Şimdi Ara

PEUGEOT 408 (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.076
Cevap
120
Favori
212.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun hocam. Selenium rengi 508 de çok güzeldi 408 de de güzel olacağını düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kamokaizen kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim sağolun.Canlı görünce gerçekten çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Balla bazıları 1 hafta içerisinde aracın gelmesini bekliyorum demiş umarım gelir ama büyük oranla yazılım güncellemesi diyerek bekletileceksiniz. İlk kredi taksitimi ödedim ama hala araba ortalıkta yok. :) Arıyorum genel merkezi klasik yanıt geliyor. Tahmini süre diyorum, sürede veremiyorlar. Valla artık can sıkmaya başladı.

• PEUGEOT 408

PEUGEOT 408

Araçlarınız haydarpaşada bekliyor yakında kavuşursunuz inşallah :-)

• izosucu İ kullanıcısına yanıt

Şu yazılım muhabbeti çok can sıkıcı. Araçlar burda ama bekletiyorlar.

• Arac Ön camına 1 numara cam filmi,
    4 kapı ve bagaj camına 3 numara cam filmi,
    Ön kaput ve kapi kollarina ppf folyo kaplama,
    Araç in tamamina seramik koruma,
    Araç plakası da App yapıldı.

Bu dokunuşlar ile Araç daha farklı bir görünüme kavuştu diyebilirim.

PEUGEOT 408

PEUGEOT 408

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drlcmdg -- 3 Eylül 2023; 8:53:30 >

• Arac ekranında ülke sec modu bulunmakta yalnız TR ye yok. Kurulumu hangi ülke üzerinden yapiyoruz

• Drlcmdg D kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.

• Sifir araç aliminda ek mtv odemesini bayii mi yapmali satin alan vatandas mi? 408 araclarini teslim alan arkadaslar?

• turindebrouche kullanıcısına yanıt
    Aracı teslim almadım ama abim geçen hafta sofor aracını aldı, bayi ödemiyor alan vatandaş ödüyor

1 ay sureli gecici tescil belgesi verdiler, notere gidip tescili ben yapacakmisim vekalet masrafi cikmasin diye sözde, ama aracin ek mtv leri odenmemis gorunuyor. Sanirim bana kitlenecek, kanunen onlarin odemesi gerekiyor diye biliyorum ama emin olamadim.

• Agustos basinda siprais verdim. Fatura kesildi. Halen arac bekliyorum. Bana benzer durumda olup araci gelen vqr mi?

• turindebrouche kullanıcısına yanıt

aracı alırken sormuştum, Ek MTV leri müşteriler ödüyor fakat ana MTV ödemesini bayiler yapıyormuş. Hayırlı olsun, güzel günlerde kazasız belasız kullanın inşallah.

• 31 Ağustosta 1.89'a kullanmıştım krediyi, 1.39'a düşürmüşler. Almayı düşünen arkadaşlar varsa değerlendirebilirler.

PEUGEOT 408
  • Bu krediden kullandim ben de. Sacma bir furumum var. 300 binin ilk taksidini hemen kredi icinden aliyor. Siz de bu uygulama olmamistir muhtemelen. O yuzden cok fark yok bu durumla sizin kredi arasinda

• Olmadı hocam, ekim ayında ödeyeceğim ilk taksidi.

Sagolun hocam teşekkür ederim.

Aracı alırken mtv sini bayi ödedi, ek mtv yi ben odeyecekmisim. Birsey diyemedim neticede planda olmayan bir vergi dilimi, hayırlısı olsun diyerek ayrildim

• aracını alanlara hayırlı olsun.. bende 408gt için 1900 e selenyum gri için anlaştım... şu an kullandığım araç 2022 tuscon.. ancak 408 e bindiğimde sürücü kokpiti dar geldi bana acaba rahatsızlık duyarmıyım pişmanlık duyarmıyım basıklık konusunda bilemedim.. biraz kararsızlığa düştüm dar gelmesi sebebiyle.. kullanan arkadaşlardan yorum alırsam sevinirim

• Tolga_06tr kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam, güzel günlerde, kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Aracı ne zaman satın aldınız ve tahmini bir teslimat tarihi verdiler mi size ?

• teşekkürler sizinde hayırlı olsun... araç için bugün anlaştım.. tahmini geliş ekim ilk haftası dediler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 8 Eylül 2023; 16:6:20 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.