Şimdi Ara

Peugeot 407 alınır mı? (alındı) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
96.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • araç 145000 km de ve 25,500tl ye anlaştık. araca exper de yapıldı sadece sağ ön çamurlukta lokal boya var. iç derisinde yıpranma bile olmamış. harika bişey anlayacağınız. araçta lpg olması ucuz yakıt kullanacağım anlamına geliyor ve sanırım bu konuda biraz tasarruf etmiş olacağım. içi krem rengi deri döşemeç ön göğsü de krem rengi. sanroof da var daha ne isteyeyim ki :)
  • merhaba, eskilerden bir konu taşıdım bugüne;
    407
    comfort, executive, executive black, millesium, premium versiyonları var
    bunların arasında önemli donanım farkları nedir? nerden nasıl karşılaştırabiliriz, fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antalya

Yaklaşık 1,5 aydır sahibinden com dan bakmadığım 407 1.6 ilanı kalmamıştır. En az 4-5 tanesinin şasi no su bende mevcut. Bilmediğim araba yok denecek kadar az ama hala bi 407 alamadım. Daha önce 2007 megane dizel ve 2007 focus dizel sahibi oldum. Onların fiyatına yakın daha konforlu dizel başka araba aklıma gelmiyor. Geneldede olumlu yorumlar alıyorum. En az 5-6 arabayla pazarlık ettim aramızada 300-500 lira fark kalıyor ama bir türlü kısmet olmadı. Tabi bir 1,5 parça boyalı denen bi arabaya bakmak için manavgata gittim, araba 6 parça boyalı çıktı artı çok bakımsızdı.

Demek istediğim aynı arabayı arıyoruz. Hadi hayırlısı.

quote:

Orijinalden alıntı: albati

Merhaba arkadaşlar.
    Kasası eskise de tipine hala hasta olduğum 407 almak istiyorum.
    Piyasada 1.6 HDI Comfort yaklaşık 80-100 bin km civarı, 2006-2007 model 407'ler 28-29 bin TL civarı satılıyor.
    Forumdan ve başka yerlerden biraz araştırdım, sorunlu diyen de var, yıllardır sorunsuz kullanan da var.
    Benim elde ettiğim verilere göre:
    +Dizel motor (az yakması)
    +Geniş ve konforlu olması
    +Sunduğu donanımlar
    .................
    -Altının yere yakın olması
    -1.6 motorun biraz hantal kalması
    gibi eksilerini de söylüyorlar.
    Sizce bu araba bu fiyatları hakeder mi?

Zamanında böyle demişim. Aldım satincaya kadar göbeğim çatladı. Hayatımın hatasıydı 407.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Yaklaşık 1,5 aydır sahibinden com dan bakmadığım 407 1.6 ilanı kalmamıştır. En az 4-5 tanesinin şasi no su bende mevcut. Bilmediğim araba yok denecek kadar az ama hala bi 407 alamadım. Daha önce 2007 megane dizel ve 2007 focus dizel sahibi oldum. Onların fiyatına yakın daha konforlu dizel başka araba aklıma gelmiyor. Geneldede olumlu yorumlar alıyorum. En az 5-6 arabayla pazarlık ettim aramızada 300-500 lira fark kalıyor ama bir türlü kısmet olmadı. Tabi bir 1,5 parça boyalı denen bi arabaya bakmak için manavgata gittim, araba 6 parça boyalı çıktı artı çok bakımsızdı.

quote:

Merhaba arkadaşlar.
    Piyasada 1.6 HDI Comfort yaklaşık 80-100 bin km civarı, 2006-2007 model 407'ler 28-29 bin TL civarı satılıyor.
    Forumdan ve başka yerlerden biraz araştırdım, sorunlu diyen de var, yıllardır sorunsuz kullanan da var.
    +Sunduğu donanımlar
    .................

Zamanında böyle demişim. Aldım satincaya kadar göbeğim çatladı. Hayatımın hatasıydı 407.

ikinci elinin yavaş olduğunu sıklıkla duyuyorum.
    başka ne gibi sıkıntılar yaşadınız? kronik denebilecek arızaları var mıydı?
    bir de ne kaddar bindiniz yani ne kadar sizde kaldı araç?

• quote:

Orijinalden alıntı: tiryak

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar.
    +Sunduğu donanımlar
    .................

ikinci elinin yavaş olduğunu sıklıkla duyuyorum.
    başka ne gibi sıkıntılar yaşadınız? kronik denebilecek arızaları var mıydı?
    bir de ne kaddar bindiniz yani ne kadar sizde kaldı araç?

Selam, cevap biraz geç geldi ama..,
    Araba 1 yıl bende kaldı.
    Kronikmi bilmiyorum ama yaşadığım problemleri aktarayım.
    1-Şanzımanın uğuldaması (Usta olur bunlarda diyor- nasıl oluyosa)
    2-Turbo arızalandı (düzgün kullanılmayan her turbolu araçta olabilir)
    3-Çift bölmeli klimanın sağ tarafı soğutmamaya başladı. (600 tl yaklaşık masrafı var dediler)
    4-1 hafta arayla arka cam krikolarının halatları sıkıştı.
    5- Sürekli koltuk arkalarındaki birleşme yerlerinden döşeme açılıyor.
    6- Bagajı su aldığı için bagajdaki park sensörü beyni bozulmuş. 500 tl.
    7- Lastik havaları 36 nın altında ise sürekli lastik basınç sensörü arıza verir.
    8- Direksiyon ağır.

Şuan aklıma gelenler bunlar.
    İnsanı bir alırken bir de satarken çok sevindiren bir araç.

• 2 yıllık hort.
  • (tasarimi) arka ve yandan muhtesem, önü berbaaaaaaaaaaaaaaat.......

velihati 508 bir baska, on numara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E75606366 -- 1 Temmuz 2012; 10:21:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antalya,
    Araba 1 yıl bende kaldı.
    3-Çift bölmeli klimanın sağ tarafı soğutmamaya başladı. (600 tl yaklaşık masrafı var dediler)
    7- Lastik havaları 36 nın altında ise sürekli lastik basınç sensörü arıza verir.
    8- Direksiyon ağır.

Aklımı kurcalayan bir arabaydı, çevremdeki herkes ise fazla problemli olduğunu söylüyordu, ancak şu mesajınız sayesinde bu araçtan tamamen vazgecmiş bulunuyorum.. Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: SinanATASOY

quote:

Araba 1 yıl bende kaldı.
    8- Direksiyon ağır.

Aklımı kurcalayan bir arabaydı, çevremdeki herkes ise fazla problemli olduğunu söylüyordu, ancak şu mesajınız sayesinde bu araçtan tamamen vazgecmiş bulunuyorum.. Teşekkürler..

Yıllardır arızasız kullananlar da var, bu kadar sorun çoğu arabada var.

• quote:

Orijinalden alıntı: SinanATASOY

quote:

Araba 1 yıl bende kaldı.
    8- Direksiyon ağır.

ebin önünde bir tane duruyor satlık şeytan dürtüyor ama almam heralde

• kaç lira istiyo ki acaba
  • Merhaba Arkadaşlar;

Uzun zamandır bu 407 lerde benimde çok dikkatimi çekmekteydi.
    Ve şimdi son 1 aydır ciddi anlamda satın almak için araştırıyorum.
    Confort modelini düşünmüyorum.
    Sunroof nerdeyse olmazsa olmazlarım arasında.
    Genelde 2007-2009 arası executive modellerine bakmaktaydım ancak 2.0 premium lar dikkatimi çekmeye başladı.
    Deri koltuk sunroof herşey var araba da.
    Acaba benzinli 2005-2006 bir 407 prem. alsam beni yakıt anlamında üzer mi?(şehir için 0,35 - 0,40 krş'a razıyım)
    Tüplü almak çok mantıklı gelmiyor.

Özellikle kullanıcı arkadaşların cevaplarını bekliyorum.

KAZASIZ KEYİFLİ SÜRÜŞLER
  • O sanzuman sorun cikarmaz ise sanslisin... Kronik sorunu olan bir arac...Bu arada servisleri genel olarak gayet kotu hele ankaradaki goralinki tam uckagitcilar... Tercih edecegim son araba olurdu yone de hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güle güle kullan hocam tekerleği düz bassın
  • quote:

Orijinalden alıntı: postal58

O sanzuman sorun cikarmaz ise sanslisin... Kronik sorunu olan bir arac...Bu arada servisleri genel olarak gayet kotu hele ankaradaki goralinki tam uckagitcilar... Tercih edecegim son araba olurdu yone de hayirli olsun

Otomatik şanzumanlarda sorun kronikse manuel alırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMG1907

güle güle kullan hocam tekerleği düz bassın

Henüz almadım üstat nasip inş. arayış içindeyim.
  • arkadaşlar 2.0 hdi modelini kullanan varmı 407 nin.benimde almayı düşündüğüm bir araç.kronik arızları yakıt tüketimi v.s bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anka0658

arkadaşlar 2.0 hdi modelini kullanan varmı 407 nin.benimde almayı düşündüğüm bir araç.kronik arızları yakıt tüketimi v.s bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

anka0658

Dostum biz en iyisi 1'er tane benzinli alalım 2.0 hdi ile ilgili özellikle otomatik viteslilerle alakalı benim gözümü korkuttular.
    benim kayınço var kendisi motor ustası en çok karşı duran o sakın diyo 407 alam.
    Ya diyorum bak şöyle güzel arabaymış böyle konforlu şöyle yakıt cimrisi v.s.
    Yine alma benim bir kaçtane müşterim var illallah ettiler diyor.
    Ama illa alıcam diyosanda mutlaa benzinli olsun diye hep karşı duruyor.

Ama okumadığım forum mesajı kalmadı genel izlenime bakıncada kullananlar memnun acayip kararsıız kaldım.

HAYIRLISI BAKALIM ACELE ETMEYELİM.

• ben 2008 ağustos'ta aracımı alırken sorduğum peugeot servisi ustaları,407'de 1.6hdi'ın üretime başlandığı 2006 modellerde problemli araca denk gelme ihtimaliniz yüksek olduğunu,mümkünse 2007hatta 2008 almamı önermişlerdi...ki bu gayet anlaşılabilir bir durum,çünkü her araç emekleme döneminde can sıkabiliyor,üretimi sonlandırılana kadar iyileştiriliyorlar sonuçta...

ben 1 kez bile mekanik-elektronik bir problemden servise gitmedim (Allah'a şükür)...hatta bugüne kadar yaptığım km itibariyle artık arabamı satmam gerektiğini düşünsem bile arabamdan çok memnun olduğum ve hala çok beğendiğim için satmaya kıyamıyorum...

4 yıllık 407 kullanıcısı olan "bana göre";parasının hakkını her kuruşuna kadar fazlasıyla veren bir araç olarak aklımda hep kalacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: plateau

ben 2008 ağustos'ta aracımı alırken sorduğum peugeot servisi ustaları,407'de 1.6hdi'ın üretime başlandığı 2006 modellerde problemli araca denk gelme ihtimaliniz yüksek olduğunu,mümkünse 2007hatta 2008 almamı önermişlerdi...ki bu gayet anlaşılabilir bir durum,çünkü her araç emekleme döneminde can sıkabiliyor,üretimi sonlandırılana kadar iyileştiriliyorlar sonuçta...

ben 1 kez bile mekanik-elektronik bir problemden servise gitmedim (Allah'a şükür)...hatta bugüne kadar yaptığım km itibariyle artık arabamı satmam gerektiğini düşünsem bile arabamdan çok memnun olduğum ve hala çok beğendiğim için satmaya kıyamıyorum...

4 yıllık 407 kullanıcısı olan "bana göre";parasının hakkını her kuruşuna kadar fazlasıyla veren bir araç olarak aklımda hep kalacak...

Aslında herkes birşeyler söylüyor. Elbette herkesin fikri önemli ve dikkate alınır. Lakin bu konuda sizin gibi direk kullanıcı arkadaşların fikir ve tavsiyeleri daha çok kaydadeğer bir durum. 2. arabam 2001 model 140 hp lik lagunaydı. Almaya kalktığımda herkes karşı durdu aman şöle aman böle aracı aldım yaklaşık 1 yıl bindim ve hiç abartısız yakıtı haricinde tek kuruş ekstra masraf etmedim araca gönül rahatlığı ile bindim sonrasında 0 km araç aldım ama aklım hep onda kaldı. Özeti, yeterli araştırmayı yaptıktan ve sizin gibi arkadaşlarında fikirlerini göz önünde tutarak Bismillah deyip 3 -5 kuruş gerekirse fazla verip temizini alıp gönül rahatlığı binmek.

Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.