Şimdi Ara

PEUGEOT 408 (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
948
Cevap
107
Favori
175.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,aracımı yeni teslim aldım .Teslim alır almaz masaj özelliğini denedim gayet güzel sorunsuz çalışıyordu iki koltukta fakat ertesi gün ve bugün tekrar denediğimde sürücü koltuğuna basmama rağmen başlatmadı ama yolcu koltuğunun masaj özelliği çalışıyordu.Böyle birşey başına gelen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agustos basi verdigim siparis bayiiye ulasti, carsamba gunu teslim alacagim.

• Drlcmdg D kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun aracınız,bayideki arkadaş cam filmi yaptıracağınız yeri iyi seçin kapı döşemesi içten sökülüp öyle yapılıyor demişti (Ön camlar için) Böyle bir şey yapıldımı sizin aracınızda?Arka camlar zaten renkli olduğu için ben sadece ön 2 kapıya düşünüyorum,döşeme sökme işini duyunca biraz beklettim

• Arkadaşlar radyo logolarını nasıl yükleyebiliriz? Ayrıca flash bellekteki videoyu oynatabilir miyiz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar, kislik lastik onerilerine acigiz, jant olarak 205 yerine 225/55 R19 uygun olur mu tecrube ve bilgi birikimine acigiz.

• Aractan paspas cikmadi, bayii 10 gune gelir dedi ama 1 ay olacak hala ses yok, sizin araclarda boyle bir problem var mi? Bir de paspaslarinizin fotoğrafini atabilir misiniz? Ozellikle arka taraftakiler.

• turindebrouche kullanıcısına yanıt

Paspasi bende henuz almadim ama ilgili satis temsilcisi iletecegini soylemisti. Alinca paylasirim hocam

• Tolga_06tr kullanıcısına yanıt
    Aracın içine oturmadan mı sipariş verdiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar

Eylül sonu itibari ile tekno gri Allure paket ile aranızda yerimi almış bulunmaktayım.

Almadan önce a3 sedan mı 408 mi diye ikilemde kaldım fakat yaşadığım yerin yol kondisyon şartlarında kısmen alçak bir araba ile sorun yaşama ihtimalim sebebi ile 408e yönelmiş oldum.

İlk haftalık izlenim olarak Allure paketin bile yeterince dolu olduğunu düşünmekteyim, tek şu da olsa dediğimiz özellik bagaj boyutlarından dolayı otomatik bagaj oldu.

Kısaca deneyimlerimi paylaşacak olursam.

-Adaptif sürüş stabil çalışıyor sadece takip mesafesini biraz fazla bırakıyor gibi geldi ekstra ayarı varsa da henüz bilmiyorum, araya dorseli tır rahatlıkla girer.

-Şerit takip tatlı müdahalelerde bulunuyor bazı araçlar gibi korkutucu şekilde içeri sokmuyor oldukça yumuşak şekilde düzeltiyor.

-Malum allure olduğu için 360 görüş yok 180 derece var arkada kamera olduğu için orada da sorun yok fakat ön için sensörler çok yaklaşmadığım sürece bilgi vermiyor gibi hissettim o yüzden şimdilik alışana kadar tereddüt yaşamıyor değilim.

-Carplay güzel çalışıyor bir donma ile henüz karşılaşmadım ekran netliği güzel, bazı geçişler kimine göre yavaş kalabilir, benlik bir sorun yok.

-En çok 1.2 yeterli mi sorusuna gelecek olursam tamamen beklentinize bağlı ben 140bg'den 130bg'e düştüm bu sebeple çok bir fark hissetmedim 0-100 arasını biraz hantal bulsam da 100-150 performansı bence üzmeyecek durumda (normal mod ile- rodajda olduğundan sporu henüz tam anlamıyla denemedik) , zaten günümüz hız kuralları vs göz önüne alındığında şehirlerarası yollarda ortalama 140-150 ile seyahat ederken göze batmayacak bir performansı mevcut, tabi bu hantallığı - sayarsak diğer performanslı araçlara göre daha fazla yaşam alanı sunduğu için ben görmezden gelebiliyorum, hem bir sedana göre yüksek altı vurur mu düşüncem yok hem de sürücü ve tüm yolcular geniş ve rahat şekilde yolculuk yapabiliyor üstüne bagaj hacmi gayet hoş.

Tüm 408 sahibi olmuş ve olacak olanlara hayırlı olsun, tekerimize taş değmesin uzun yıllar sorunsuz sürüşlere inş.

PEUGEOT 408

• edibedi kullanıcısına yanıt

Oncelikle hayirli olsun kazasiz belasiz binersiniz insallah.

- Adaptifin ayarini bende bulamadim biraz kurcalamak lazim kesin bir ayari vardir.

- On park yaparken GT de on kamerayi kullanmakta fayda var, ben o sekilde kullaniyorum. Allureda on kamera varmi emin degilim.

- Start&Stop genelde kapali kullaniyorum cok sevmedim.

- Arac motoru icin benim sahsi gorusumde sizinle ayni yonde, 2 kez uzun yol yaptim, 140-150 lere rahat ulasan bir araba, en keyifliside bence 2100 devir 8.vites gayet sessiz sakin rahat 120 civari hizla gidebiliyorsunuz.

- Genel tuketimim 7lt km 2100. (Yaz donemi malum klima da koklendi)

• kamokaizen kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam hep birlikte kazasız belasız sürüşlere inşallah.

-Allure'da ön park kamerası yok malesef, sensörlerinde hassas olmayışı yüzünden hala tereddütle giriyorum önden.

-Start&Stop çok hızlı devreye giriyor hatta sanki araç tam durmadan giriyormuş gibi bile hissediyorum bazen ondan ben de kapatıyorum her fırsatta.

-Motorun sessizliğine katılıyorum yüklenmediğim sürece çok motor sesi duymuyorum, yüklendiğimde gelen sesi de genel olarak beğendim motorun hoş bir sesi var. Sessizlik demişken rüzgar sesi 130dan sonra başlıyor ama müzik açıkken genel olarak farkedilmeyen seviyelerde,

-Dün itibari ile 1000km'yi devirdik ortalama yakıt sürekli düşüyor şuan 7.8e kadar düştü (klima sürekli açık)

5000km'ye geldiğimizde 6.8lere kadar düşebileceğini öngörüyorum.

Fiyatına göre beni her anlamda tatmin etti peugeotlarda dilden dile konuşulan ilginç sıkıntılardan birine denk gelmezsek uzun süreli birlikteliğimiz olur gibi duruyor 408le.

• turindebrouche kullanıcısına yanıt
    Paspaslar bu şekilde. Taze serdim.

PEUGEOT 408

PEUGEOT 408

PEUGEOT 408

PEUGEOT 408

PEUGEOT 408

• kamokaizen kullanıcısına yanıt

Nereden aldınız paspasları

• Sevinckan_216 kullanıcısına yanıt
    Bayi hediye etti.

• Kauçuk paspas hediye ediyorlar

• Allure paketlerde direksiyon ısıtma ve sanırım koltuk masaj özelliği yok değil mi? Soğuk memlekette yaşadığım için direksiyon ısıtma benim için önemli bazılarına garip gelse de :) nasip olmadı o özellikte bir araç

• @memomur Allure pakette direksiyon ısıtma yok hocam, koltuk ısıtma mevcut.

@kamokaizen bana da kauçuk paspas hediye geldi ama şekil olarak %100 aynı diyemem.

Ve paspasları sabitlemek için bir yer göremedim paspaslarda bulunan tırnakları takabileceğimiz bir yer yok gibi kaydıkça düzeltmek zorunda kalıyorum çözüm bulana kadar

Bu arada dün sanırım ilk stabil olmayan durumumu yaşamış oldum, soğuklarda sensörler sapıtıyor diye okumuştum daha önceden, dün gece (çokta soğuk sayılmaz aslında 15c civarıydı yanılmıyorsam ona bağladım şimdilik) aracı bir 30-40km kullanma durumunda kaldım yolun sonuna doğru sürücü göstergesinde şarkı takılı kaldı değişmesine rağmen aynı şarkıyı gösterip durdu, şerit takip açık olduğu halde içeri sokmadı sinyal yakmadan gerek düz gerekse kesik şeritlerde sağ sol yaptım sıfır müdahale.

Henüz gündüz gözüyle yeniden test etmedim fakat aklıma şu sorular geldi:

Sensörler buhar yapıp görmüyor olabilir mi yada camın sensör bölümü kirlendi ve şeritleri algılayamadı mı.

Bilgisi ve önerisi olan varsa sevinirim, bugün 150km yolum var yeniden deneyeceğim duruma göre bu postu da editlerim.

Basit detaylar ama daha 2. haftadan birşeylerin takılmaya başladığını görmek can sıkıcı...

Edit: Sonrasında bir ekran takılması durumu yaşamadım, 3saatlik yolun sonunda çalan şarkının arada bir kesildiğini farkettim bağlantıyı kesip yeniden bağladığımda sorunsuz devam etti.

Şerit takip çalışmaya devam ediyor denediğim gün cam buhar yapıyordu sanırım buhar sensörü engelledi şuan sıkıntısız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edibedi -- 10 Ekim 2023; 11:41:25 >

• edibedi kullanıcısına yanıt
    Sürücü tarafında paspas tırnagı var yalnız orjinalin üstüne koydugum icin takmadım. Sürücüde bendede kaydı. Orjinali cıkarmak lazım. Sensörlerde bir sıkıntı yaşamadım 2500km geldim dünde 14 derecelerde uzun yol yaptım hem adaptif hem drive assist beklendiği gibi idi. Bakalım daja soğuklarda bi sıkıntı olursa yazarım

• Araba şahane duruyor ama Böyle bir araç neden euro ncap den 4 yıldız aldı? 408 düşüncemiz vardı sırf bu yüzden formentora yöneleceğim sanırım.

• temürrmelik T kullanıcısına yanıt
    Çarpışma videolarını bende izledim safety assisten bence 4 puana düşmüş

PEUGEOT 408

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.