|
PEUGEOT 408 (36. sayfa)
-
-
- 2023 model Aralık teslim aracımda bu sorun yok.
- Devrini çok güzel ayarlıyor ama benim araca mı özel bilmiyorum özellikle motor soğukken ilk 4 vites hafif vuruntulu tek kavrama robotize şanzımanlar gibi.
- Otomatik fren 2 defa beni kurtardı vw grubu kadar olmasa da güzel çalışıyor. Bahsettiğiniz gibi fişek patlatma vs gibi bir durumu ilk defa duyuyorum.
- Son 3 aracımla kıyaslayacak olursam fe1 civic'de trim sesi bayiden çıkarken bile vardı. Golf 8'de 2bin km sonra başladı. 408'de 5 bin km sonra hafif kapılardan bahşadı. Civictekini çözememiştim. Golf ve 408'dekini silikon sprey ile hallettim.
- benimki allure bir fikrim yok.
- Orta ekran açılmama değil de gösterge ekranı bir kere dondu. Aracı kapatıp 10dk yanından uzaklaştım düzeldi.
- Motor sesi golf'ten sonra fazla gelecek. 3bin km sonra azalıyor hem de alışıyorsun.
- Yalıtım golf8 den sonra sadece rüzgar sesi konusunda iyi yönde farklılık hissettirecek. Golf'de 120'de cam fitillerinden sesler gelmeye başlıyordu. 408'de 140 gibi aynı seviyeye geliyr.
-
Detaylı yanıtınız için teşekkür ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: spawn07
S.a arkadaşlar sizden tavsiye almak istiyorum ekim ayında gelecek olan yeni Suv 3008 gt hybrid mi yoksa 408 gt mi siz olsanız hangisini alırdınız3008 hibrit liste fiyatı 2300 gözüküyor o paraya çok güzel ikinci el 2022 Toyota rav4 araçlar var yada santa fe yada 2021 üstü santa fe tercih ederdim. PSA bin yaptığı en mantıklı hareket aisin şanzıman kullanmaya karar vermesiydi ama hibrit modelinde oda kullanılmıyor o yüzden illa psa almayı düşünüyor iseniz yeni şanzımanı araştırmakta fayda var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTFunny -- 19 Haziran 2024; 5:38:6 > -
Merhaba arkadaşlar.
2023 Model 408 GT Mavi renk aracımı toprak yatırımı yapmak için satıyorum.
Ailemizin 2. aracıdır, 3300 km de ve kapalı garajda durmaktadır. Hasar, Tramer veya çiziği yoktur. 1 yılı doldurduğu için periyodik bakımını geçen hafta Nazer'de yaptırdım. Jelatinleri üzerinde duruyor, ekstra olarak kauçuk paspas ve bagaj havuzu var.
Fiyat konusunda ilandakine göre biraz daha pazarlık yapabilirim.
Detaylı bilgi için 505 702 2783 numarasından bana ulaşabilirsiniz.
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-peugeot-cok-dusuk-km-hatasiz-lansman-rengi-gt-1178158466/detay
-
Merhaba;
- Bu yeni şanzıman hakkında bilgisi olan var mı?
- Kullanıma yazılımla kapatılan navigasyon wifi gibi özleliklerin açılışı ile ilgili bilgisi olan var mı? BTK yasağının kalkması ile Volvo bu özellikleri aktive etmişti.
-
Merhaba, mypeugeot app yi bir türlü araca bağlayamadım. Kayıt oldum şaseyi girdim aracı buldu ama bir türlü araca bağlayamıyorum. Normal bluetooth ile bağlıyım kablosuz aktarım vs sorunsuz ama uygulama bağlanmıyor. Yapmam gereken birşeyi mi atlıyorum?? Yardımcı olursanız çok sevinirim. -
Merhaba, bakimi ne kadara yaptirdiniz acaba?
-
7600 TL'ye yaptırdım. Kartaldaki servis 7500 demişti.
-
Son 15 gundur uygulama ben de de calismiyor. Sanirim genel bir sorun var app de. Daha once araca biner binmez baglanirsi. -
Teşekkür ederim -
Merhabalar. Yaklaşık 1,5 ay önce 3008 den 408 e geçiş yaptım. Genel anlamda araç çok güzel ama yaşadığım sorunlar araçtan soğumama neden oldu. Başına gelip çözüm bulan varsa yazabilirse sevinirim.
Aracı ilk aldığım gün (ekspere sokup deneme sürüşü de yaptım) 2. km de araç motor arızası verdi, gaz yemedi 50 km yi geçmedi. En yakın servise götürdüm. Önemli bir sorun yok resetledik devam edebilirsiniz dediler.
Ertesi gün aynı sorunu bir daha yaptı. Yine servise götürdüm. Bujiler kurum bağlamış dediler. 9000 km deki araca??? Temizledik dendi. 1 ay kadar sorunsuz kullandım. Geçen hafta ailecek 2000 km lik bir tatil yoluna çıktık. Çıkmaz olaydık. Yolda da aynı arızayı verdi. Hatta bu defa önce tüm sürüş destek asistanları kapandı, sonra da motor arızası vererek gaz yemedi araç. Çoluk çocuk yalvar yakar servise soktuk, çok sıra var alamayız vb dediler ama halimize acıdılar da baktılar araca. Neyse sorun yok dendi yine. Reset atıldı devam ettim. Tatil dönüşü bir daha aynı problem ile yolda kaldım. Yine servise zar zor soktum. 1. enjektör hata veriyor dendi. Beklerseniz değiştirelim dediler. Zamanım olmadığından resetlettirdim devam ettim yoluma. Yaklaşık 250-300 km sonra bir daha otobanın ortasında kaldım. Bu defa reseti ben attım :) Kutup başı sök tak devam ettim. Tatil dönüşü servisten randevu aldım tam 1 ay sorasına. 30 Temmuza. Çözebileceklerini düşünmüyorum ama bekliycem sabırla. Gelişmeleri yine buradan bildireceğim.
Aracım 30 Ağustos 2023 çıkışlı Gt pakettir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlaCKaDDeR59 -- 4 Temmuz 2024; 12:30:6 >
-
Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede net bir çözüme ulaştırırlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: qNeshMerhaba;
- Bu yeni şanzıman hakkında bilgisi olan var mı?
- Kullanıma yazılımla kapatılan navigasyon wifi gibi özleliklerin açılışı ile ilgili bilgisi olan var mı? BTK yasağının kalkması ile Volvo bu özellikleri aktive etmişti.
Hocam eat8 denen şanszıman Aisin AWF8F35 tork konvektörlü 350nm bir şansızman. Ne bilmek istiyorsunuz bilmiyorum ama piyasadaki en ekonomik ve dayanıklı şanzımanlardan biri
-
Merhaba whatsapp grubu mevcut mu acaba
-
Selamlar. Yakın zamanda GT alanlar fiyat yazabilirler mi acaba? 1.890.000 bayi fiyatı alabildim en son. -
1840 alanlar duydum çevremde ama net şu bayii diyemem. -
Bu araba kötü değil ama peugeot kötü şöhreti yüzünden istenilen satış rakamlarına ulaşamadı! Her an elektronik arıza verebilecek patlamaya hazır bomba eski peugeot-citroen ekolü yüzünden bu arabaya ön yargı ile yaklaşıldı hep. Son yıllarda peugeot kendini geliştirdi hem teknoloji hemde tasarım yönünden. Ortada bir araba yapmışlar. Ne toyota netliği ve sorunsuzluğu, ne de Alman konforu ve yalıtımı var. Hepsinden biraz biraz ortalamanın üzerinde var bu arabada. Okunaklı bir kadran ve farklı bir ön konsol(Direksiyon kaynaklı kullanışsızlık mevcut) , bir tık ufak lastikler( Lastikler biraz fazla büyük ve farklı motor seçenekleriyle gelseydi çok daha fazla tutulurdu bu araba..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komedi6 -- 7 Temmuz 2024; 23:31:47 > -
Bizim Arkadas Araci aldiktan 300 km sonra motor ariza isigi yakti..Fransa'dan Yazilim bekleniyormus..
-
Merhaba Arkadaşlar,
1 Temmuz'da işlemlerini tamamlamış olduğum 408 Allure aracımın Peugeot Turkiye İstanbul'dan, K.Maraş bayiye sevk tarihi 2-9 Temmuz arası gözükmektedir. 9 Temmuz'a girmemiş olmamıza karşın, şu ana dek herhangi bir hareket olmamış ve araç teslimi gerçekleşmemiştir. Bu işler nasıl yürüyor, sevk tarihi daha da uzayabilir mi, bilgisi olanlar cevaplayabilirseniz çok memnun olurum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X