< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PEUGEOT 408 (20. sayfa)
-
-
Burdan gelebilirsiniz
https://www.facebook.com/unsupportedbrowser
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Facebooka giriş yapmam gerekiyor, Facebook hesabım yok maalesef.
-
HASETLİK RUHUNUZA İŞLEMİŞ,HER ŞEYDE OLDUĞU GİBİ
-
Merhaba arkadaşlar. Ben de 408 allure aracımı yeni teslim aldım ve aranıza katıldm. Öncelikle herkese kazasız belasız sürüşler dilerim. Ben de aracı uzun yolda 550 km’ye yakın kullandım ve araçla ilgili ilk hislerimi sizle ve yeni alacak arkadaşlarla paylaşmak istedim.
Araçta ilk dikkatimi çeken şey sessizliği oldu. Sadece ilk hızlanmada bir miktar hırıltılı bir motor sesi oluyor ve yeterli hıza ulaştığında oldukça sessiz hale geliyor. Rüzgar sesi deneyimlediğim kadarıyla 120 km hızlar civarında küçük küçük gelmeye başlıyor. Bence araç yalıtım açısından çok başarılı.
Uzun yolda 100 km de 5.8 litre benzin tüketimim oldu, açıkçası bu daha önce Clio 1.0 tce ve Seat ibiza 1.0 tsi motor kullanan biri olarak beni oldukça memnun etti. Bu değerler aynı güzergahta Clio’dan 0.8 litre daha iyi, ibizadan ise 0.2 litre daha kötü oldu. Ben 6.5-7 litre civarını beklerken bu değerler güzel bir sürpriz oldu. Şehir içinde hiç deneyimledim ama umarım 11-12 litre tüketimi olan Clio’dan daha iyi bir tüketim değerine sahip olacağım.
Motora gelince, daha öncede hep küçük hacimli turbo motor kullanan biri olarak diğer araçlarıma göre bir fark hissetmedim. Genel olarak hız sınırları içinde araclarımı kullandığımdan dolayı hiçbir olumsuz izlenimim olmadı, ne zaman gaz versem araç da istediğimli tepkiyi verdi, bu da benim için yeterli zaten. Benim gibi kullanıcılar için küçük hacimli turbo motorlar oldukça yeterli ve atik, bu araçta da sonuç değişmedi.
Boyum 1.73 ve göstergelerin görünmesi ile ilgili hiçbir sorun yaşamadım. Sadece direksiyon arkasındaki silecek ve far kollarının hissiyatı biraz basit geldi ama kullanımında bir sıkıntı olmadı şimdilik.
Aracın süspansiyonları diğer araçlarımla karşılaştırılmayacak derecede konforluydu. Süspansiyondan diğer araçlarımdan gelen sert sesleri hiç duymadım, ama daha üst segment araçlar ile karşılaştırma yapamayacağım.
Genel olarak araçtan ilk izlenimlerim çok kısa vadede oldukça olumlu oldu. Umarım uzun vade de bu izlenimlerim değişmez. Herkese iyi günler dilerim.
-
Arkadaşlar bir hafta önce a3 sb aldım ama satıp 408gtye geçmeyi planlıyorum. Whatsapp grubunuz var mıdır? Ayrıca bu kararımla ilgili tavsiyeleriniz nelerdir?
A3 sportback harika fakat 2 çocukla basık geldi. 408 gt gerçekten hoşuma gidiyor. Kullanmadım ama yolda gördüğümde gözlerimi alamıyorum.
Ben de grup linki istiyorum fakat face yok bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Faceye gerek yok ki hocam wp grubunun linki vardır.
Bu mesajla girdim evet
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157476626
"merhaba, c4x im olmadı ama c4 2022 model aldım ve kullandım. Çok konforlu ve donanım olarak dolu bir araçtı. bir süre sonra peugeot alışkanlığından direksiyonu sevmemeye, göstergenin çok küçük olması ve garip olması ayrıca araç içi görünümden sıkıldım. Bunlar sorun değil ise fiyat olarak güzel bir araç. dış görünümünü de begeniyorum. 408 Gt imde oldu. ama çok uzun olmasından dolayı ve birde maddiyattan dolayı satıp 308 Gt ye geçtim. isterseniz 408 ws grubumuza gelip fikir edinebilirsiniz.
aşağıdaki linkten başına https:// ekleyerek gruba gelebilirsiniz.
chat.whatsapp.com/I69Rn8s4eCyFlF6epi3Eur "
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burhanburak -- 10 Ocak 2024; 21:32:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
merhaba ws grubumuza girebildiniz mi acaba?
-
merhaba ws grubumuza girebildiniz mi acaba
aşağıdaki linkten başına https:// ekleyerek gruba gelebilirsiniz.
chat.whatsapp.com/I69Rn8s4eCyFlF6epi3Eur
-
Merhaba hocam. Çok teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmthntr -- 11 Ocak 2024; 17:56:32 >
Merhaba,
2 çocukla 408 gt arkada sundugu alanla ve bagajıyla a3 den sonra sizi mutlu edecektir.
408gt de bence a3 le aynı kalitede bir araç.
-
Teşekkürler hocam. Dediğiniz gibi avantajları fazla. Hatta donanım olarak kablosuz carplay, elektrikli koltuk, elektrikli bagaj, sunroof olmazı da cabası.
Gruba ben de katılma isteği yolladım ilgili arkadaş ekleyebilir mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de tavsiye ederim. Koltuk masajı ile araba sürmek çok keyifli.
Merhabalar bende 1 hafta önce aracımı teslim aldım aynı şekilde sizdeki gibi sürücü koltuğu masaj özelliği çalışmamaya başladı, acaba servis nededi veya çözüm bulabildinizmi şimdiden teşekürler
Herkese selam allure paket ve gt paket arasındaki farkları tam net olarak söyleyebilecek birisi var mıdır? Ne bileyim anlamlı olarak sunroof matrix far dışında çok bişey var mı? 200-250 bin fazla vermeye değer mi? Bazı insanlar için sunroof kritik kabul ediyorum ama benim için değil a180 im var bi kere sunroof bozuldu küçücük parçanın kırılması yüzünden zamanında 5000 sanayi de aldılar yetkili servisi hayal edemiyorum. Bana dış görünüş ve iç görünüşte aşırı aşırı fark yaratan bi şey yok gibi geldi. Sunrooftan anlamasan gt mi allure mu anlayamayabilirsin gibi geldi. Koltuk kalitesi de nappa full olmadığı sürece çok anlamlı değil sanki. Fikirlerinizi alırsam memnun olurum
Matrix led far iç komfor malzemeleri otomatik bagaj 360 kamera masajlı koltuk i toggle ekranı siyah iç spor konsept jant dizaynı dış ekipman farklılıkları
Tek tek toplayarak gitseniz tutar olarak daha büyük fark çıkar. Bütçe varsa gt ama allure da boş değil
Allure da co paket olarak son gelen araçlarda 360 kamera,kablosuz şarj,ön rezistans eklendi.Sanırım ambians çıkarılmış.Kenarda nakit varsa gt alınabilir satarken verdiğinizi fazlasıyla geri verir,kredi ile alınıyorsa Allure da gayet makul donanımda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X