< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PEUGEOT 408 (15. sayfa)
-
-
Kol dayama altındaki iptal edilmiş, sadece torpidoda var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Ancak çok saçma olmuş kaldirmalari
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıkçası bu hiç aklıma gelmemişti gerçekten sebebi buymuş
-
Merhaba ben de geçtiğimiz cuma günü çetaş'tan 1410'a faturayı kesip aranıza katıldım. Haftaya teslim edecekler bakalım heyecanla bekliyoruz.
-
C4x shine bold mu 408 Allure yimi tercih ederdiniz ve neden? Aradaki fiyat farkını da göz ardı etmeyin.
merhaba, c4x im olmadı ama c4 2022 model aldım ve kullandım. Çok konforlu ve donanım olarak dolu bir araçtı. bir süre sonra peugeot alışkanlığından direksiyonu sevmemeye, göstergenin çok küçük olması ve garip olması ayrıca araç içi görünümden sıkıldım. Bunlar sorun değil ise fiyat olarak güzel bir araç. dış görünümünü de begeniyorum. 408 Gt imde oldu. ama çok uzun olmasından dolayı ve birde maddiyattan dolayı satıp 308 Gt ye geçtim. isterseniz 408 ws grubumuza gelip fikir edinebilirsiniz.
aşağıdaki linkten başına https:// ekleyerek gruba gelebilirsiniz.
chat.whatsapp.com/I69Rn8s4eCyFlF6epi3Eur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maviderinlikderin -- 3 Aralık 2023; 21:15:28 >
-
Cetasla görüstügümde 1.000 fsdmölşghsdflgaslşd ne cetasmış arkadaş..
-
Fiyatlar ne durumda araştıran yeni alacak olan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 hafta önce Ankara Göral ve ABC; Allure paket için 1.450.000 TL, GT paket için 1.700.000 TL fiyat verdiler. Ben de aranıza GT paket katıldım :)
Bu arada aracı aldıktan 2 hafta sonra aracı geri çağırdıklarını öğrendim ve beni bayiye yönlendirdiler. Tavandan dolayı aracı geri çağırılan birisi oldu mu aranızda?
-
GT için garanti uzattıracağım, fiyat alan oldu mu acaba, pazarlık indirim vb yapılıyor mu?
Bir de malum online bağlantısı kapalı yazılımla, araç veya navigasyon için güncelleme geldi mi veya yaptıran oldu mu?
-
Merhaba, ben de GT paket ile aranıza katılıyorum. 8-10 güne teslim olacak. GT için peşin ödeme 1600 teklif aldım. Seramik kaplama ve cam filmi de hediye.
Günaydın. Peşin 1600 derken sıfır faiz ile 250 bin krediyi kullandırmadan mı bu fiyatı veriyorlar? @eway
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmhzl -- 10 Aralık 2023; 10:23:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 3 araç arasında kaldım, yardımlarınız mutlu eder.
1- 408 gt 1600
2- hrv advance 1560
3- cupra leon 1450
Hangi bayi üstad?
Evet. Kredi kullanıldığında o fiyata inemediklerini söylemişlerdi. Sanırım 1700 demişlerdi krediyle.
İstanbul Mepa
Teşekkürler. Hayırlı olsun. Renk tercihiniz ne oldu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmthntr -- 11 Aralık 2023; 7:9:31 >
Ellerinde saddece beyaz mevcuttu. Ben lansman rengi mavi istediğim için geleceklerden teslim edilmesini bekliyorum
-
Beyaz benim için uygundur aslında. 1.6 peşin fiyat fakat 300k 0.99 krediyi kullanmak istersek fiyat değişiyor mu acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X