Hayırlı olsun güzel renkmiş.Ben de alacağım ama mavi ve titanyum gri arasındayım bu rengi de beğendim.Yine de canlı görmek lazım.Bu renk özel sipariş mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PEUGEOT 408 (9. sayfa)
-
-
Teşekkürler. Biraz zorda olsa yaptım. Bu sürücü koltuğu eski aracımda kapıları açtıgımda gerıye gıdıyor oturdugumda ıse one gıdıyordu. Bu araçta sadece geriye gidiyor ve orada kalıyor. Bunun bi ayarı yok sanırım , hafıza tuşuna basarak ayarlamamız gerekıyor galıba
-
Hayırlı olsun renk çok güzel duruyor. Kaç gün beklediniz aracı almak için? Ben de bekliyorum sabırsızlandım iyice :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar herkese. Bende de allure modeli var aracımda tüm camları normal şekilde kapatıp açabiliyorum ancak şoför tarafı camını açarken düğmeyi uzun çekmeme rağmen tam otomatik kapanmıyor . Başına gelen varmı acaba. Cam yukarı çıkarken yani kapanırken düğmeyi tam çekmeme rağmen otomatik kapanmıyor manuel gibi düğmeyi bıraktığım an duruyor orda. Ve bu yalnızca şoför camında oluyor. Diğerleri düzgün calisiyor. Bilgisi olan var mı. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koytuburn -- 27 Ağustos 2023; 7:14:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sevinckan_216;
Pejo titanyum griyi tüm modellerinden kaldırmış onun yerine selenyum gri olacakmış. Bu gri son dönemlerde mercedes ve bmw araçlarda gördüğümüz trend bir renk. Özel bir sipariş değil bu şekilde bize nasip oldu, Bi renk talebimiz yoktu. İyi dileklerin için sağol hocam
Meyegen;
Sakarya da ikame ediyoruz . Sakarya pejo bayisi ekinden aldık arabamızı, sizlerede tavsiye ederim öyle ekstra para işi vs yok düzgün esnaflar .
Arabayı ne kadar bekledik konusuna gelince , niyetine girdiğimiz ilk gün bayide bize 6 ay a yakin araba bulunamaz dedi kendinizi ona göre ayarlayın dendi daha sonra yaklaşık 1.5 Ay sonra bir arac olduğuna daire geri haber aldık, bunun üzerine işi ciddilestirdik daha sonra yaklaşık 1 ay da aracın gelmesini bekledik .
Şuanda kredi işi askıya alınınca bayilerde araba sıkıntısı yok, bilginize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drlcmdg -- 27 Ağustos 2023; 7:36:44 >
Uzun çekmeyin, bikere tam çekip bırakın. Uzun çekerseniz istediğiniz bıraktığınız yerde durur.
Teşekkürler cevabınız için aslında biliyorum onu ben yanlış ifade etmişim bir kere tam cektigimde kapanmiyordu ama kodlama yaparak düzeldi teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba 408 GT için fiyat ve stok durumu alan var mı acaba. Ben 1.896.000 tl fiyat aldım. Liste fiyatından indirdiler biraz. Ellerinde varmış. Daha uygunu var mıdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aquaman -- 27 Ağustos 2023; 11:28:39 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En uygun 1880 fiyat aldım ama kırmızı.Diğer renkler 1.9 civarı dediler
1.83k ankara göraldan teklif almıştım. İstediğim rengi bulamayınca abc den 1.84k ya aldım mecburen.
Yarın ben de onları arayıp soracağım
Ben de Faturami kestirdim ve 2 haftadir bekliyorum...Benim ki de Selenium Gri ve merak ediyordum ilk forumda gordum, gule gule kullanin :)
Ben umudumu kestim Eylul sonu falan anca gelir heralde.
-
Hayırlı olsun, benimde faturam kesileli 1 hafta oldu, satış danışmanı araç giriş yaptı haydarpaşada eli kulağında gelmesi dese de, forumda okuduklarım biraz benide düşündürttü malesef.
Parayı ne zaman yatırmıştınız?
Bana da aynisini soylediler. Arac gumrukten gelmis olmasa zaten faturasini kesemezler orada sikinti yok yalan soylemiyorlar ama ben aradim ve ugrastim yurtdisindan yazilim guncellemesi bekliyoruz dediler, tamamen yalan. Insallah kisa zamanda gelir sizinki de.
-
205/55/19 pek yok hocam hala bakıyorum.
Kışlık için çok iyi olmasa da sonuçta arabada sıkıntı yaratmayacak iki boyut 215/55/19 ve 225/50/19 bu boyutlara bakmaya başladım. 215 olan daha bulunabilir gibi..
-
ekşi sözlükpeugeot 408 dolandırıcılığıhttps://eksisozluk1923.com/peugeot-408-dolandiriciligi--7704952
bayiyi aradım yine aynı hikayeleri anlattılar. 1 eylüle kadar arabamı vermezseniz kapora hariç bedeli geri istiyorum dedim tamam dediler.
-
Bu aracın lastigi keske 225/50 R19 yada 235/50 R19 olsaymıs. Astram var onda bile standart 225 taban
Tr deki her pejo bayisi aynı değildir diye düşünüyorum. Sakarya pejo yetkili bayisi ekin oto dan aldım arabayı, sıkıntısız devam ettik. İstanbul vb buyuksehirlerdeki bayiler biraz değişik oluyor sanırım.
Ek olarak şunu demişlerdi; arac fabrikadan çıkıp geminin TR ye gelmesinde ki bütün süreci görüyoruz lakin arac gemi den indiği zaman takip edemiyoruz demişlerdi, bazen arabaları arac çekmeli tır i ile yolluyorlar bazende arac çekici ile tek başına geliyor dediler. Sanırım PSA Türkiye nin organizasyonunda bir durum var .
2020 model makyajlı allure 3008 + 450 bin liraya Selenium gri Peugeot 408 GT için anlaşıldı,kapora bırakıldı.Araç ellerinde,canlı gördüm.Normalde cuma teslim edeceklerdi ama bazı işlerim olduğu için pazartesi teslim alacağım inşallah. Bu arada selenium gri çok çok yakışmış bu araca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X