Tüm bayilere arayıp sormakta fayda var, farklı teklifler alabilirsiniz. Yıl sonuna kadar ellerindeki arabaları çıkarmaya çalışıyorlar. |
PEUGEOT 408 (16. sayfa)
-
-
-
Yukarıda atmıştım hocam orjinal paspası bakabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bayilerin 2. Elinde tavan boyası fabrikasyon daha kalın olduğu belirtilen 408 araçlar var. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu anda en iyi alınan fiyatlar
Allure: 1395 Çetaş
GT : 1600 ???
Hangi çetaş hocam renk nedir bir de acaba
Bugün bende gt için kaporayı verdim.
Kaça anlaştınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1595 e anlaştık.
Merhabalar, 408den memnun musunuz? Araç alma arefesindeyim. 3008 ile arasında kaldım. Ama değerlere bakıyorum yakıt dışında her konuda iyi 3008e göre. Uzunluk genişlik bagaj hızlanma max hız. Fiyat v.s. ne dersiniz sizce 408 mi almalıyım 3008 mi? 3008 Fiyat farkına değer mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vurucu05 -- 14 Aralık 2023; 21:56:37 >
Yeni kasası çıkacak bir aracı bence almayın. Ha birde dizel iteliyorlar genelde 3008 lerde aman diyim
Neden dizelden uzak duralım?
İki araç kıyaslama 408 ağır basıyor.
Hangi bayi?
Mepa,bugün itibarıyla zam geleceğinden bahsediyorlardı ama yinede araştırın.Vergi levhası ile küçük bir indirim yaptılar,normalde 1.600 tl.
408 ncap sayfasında testlerin 308 ile yapıldığını söylüyor.
Merhaba,
Kaç para kapora verdiniz?
Dizel adblue hem ilerde sıkıntı yaratabilir. Ayrıca dizel üretimi artık duracak eu da.
Bildiğim 100 bin alıyorlar kapora ama benim araç hazır olup ertelettiğim için 600 bin civarı verdim,aysonu kapatıyorum.
-
Dün Golf 8'den 408 allure'a geçiş yaparak aranıza katıldım.
Sormak istediğim birkaç soru var;
- Aracı çalıştırdığımızda hareket edene kadar iç aydınlatma lambaları yanıyor bunu kapatmanın bir yolu var mı? Ayarlarda bulamadım.
- Psa kodlayan yerlerde şerit ortalamayı aktif ettirsek garanti dışı kaldır mı?
- Servis elektrikli bagaj için 25 bin TL fiyat verdi. Serviste ya da dışarıdan parça teminiyle daha ucuza yapılabilir mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X