bir kere vurdum ona değil 407 her araba vuracak kadar derindi, arabaya çamur atmaya gerek yok bu paraya wolswagen skoda grubunda bir araca bineyim deseniz, 60000 tl parayı gözden çıkaracaksınız, üstüne çok yakacaksınız, tanıdığım bir kişi 407 satıp 508 aldı ve aklı hala 407 de, satan birçok kişiyle sahibinden comda konuştum aynı şeyi söylüyor, ben şimdi 407 mi satıyorum amaç daha modelli 407 almak ;) alın tadını çıkarın çoooook çoooook memnunum, memnun olmadığım tek şeyi söylemeyi unuttum mp3 değil track çalıyor cd çaları var 6 adet alıyor ama ben mp3 çalar seviyorum, arkadaş arabada ossursa koltuğa ossurma yazcak nerdeyse millete kulak asmayın beyler şu şöyle demiş bu böyle demiş laf, ben sürüyorum daha nedeyim, hangi araba olursa olsun langur lungur sürersen bakım ister, fiat , opel kullandım daha önce şimdi onlara dönüp bakmam

• quote:

Orijinalden alıntı: inceayararabaya

bikaç ay önce 407 aldım, bu forum dahil birçok kişi ile görüştüm herkes birşey söylüyordu,arabayı kullananlar çok memnun hiç kullanmayanlar ise hep bir sorun buluyordu, ben arabayı çok beğeniyordum ve sonunda aldım araba a2006 407 excutive aldım ,31 milyara,kmsi 133.000 deydi araçla 7 bin km yaptım biri karadeniz turu bir hasankeyf tarafı, aracı alacakların kafası karışmasın diye yazıyorum bunları, klima açık devirsiz kullanım ile 213 kuruş yaktı, devirli klima zaman zaman açık ile 169 kuruş, 7000 km boyunca en ufak şekilde sıkıntım olmadı kayseri malatya arasında yol yapımı var idi kısa bir yol aniden steplizeye düştüm yüksek hızlıydım araba en ufak kendini savurmadı sallamadı bu beni şaşırttı hoşumada gitti, ayder yaylasına sümela manastırı uzungöl gibi yerlere gittim araba çıkarken beni hiç yormadı içinin genişliği ve konforu çok hoş, arabanın altı yere yakın diyorlar evet yakın ve bunun ayrı bir havası var, batman diyarbakır elazığ malatya kayseri yozgat ankara çorum samsun ordu giresun ve rize de gezdim altını bir kere vurdum ona değil 407 her araba vuracak kadar derindi, arabaya çamur atmaya gerek yok bu paraya wolswagen skoda grubunda bir araca bineyim deseniz, 60000 tl parayı gözden çıkaracaksınız, üstüne çok yakacaksınız, tanıdığım bir kişi 407 satıp 508 aldı ve aklı hala 407 de, satan birçok kişiyle sahibinden comda konuştum aynı şeyi söylüyor, ben şimdi 407 mi satıyorum amaç daha modelli 407 almak ;) alın tadını çıkarın çoooook çoooook memnunum, memnun olmadığım tek şeyi söylemeyi unuttum mp3 değil track çalıyor cd çaları var 6 adet alıyor ama ben mp3 çalar seviyorum, arkadaş arabada ossursa koltuğa ossurma yazcak nerdeyse millete kulak asmayın beyler şu şöyle demiş bu böyle demiş laf, ben sürüyorum daha nedeyim, hangi araba olursa olsun langur lungur sürersen bakım ister, fiat , opel kullandım daha önce şimdi onlara dönüp bakmam

Kardeş hayırlı uğurlu olsun.
    Allah kazasız belasız sevdiklerinle binmeyi nasip etsin.
    Bende araştırıyorum uzun bir süredir. Karar verdim alıcam inş. bir aksilik olmazsa.
    Aracında sunroof var mı merak ettim. Bildiiğim kadarı ile Excutivelerde opsiyonel Excutive blacklerde standart.

Ben siyah renk bej döşeme sunroof lu bir 407 düşünüyorum ama bakalım nasip.30.000 tl bütçe ayırmıştım. Demekki 1 - 2 daha eklemek gerek.

• sunroof yok excutive aldım özellikle satışı diğerlerine göre daha kolay olduğunu gördüm, 26 binden başlıyor 33 bine kadar 2006 excutive piyasası var ben biraz titizim aldığım her arabaya karşı, 1000 2000 tl fazla verip temiz olması önemli yarın bakıma sokacağım arabayı pasta cilasıdır tamponlarda taş izleri, çok ufak lekeler var gözüme batıyor,alt takıma baktırcam ses falan yok ama malum kış giriyor, siyaha niyetlenmiştim bende alırken ama bakımı çok zor sürekli temizlemek gerek, en ufak taş zedesi göze batıyor, sonra fikir değiştirdim gümüş gri aldım, inşallah istediğin gibi bulursun, üst model 407 si olan arkadaşlarla takas ederim aracımı bu arada,
  • quote:

Orijinalden alıntı: inceayararabaya

sunroof yok excutive aldım özellikle satışı diğerlerine göre daha kolay olduğunu gördüm, 26 binden başlıyor 33 bine kadar 2006 excutive piyasası var ben biraz titizim aldığım her arabaya karşı, 1000 2000 tl fazla verip temiz olması önemli yarın bakıma sokacağım arabayı pasta cilasıdır tamponlarda taş izleri, çok ufak lekeler var gözüme batıyor,alt takıma baktırcam ses falan yok ama malum kış giriyor, siyaha niyetlenmiştim bende alırken ama bakımı çok zor sürekli temizlemek gerek, en ufak taş zedesi göze batıyor, sonra fikir değiştirdim gümüş gri aldım, inşallah istediğin gibi bulursun, üst model 407 si olan arkadaşlarla takas ederim aracımı bu arada,

Ayder yaylası ve sümele manastırının yolu halen eskisi gibi ise ve sen 407 ile buralara çıkmışsan artık hiç tereddütüm kalmadı aracın yere yakınlığı ile ilgili :)
    Bu arada aldığın araçta değişen yada boya varmıydı. Malum piyasanın ne olduğu belli değil sahibinden.com daki fiyatlara bakıyorum aynı temizlikteki araçların fiyatları arasında mantıklı bir oran yok. Herkes tutturabildiğine yazmış. Hali hazırda sen aracıda yeni almışken kendime ölçü biçicem senin fikirlerini. Çünkü nasip olursa bir iki güne bende alıcam.

• Hayırlı olsun, arıza yapmazsa ömürlük araçtır.
  • ön tampon değişti kaputun sol önde boya var, oda çarpmadan dolayı değil üstten soba bacası düştüğünden tam köşeye gelince değiştirildi, arka tamponuda ön tamponuda boyatcam tekrar taş değmiş plastiği gözüküyor bazı yerlerin göze hoş gelmiyor, sahibinden başka peugeot bayilerinede haber et onlar istediğin standartta arabaları olursa haber ederler, alırken kesinlikle kaportasına baktır, adam tek parça boya diyor 5 parça çıkıyor, birde turbosunu dinle ıslık çalar gibi ses geliyormu gelmiyormu, ses gelmemesi lazım,
  • Merhabalar;

Sonunda bende 407'me kavuştum.
    Hep 2006-2007 bakıyordum.
    2008 Model 122.000 Km de Excutive black aldım.
    Aracın sağ arka kapıyı kesici bir aletle delmişler o yüzden kapı değişik.
    Sol ön çamurluk ve sol ön kapının etek altında boya var.
    Hariciinde değişeni boyası yok.
    Servis bakımlı motor verimi yüksek, alt takımı sağlam bir araç denk geldi.
    İnş. sıkıntısız masrafsız kazasız belasız binerim.
    Alalı 4. gün 1500 km yol yaptım. Çok konforlu harika bir araç ayrıca yakıtı cidden inanması güç derece de az.
    İstanbuldan gelirken depoyu fulledim yaklaşık 250,00 TL ve ortalama 130 km ile geldim bunun içinde çoğu kez 170 lere çıktım birkaç kezde 200 km nin üstü gördüm ve o yakıtla 980 km yol yaptım.
    Altının alçaklığı ile alakalı evet kısmen yere yakın bir araç ancak dikkatli ve yavaş geçişler hiçbir sıkıntı yok.

• quote:

Merhabalar;

Sonunda bende 407'me kavuştum.
    Hep 2006-2007 bakıyordum.
    2008 Model 122.000 Km de Excutive black aldım.
    Aracın sağ arka kapıyı kesici bir aletle delmişler o yüzden kapı değişik.
    Sol ön çamurluk ve sol ön kapının etek altında boya var.
    Hariciinde değişeni boyası yok.
    Servis bakımlı motor verimi yüksek, alt takımı sağlam bir araç denk geldi.
    İnş. sıkıntısız masrafsız kazasız belasız binerim.
    Alalı 4. gün 1500 km yol yaptım. Çok konforlu harika bir araç ayrıca yakıtı cidden inanması güç derece de az.
    İstanbuldan gelirken depoyu fulledim yaklaşık 250,00 TL ve ortalama 130 km ile geldim bunun içinde çoğu kez 170 lere çıktım birkaç kezde 200 km nin üstü gördüm ve o yakıtla 980 km yol yaptım.
    Altının alçaklığı ile alakalı evet kısmen yere yakın bir araç ancak dikkatli ve yavaş geçişler hiçbir sıkıntı yok.

Hayırlı olsun. Fakat araçta değişen parça var , boya var, km yüksek . Kaça aldınız ?

• Dizel için gayet normal kilometresi.
    TR'de gereksiz bir 100 bin km psikolojisi var o yüzden 50-60 bindeki dizel arabalara sıfırına yakın fiyat çekiyo bazı fırsatçılar.
  • Aracı 33.000 TL ye aldım.
    Turbosu için yazılım attırdım boya koruma pasta cila falan yaptırdım.
    Toplamda 33.750 TL ye maal oldu.

Evet aracın değişeni var ama herhangi bir kazası yok. Motorda alt takım da çok şükür hiçbir ses yok çalışmayan elektronik aksamı yok.
  • otomatik vites mi aracınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır manuel vites
  • quote:

Aracı 33.000 TL ye aldım.

Evet aracın değişeni var ama herhangi bir kazası yok. Motorda alt takım da çok şükür hiçbir ses yok çalışmayan elektronik aksamı yok.

araç güzel , fiyat bence normal gibi. Bende bakıyorum şuan 2008-2009 model cıvarı ,1.5 yıl önce 2006 model 1.6 hdi confort 407im vardı. keyifli bir araçtır , ben hala o araçtaki keyfi başka araçta bulamadım. 407 nin farklı bir tılsımı var gerçekten. araç hatları ile oldukça uzun, torpido uzun kaslı bir dizaynı var ve içinde kendini güvende hissediyorsun.

hayırlı olsun.

şu an alacak durumum olsa şunu alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

quote:

Aracı 33.000 TL ye aldım.

araç güzel , fiyat bence normal gibi. Bende bakıyorum şuan 2008-2009 model cıvarı ,1.5 yıl önce 2006 model 1.6 hdi confort 407im vardı. keyifli bir araçtır , ben hala o araçtaki keyfi başka araçta bulamadım. 407 nin farklı bir tılsımı var gerçekten. araç hatları ile oldukça uzun, torpido uzun kaslı bir dizaynı var ve içinde kendini güvende hissediyorsun.

hayırlı olsun.

şu an alacak durumum olsa şunu alırdım.

İlanda bir sürü yalan yanlış bilgi var.
    exe'ye en dolusu demiş, diğer 407lerden farkına lastik basınç sensörü falan demiş.
    piyasa böyle tiplerle doldu.

• şu araç bedava gibi ama bir bit geniği vardır bu araçta !..

• HERKESE İYİ GÜNLER BENDE 2006 MODEL 407 BEYAZ RENK VAR ARABA OLDUKÇA ATİK VE KONFORLU BEN BUNDAN ÖNCE C5 VE 508 KULLANDIM FAKAT BU RAHATLIK YOK ONLARDA KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM AYRICA ARACIMI SATICAĞIM ALMAK İSTEYEN OLURSA BENİMLE İRTİBATA GEÇSİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

Arkadaşlar bugün 2006 1.6 HDI Executive bir araca baktım.
    Yaklaşık yarım saat boyunca sürdüm ama açıkçası hayal kırıklığına uğradım.
    Fakat hayal kırıklığım o arabaya mı özel yoksa 407'lerin hepsinde mi aynı emin değilim.
    Lütfen 407 kullananlar yardımcı olsun yoksa hasta olduğum bu arabadan vazgeçmek istemiyorum.
    Şöyle söyleyim ben benzinli Getz kullanıyorum.
    407 bana aşırı derecede hantal geldi. Gaza basıyorum araba gitmiyor.
    Kalkarken gazı sonuna kadar yapıştırmam gerekiyor, ayrıca 3. ve 4. viteste araba acayip titriyor.
    Sizde de aynı durum var mı? Yani aracı kaldırırken ya da vites geçişlerinde gazı sonuna kadar köklüyo musunuz.
    Dizel araçların kullanımı böyle diycem ama daha önce kullandığım dizellerde böyle bişey yaşamadım.

hantal zaten 0-100 14,5 sanıye ve 90 model şahin daha hızlı bu arabadan

• quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

quote:

Fakat hayal kırıklığım o arabaya mı özel yoksa 407'lerin hepsinde mi aynı emin değilim.
    Lütfen 407 kullananlar yardımcı olsun yoksa hasta olduğum bu arabadan vazgeçmek istemiyorum.
    Kalkarken gazı sonuna kadar yapıştırmam gerekiyor, ayrıca 3. ve 4. viteste araba acayip titriyor.
    Sizde de aynı durum var mı? Yani aracı kaldırırken ya da vites geçişlerinde gazı sonuna kadar köklüyo musunuz.
    Dizel araçların kullanımı böyle diycem ama daha önce kullandığım dizellerde böyle bişey yaşamadım.

Getir şahini gapışak gardaş
    4 yıl sonra bunun için mi hortlattın konuyu.
    Fabrika verilerine baksaydın 11.7 sn olduğunu görürdün. Yine de inanmazsan gel İzmire deneyelim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

quote:

Getir şahini gapışak gardaş
    4 yıl sonra bunun için mi hortlattın konuyu.
    Fabrika verilerine baksaydın 11.7 sn olduğunu görürdün. Yine de inanmazsan gel İzmire deneyelim.

www.auto-data.net
    Peugeot 407 1.6 HDi (109 Hp) | Teknik özellikler, yakıt tüketimi , Boyutlar
    http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=5393

ben 14.5 gormustum ama burda da 13.1 yazmışlar..

Neyse onu bunu boşverde şöyle bir sorun var motorda su konuya bi bakıver:

https://forum.donanimhaber.com/m_120506468//tm.htm

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.