Şimdi Ara

PEUGEOT 408 (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
1.045
Cevap
119
Favori
201.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam o lojistiğin belirlediği sevk tarihidir. Yolda da olabilir, gecikme de olabilir. Ama benim bildiğim, sevk tarihi belirli ise bu güzel bi şey. Sevki belirsiz biçimde bekliyor da olabilirdi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt

Türkiye deki tüm servislerin dilince olan tek çözüm. Her sorun yaşayana dedikleri tek şey. İnşallah dedikleri gibidir de yazılım ile hallolur. Ama bu süre zarfında yolda kalanların durumu ne olacak denildiğinde cevap veremiyorlar malesef. Bu sebeple motor açtıranlar, sandık motor takılanlar bile var ne yazık ki. Bekleyip göreceğiz bakalım şu sihirli değnek misali yazılımı.

• BlaCKaDDeR59 kullanıcısına yanıt

Valla Bizim arkadas Dava acti, Alirken soylenen donanimlar cikmamis aracta, motor ariza isigi da cabasi olmus , protesto cekmis , Peugeot Indirim ( bir miktar para iadesi ) yada 3 bakim mi ne bedava olsun demis, arkadas vazgecmedi davadan..Soylenen donanim da arac degisimi istiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 8 Temmuz 2024; 20:9:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WTFunny W kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, eat 8 i 408 gt ve 150lik 2008gt de sorunsuz kullananlar arasındayım ( 1den 2 ye geçerken yaşanan vuruntu hariç), sorum net olmamış, yeni 3008 in üzerine yazmıştım. 3008 ler ile gelen 6 ileri çift kavramalı+elektrik motorlu şanzıman hakkında bilgisi olan var mı? yeni 3008 e geçiş konusundaki en büyük endişem.

Bir de İstanbul Anadolu yakasında da rötuş boyası alabileceğim ya da boyasız çizik giderme konusunda yer önerebilecek olan var mı? Kapı altı bakalitler çatladı ve kapının 5cm ilk kısmı çizildi, servis bakalitleri değiştiriyor yaklaşık 6k ücret ile ama rötuş yerine boya yapmak istiyor.

• Pazar günü yine aynı sorunları yaşadım. Aracımı dün zar zor Çorlu Çetaş servise bıraktım. Arızaların tümünü en ince detayına kadar anlattım direk servis bakım müdürüne. İnceleyeceklerini söylediler. Bugün araca bakılmış. Araçta bir şey olmadığını, enjektörlerin kötü yakıttan dolayı kurum bağladığını, kurum temizliği yapıldığını aracı teslim alabileceğimi söylediler. Ve kaliteli yerden yakıt almam için de uyardılar. 😅 Yaklaşık 1.000 km de bir araç kurum temizliği yapılmadan kendine gelmiyor anlaşılan. Dedim bu çözüm değil, başka bir durum var araçta. Çok kişide bu sorun var. Yapacağımız bir şey yok dediler. Bilgisayar ne derse onu çözümlüyoruz, şu an araç hata/ arıza vermiyor? Dediler. Aracı teslim alacağım mecburen. %100 eminim ki 3-5 zaman sonra yine beni yolda bırakacak.

Aynı sebepli arızadan dolayı 1 ayda 5 defa yolda kaldım maalesef. Sosyal mecralarda 408 kullanıcılarının aynı sebepten dolayı (motor arızası) bu kadar çok sorun ve çözümsüzlük yaşadıklarını gördükten sonra, problemlerin kronik boyutta olduğunu düşünüyorum ve servislerin kalıcı bir çözüm bulabileceğini düşünmüyorum maalesef.

Bu sorunun özellikle 408 modellerinde kronik olarak kabul edilip gerekli mühendislik ve arge çalışmalarının yapılmasını ve acilen kalıcı çözüm üretilmesini ümit ediyorum.

Geçmiş olsun hocam bende eski bir puretech motor mağduru olarak yaşadıklarınızı yaşadım ve servis çok ilgisiz kaldı bu süreçte.. 7-8 yıl önce başıma gelenlerin benzeri halen devam ediyorsa sorunun üzerine gidilmemiş demektir. Tamam arabanın tipi olsun donanımı olsun çok iyi hatta bir ara ciddi ciddi 408 düşünüyordum ama motoru o kadar yılın motoru seçilmesine rağmen sorunlu motor bunu kabul etmek gerekli pimi çekilmiş bomba adeta kimde patlayacağı belli değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, 2024 408 aracımızda sesli komutu bir türlü aktif edemedim. Car play, bluetooth vs hepsini bağladım ama sesli komut tuşuna basınca "408 sesli yardım kullanım dışı çevrimiçi bağlantı gerekiyor!" uyarısı veriyor. Bilen var mı acaba çözmenin kısa yolunu?

• runelgna kullanıcısına yanıt

Merhaba. Maalesef sesli komut henüz çalışmıyor araçlarımızda. Sadece Carplay aktif.

Teşekkürler hocam. Kafayı yemek üzereydim bu kadar salak olamam diye. Markanın ayıbıymış meğer, sayfasında bile hava atıyorlar sesli komut sistemiyle.

• Merhabalar 408 Allure ile aranıza yeni katıldım.Eski versiyona göre birçok özellik allure pakette yok.Birkaç sorum olacak ön taraf için sensör takılabiliyormu .Navigasyon gt de olduğu gibi bundada yüklenebilirmi.teşekkürler

• merhaba,

2022 sonrası üretilen 1.2 puretech motorların trigger kayışı zincir olduğuna dair yabancı forumlarda bilgiler var. Bizim ülkeye gelenler de bu şekilde midir, bilgisi olan varmı?

saygılar

• deepchip D kullanıcısına yanıt
    Hayır zincir değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deepchip D kullanıcısına yanıt
    Hybrid olarak 1.2 puretechler zincirliye döndü. 2022 sonrası direkt benzinli motorlar için kayış güçlendirildi. Burada önemli olan onaylı motor yağ kullanmak.

• Bu hafta gt paket ile aranıza katıldım. Fakat bu gsr zımbırtısı nedeniyle araca plaka çıkmıyor. Galiba firmalar yasa çıktığı zamanda ticaret bakanlığına elindeki sıfır araçların stoklarını göndermiş ve bu araçlar eğer gsr'ye uygunsa yeni yasadan muaf filan tutuluyormuş. Neyse, peugeot da bu bildirimleri geç yaptığında şu an hiçbir bayiden araç alamıyoruz (benim bayinin söylediği). Mercedes ve toyotada da aynı sorun varmış. Doğruluğunu bilen var mıdır? Bir kaç haftaya tatile çıkacağız, araba 2 günde teslim olur diye bu işe bu zamanda girdik ki bayii de aynı şeyi dedi almadan önce. Şimdi de bu gsr zımbırtısını çıkarttılar, ne zaman arabayı alacağımız meçhul.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrblithe

Bu hafta gt paket ile aranıza katıldım. Fakat bu gsr zımbırtısı nedeniyle araca plaka çıkmıyor. Galiba firmalar yasa çıktığı zamanda ticaret bakanlığına elindeki sıfır araçların stoklarını göndermiş ve bu araçlar eğer gsr'ye uygunsa yeni yasadan muaf filan tutuluyormuş. Neyse, peugeot da bu bildirimleri geç yaptığında şu an hiçbir bayiden araç alamıyoruz (benim bayinin söylediği). Mercedes ve toyotada da aynı sorun varmış. Doğruluğunu bilen var mıdır? Bir kaç haftaya tatile çıkacağız, araba 2 günde teslim olur diye bu işe bu zamanda girdik ki bayii de aynı şeyi dedi almadan önce. Şimdi de bu gsr zımbırtısını çıkarttılar, ne zaman arabayı alacağımız meçhul.

İlk defa sizden duydum. Can sıkıcı bir durum.

• mrblithe kullanıcısına yanıt

Ben de aracı 1 hafta sonra teslim alırım diye bekliyorum ve ben de birkaç hafta sonra tatile gideceğim ama böyle bir sorun varmış maalesef. şikayetvar'a bakarsanız mercedes seat vs sanırım çoğunda böyle bir problem var. şaka gibi ülkeyiz

Edit: ohooo vw'den chery'ye hepsinde aynı durum varmış. inanılmaz gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vectrac -- 19 Temmuz 2024; 12:28:50 >
  • PEUGEOT 408

Motor arızası. Aracı durdurunuz.

4 5 kontakta bir bu uyarıyı alıyorum.kalıcı bi uyarı değiı anlık gelip gidiyor. Başına gelen var mı?

***düzeltme:Forumu okuyunca bu sorunu yaşayanların olduğunu gördüm.Sorumu şöyle yenileyim; servislerde yazılım güncellemesiyle bu sorunu çözülen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratakyol008 -- 21 Temmuz 2024; 0:26:54 >
  • muratakyol008 M kullanıcısına yanıt

Yazılımsal. Frene basmadan önce starta basıp, sonra 20-30 saniye bekleyip çalıştırırsanız vermiyormuş hatayı. çoğu kişide varmış.

• mrblithe kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/atac-tescil-sorunu-temmuz-2024--159140284

Hocam burada açmıştım ben konuyu. Ben de aynı durumdayım. Twitterda falan darlamak lazım sağı solu. Siz de twit atın #aractescil etiketiyle.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.