Bunu nasıl yaptınız? |
PEUGEOT 408 (13. sayfa)
-
-
1480 e aldım.
-
Öndeki araç ile olan durma mesafesini nereden ayarlıyoruz. Yardımcı olablirmisiniz.
-
Sanırım adaptif hız sabitleyiciyi soruyorsunuz. Direksiyon solunda hız arttırıp azaltılan düğmeye üstten basarsanız mesafe ayarı yapılabiliyor. -
-
teşekkür ederim. ben de allure siparişi verdim. gruptaki arkadaslar ilk alındıgında neler yapılmalıf alan tavsiye verebilirse memnun olurum
-
Gayet güzel benimde 4100km 6.8 -
Eko mod ile mi kullanıyorsunuz, ben 3bin km'de 7.4 altına düşemedim henüz.
6.3 çok iyi bir ortalama bence bu araca göre.
-
Tek depoyla kaç km gidiyorsunuz ve ortalama yakıt tüketim değerleriniz nedir?
-
otobanda hiz sabitleyici ile 100-110 ile 5.2-5.5 yaptim 200km gibi mesafelerde.
-
bende de ayni. kapali mi acaba diye dusundurmedi degil. bilen varsa yesillendirsin:)
-
allure aldim kasim 7'de 1470'e peugeot libadiye ebru hanim.
-
Donanım :) -
calismiyor
-
nasil yaptiniz?
-
allure aracim icin sunu dusunuyorum. alan/uygulayan oldu mu daha once?
trendyol.comGRAFİCAR Peugeot 408 Konfor Seti Araç İçi Eşya Cepleri Ses Giderici Kaplama Set / ACTIVE -ALLURE UYUMLU Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/graficar/peugeot-408-konfor-seti-arac-ici-esya-cepleri-ses-giderici-kaplama-set-active-allure-uyumlu-p-757155457 -
buraya yüklerken değişiyor link malesef. anlamadım. :)
aşağıdaki linki boşluğu silerek chat.whatsapp.com olarak düzeltip deneyebilirmisiniz.
https://chat. whatsapp.com/I69Rn8s4eCyFlF6epi3Eur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maviderinlikderin -- 15 Kasım 2023; 15:8:8 > -
allure paket 408 almayı düşünüyorum. bu araç yokuşlarda ayağını frenden çekince geriye kaydırma yapıyor mu?
-
yapmiyor.
-
Arkadaşlar 2. araç için 408 düşünüyorum. Elimizde 2023 model 2008 var. Güncel olarak 408 için kredi kampanya ve fiyat alan var mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X