< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PEUGEOT 408 (19. sayfa)
-
-
Araştırdım ancak çözüm bulamadım ben de.
-
Arkadaşlar ben de kırmızı GT ile aranıza katıldım. Alan arkadaşlara hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah. Aracı daha teslim almadım Ocak ilk hafta inşallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Engelli raporu ile nakit verip geçen hafta selenyum gri 408 alure paket alıp aranıza katıldım. Aklımda bu araç yoktu hrv yada bulabilirsem a3 advance paket sportback alacaktım a3 bulamadım. 408 e yeni rengi ile binince hayran kaldım aldım. Ocak ilk hafta teslim edilecek. Bakalım hayırlısı inşallah.
Aslında kampanyalı fiyatına 800 civarı bir rakam ödemem gerekirdi engelli raporu ile . Fakat kampanyadan çıkar zam gelir alamayız diye 884 e nakit bağladım.Bugünde dolar arttı, Engelli raporu ile alım durumuda böyle oldu . Ankara göral dan aldım.
Hayırlı olsun nerden ne kadara aldınız acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Allure paket mavi renkle aranızda katıldım. 1408 e aracı almış bulunmaktayım.
Aracı istanbuldan aldım Bursaya gelirken ilk 100km sonrası otobanda aracı biraz yokladım ve hızlı bir şekilde 210-220 seviyelerine çıktı. Rodaj bir an aklımdan çıkmıştı :) Şuan sakin bir şekilde kullanıyorum. Umarım ilerde sıkıntı olmaz.
Araçla hızlanan arkadaşlar oldu mu?
-
hayırlı olsun hangi bayiden aldınız? ne zaman anlaşmıştınız?
bence sorun olmaz. iyi günlerde kullanın.
-
31 Kasım da almıştım hocam ayın son günü olduğu için uyguna almış oldum. İstanbul Kartal daki şubeden aldım.
Bu arada rahatsız edici bir motor sesi yok fakat çokta sessiz çalışmıyor araç ilk izlenimim olarak.
-
tekrar hayırlı olsun hocam.
bende 15 kasımda aynı aracı 1430 a anlaştım. araç bayiye geldi, dün bakiyeyi kapattım, ocak başında teslim alacağım.
almadan önce test sürüşü yaptım motor sesi dediğiniz gibi geliyor ama benim hoşuma gitti açıkçası rahatsız etmedi.
-
Bakiye kapatmadan fiyatı nasıl sabitliyorlar hocam ben anlamadım bu pejonun sürecini benim bildiğim 100 bin kapora 3 gün içinde de bakiye kapama istiyor. Sizden araç bayiye gelince mi istediler kalan parayı acaba?
50 bin kapora verdim, yıl sonuna kadar kapatın dediler hocam.
-
Sağolun hocam, sizede hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Bende de aynısı oldu ödeme konusunda bayiler esnek davranabiliyor.
Bugünlerde 408 GT fiyatı alan oldu mu Ocak ayında zam gelecek mi araçlara acaba. Aralık ayında araç alanlar kaç paradan aldı yazabilirler mi acaba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensitive123 -- 29 Aralık 2023; 21:14:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben 14.12.23 tarihinde peugeot 408 allure paket selenyum gri rengi izmir egem’den 1425’e aldım. Dün bayiye gittiğimde aracın Türkiye’ye geldiğini söylediler ancak henüz izmir’e gelmedi. Tahmini ne kadar sürer gelmesi?
bağlanamazsınız, özel yazılım ile kapatılıyor türkiye de BTK ile anlaşamadıkları için. ne güncelleme, ne navigasyon, bu yüzden kullanılamıyor. 308 forumunda detaylı bilgi bulabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qNesh -- 2 Ocak 2024; 15:26:25 > -
Bugun 1 aylik 408 kiraladim ama aracin direksiyonuna alisabilecek miyim bilmiyorum. Seklinde sikinti yok ama on gostergeyi kapatmasi rahatsiz edici. Iyice asagi indirmek gerekiyor o da ayri garip oluyor.
-
Güncel 408 gt fiyat alan oldu mu?
Merhaba hocam olumsuz gördüğünüz noktalar var mıdır, varsa nelerdir?
Merhaba, bahsettigim nokta haric bir problem yok gibi ona da sanirim alisiyorum yavas yavas. Bende allure paket var ama gayet yeterli donanim aracin hissiyati gayet premium gerek konfor olsun gerek surus olsun. Ic hacim konusunda sinifinda rakipsiz zaten. Benim boyum 1.85 koltugu yeterince geriye cekebiliyorum arkadakileri rahatsiz etmeden :) Ama arka koltuk duzenli olarak kullanilmayacaksa motoru daha kuvvetli ve park etmesi daha kolay bir arac bakilabilir.
-
Yeni yılda fiyat alan oldu mu acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X