Spoticardan online araç için fiyat al. O fiyatı maksimum verebilecekleri fiyat olarak düşün. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PEUGEOT 408 (18. sayfa)
-
-
Kona motor ve 4x4 olarak ağır bassada genişlik olarak ve donanım olarak 408gtye yaklaşamaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şunu da düşün 1.2 motor mtv olarakta üzmez
408de otomatik park sistanı var mı?
Kona motor olarak ön olana çıkıyor, diğer özellikler 408 ağır basıyor tabikide. İki aracıda inceledim. Eski kona dan eser yok yeni kona da bayağı gelişim var, ama 408 iç malzeme kalitesi bariz önde ve daha premium hissettiriyor sadece 1.2 motor yakışmıyor böyle gösterişli arabaya.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Peugeot 408 allure paket aldım. 2-3 haftaya teslim.
-
Hayırlı olsun fiyat ve hangi bayi acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çetaş Büyükçekmece 1415.. beyaz.
-
Kendi kendine park olayını soruyorsanız. Yok
Hic aklımda olmamasına ragmen GT modelinde 1,612,000 tiye aldık. Ayni zamanda 300.000 TL krediyi de kullandık. Normalde orta segment Sportage alacaktık. Burada GT modeline bu kadar indirim yapılması bizi 408e yönlendirdi. Cevizlibag'daki bayii bu arada.
-
Fiyat uygun gelince az önce aradım bayiyi. 1.665e 300k krediyi de 2.19dan kullandırırız dediler. Siz ne zaman anlaştınız?
Hocam ben mesela bugün arıyorum fiyatlar hep 1.650-1.700 bandında. E haliyle fiyat buralara çıkınca da gittim 1.560a graphene gri+premium+nappa deri koltuklu ve cam filmi hediyeli cupra leonu 300k sıfır faiz kredi imkanıyla aldım ama gönlüm 408 gt den yanaydı açıkçası.
Gecen hafta anlaştık. Bugun teslim alacağız. %1.99dan verdiler krediyi bize.
-
Üstad hayırlı olsun. Anlaşılan geçen hafta ile bu hafta arasında dağlar kadar fark var :)
Aynen zam gelmiş. Ben 13 ünde alırken zam gelecek diye almıştım.
Ayın 15inde zam geldi
30 kasımda sıfır 408 aldım. araç 1700kmde, kalkış yaparken ön konsoldan felaket trim sesi geliyor. böyle bir problemle karşılaşan oldu mu?
-
1460 altı fiyat alan var mı beyler allure için
geçen hafta 1430 a aldım. teslimatını bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suggestions -- 22 Aralık 2023; 13:18:5 > -
Arkadaşlar merhaba bende 408 gt paketi dün teslim aldım. Arka koltuktaki fermuarları gizleyebilen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X