Şimdi Ara

PEUGEOT 408 (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
948
Cevap
107
Favori
175.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok güvensiz bir durum söz konusu değil. Sadece yol sesi yalıtımı için bile 408'i tercih ederim. Peugeot yalıtım konusunda gerçekten başarılı bir firma, öyle ki pek çok premium markadan daha başarılı. 408 sahibi değilim ama 408'i Formentor'a değişmem.

• edibedi kullanıcısına yanıt

Başlığın altında görseli görünce heyecanlandım çünkü aynı renk 408 Allure paketi ben de dün opsiyonladım hocam. Umarım hayırlısı olur. Heyecanla bekliyorum kasım ayını.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt

Evet yalıtım konusunda 408 çok daha iyi, iç mekan, arka yaşam alanı, bagaj, kokpit vs hepsinde 408 önde, ki dış tasarımı söylemeye gerek bile yok. Ama böyle bir araba 4 yıldızda kalmamalı. Ben bir arabaya bakarken en önce euro ncap skoruna bakarım ve 408in tam puan almadığını görünce şaşırdım açıkçası.

• kamokaizen kullanıcısına yanıt

Safety asist çok önemli. Artı Yetişkin yolcu skoru da tatmin edici değil gibi.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt

408 gerçekten özellikle rüzgar sesi yalıtımı konusunda başarılı, akustik lamine ön camlar sanırım büyük etken.

• Arkadaşlar wifi çalışmıyor deneyen oldu mu?

• abdul1907 kullanıcısına yanıt
    Tüm 408 lerde kapalı. Bu yüzden bir çok özellik devredışı güya güncelleme gelecek
  • Hiç denemedim wifiyi bi deniyim
  • Medke17 M kullanıcısına yanıt

Hocam hayırlısı olsun kazasız belasız nice sürüşlere inşallah,

1800km'ye geldim sayılır gayet keyifle kullanmaktayım inş aynı şekilde sorunsuz devam ederiz.

Allure paket bile oldukça dolu eksik olarak gördüğüm tek husus bagajın otomatik olmaması oldu ama çok elzem değil, dün tarla yoluna girmek durumunda kaldım sedan araçların zor geçtiği yerlerden de rahatça geçiyor daha premium sınıf araca sahip olan tanıdıklarım bile gelip 408'i incelemek istiyor araç görünüm olarak oldukça dikkat çekici, ben alırken ilk gelen tekno gri olduğu için onda karar kılmıştım hatta acaba mavi yada diğer renkleri beklesem mi diye tereddütte kalmıştım ama şuan tekno gri aldığım için memnunum gerçi 408e nerdeyse her renk yakışıyor ne renk gelse mutlu olurdum.

Tez zamanda kavuşup keyifli yolculuklar yapmanız dileği ile.

• kadaşlar son zamanlarda fiyat alan oldu mu? allure ve gt fiyatları ne durumda ?

• Gt için Can Otomotiv'den fiyat aldım. Kobi indirimi ile 1.715.000 fiyat verdiler.

• Merhaba Peugeot 408 WhatsAPP grubumuza bekleriz.

Grup davet linki↘️

whatsapp.com
    Peugeot 408 Türkiye 🇹🇷
    https://www.facebook.com/unsupportedbrowser
  • arkadaslar kullananlar ortalama yakıt tüketimini paylasabilir mi acaba ?

• Tesla dan neyimiz eksik :)

• Herkese merhaba.

GT paket aracım 6000 km'ye geldi.Bu zamana kadar bir problem olmadı fakat şu an koltuk ısıtma ve direksiyon ısıtma çalışmıyor.Ekranda koltuk ısıtmanın görseli çıkıyor fakat işlev çalışmıyor.Daha önce bu problemle karşılaşan oldu mu?

• ReiSeM kullanıcısına yanıt
    Genelim 6.8 km 3300. Kullanım yarısı şehir içi yarısı şehir dışı gibi.
  • Merhabalar Dün İtibariyle 408 Allure ile aranıza katıldım.

• bcaner35 kullanıcısına yanıt

Merhabalar hocam, hayırlı olsun. Ne kadara aldınız?

• emre__ss kullanıcısına yanıt

Hocam bu aralar havalar sıcak gitmeye devam ediyor belli bir sıcaklık üstünde çalışmıyor malum. Dış sıcaklığı kontrol edip denemenizi tavsiye ederim bugün şahsen ben 24C yazdığını gördüm.

2sinin aynı anda bozulmuş olacağını düşünmüyorum.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.